Haman da ti slobodu nisi gledo brat bratu jedno 10 godina.Tuzlak04 je napisao/la:. . .haman da je S. trošio Husićevu pozajmicu. Kad je potrošio, onda pipa. . .kuku lele

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Haman da ti slobodu nisi gledo brat bratu jedno 10 godina.Tuzlak04 je napisao/la:. . .haman da je S. trošio Husićevu pozajmicu. Kad je potrošio, onda pipa. . .kuku lele
Sariel je napisao/la:Ne tuzi i ne brani nas vise hljeba ti.sve gore i gore.
Sto bi reko nazif gljiva.alija potpisuj![]()
Podjoh reci.je bem ja njih sve odreda bez izuzetaka.
Sve njihove svadje.iza kulisa dogovore pregovore i rascjepe.
I svu njihovu brigu za dobrobit NASE Slobode.
Mi smo bolesnici za ovim klubom a ne oni svi odreda.pricam o glavonjama ne o obicnim navijacima.kolko su put svi oni zajedno dobili po bubrezima zbog slobod koliko put pokisli i smrzli se.pekli ko u rerni.koliko put zaplakali od tuge i od srece..bili skidani i pretresani i ponizavani od strane policije??koliki postotak svog vremena i novaca bespovratno su dali za tu istu slobodu?
Koliko put su **** nekom sve po spsiku zbog te iste slobode a koliko put presutili i progutali???
Eto istreso sam se **** im svima mater.
Tako je kako je
Na ramazan me tjerate da psujem.
Puuu furdo..
. .tako jeSariel je napisao/la:Haman da ti slobodu nisi gledo brat bratu jedno 10 godina.Tuzlak04 je napisao/la:. . .haman da je S. trošio Husićevu pozajmicu. Kad je potrošio, onda pipa. . .kuku lele
Vidim da nisi upoznat sa pojmom "retoricko pitanje"solinas je napisao/la:Kako je moguce prodati igraca za 800 000 eura,a sezonu poslovati u minusu milion konvertibilnih maraka.Amelija je napisao/la:I kako je Azmir Husic ispao toliki naivac pri potpisivanju ugovora i dogovaranju uslova sa igracima u ime Slobode, a nije se zeznuo niti oko najmanje pozajmice?![]()
Vidjecemo sta nam donosi vrijeme, sto kaze @Sariel, ajmo brigu na veseljebice to dobro
Kako je moguce da uprava kluba kaze da je igrace kaznila sa 20 000 km,zbog ispadanja iz lige,a dvije godine kasnije Joguncic sat vremena pred utakmicu ucjenjuje Husica i klub,da se dug prema njemu mora isplatiti,ili suspenzija...i to nece da prica,kaze,donesi pare,boli me ku.rac...ovim rijecima....
Koga su onda kaznili....
Kako je moguce ostati duzan Mujkicu tolike pare,kao da nije ni marke primio za svo vrijeme boravka u Slobodi,igrao za klikere....jelde...
Probisvjet je napisao/la:Eno puce top, valja zameziti malo i popiti.
Ko ce ti bolan doci? Macak pola igraca tuzi, a za nekima potjernicu salje.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma bgm nismo mi tolika sirotinja. Sigurno smo medju top 5 klubova u ligi po platama. Nije to vise nigdje kao sto je bilo, osim u Zrinjskom
Zec je usljo koji ce za manje para igrati u Zelji. Kostic i Efendic vidim kako su se usrecili, samo im Azmir moze dati para koliko misle da vrijede.
Veselinovic ce dobaciti do Borca maksimalno, za manje para nego u Slobodi. Steta jer on bi ostao i ovdje, ali eto ne moze se sa Vladom. Prica se da taj rat ide dugi niz godina unazad.
Merzic silni i ne spominje se nigdje.
pricaju mi ljudi iz Sarajeva, Mehmedagic kad je rekao koliko para hoce, ljudi se smijat poceli. Rekli idi ti sine tamo dje si to imao do sad.
Ordagic ako bi u nasu ligu, bi u Sarajevo, ali nemaju para ni u najavi da ponude kao Zrinjski.
uostalom sve se vidi po pojacanjima koja dovode svi klubovi u ligi. Nikad slabiji prelazni rok, nikad slabija liga. Samo treba biti pametan. Ko uspije sacekati da propadnu angazmani vani, i onda ulovi dobre igrace za pristojne pare taj ce jedini moci parirati Zrinjskom. Sad se za male pare moze sklopiti jako dobra ekipa. Zato se ja bojim Radnika i Krupe. Oni nigdje ne zure, ne bacaju pare, cekaju i sad ce imat sta docekati.
Pomama za Subicem pred kraj prelaznog roka, krečimo ovdje, placemo, vec potpisao. Kad je covjek iznio uslove koje je imao u Slobodi- nema vise clanaka na fantasysport. Napusti nas zeko, ubjedljivo najjeftiniji od te grupe.
Nego dobro neko danas rece, steta je sto su ti igraci izgubljeni svakako, jer rijetko ko od njih ce podvit rep i rec ej ljudi eto mene nazad za ono sto ste vi nudili, nego ce iz nekog "Ponosa" otic u Borac, Zrinjski ili na kraju roka u Sarajevo, Zelju, za isto pa cak i manje para nego sto je imao ovdje.
ja se kod nas ne bojim para koliko toga da ih necemo iskoristiti. Dovest cemo 3-4 Harilahovica, Kalezica, Zilkica od kojih mozda nesto bude. Dovest cemo 12-13 poluigraca gdje kad saberes plate, mozes dobit 6-7 jako dobrih igraca za nase uslove. I ne treba nam vise.
A potjernice, a tuzbe? Vidjece oni Boga Mackovog.Sariel je napisao/la:Svje to drug ultra u redu.
Al kod nas na spisku a pojave se na prozivci krupe.zelje sloge![]()
pa sramota brate kako nije
jbg nasi hoce na probuSariel je napisao/la:Svje to drug ultra u redu.
Al kod nas na spisku a pojave se na prozivci krupe.zelje sloge![]()
pa sramota brate kako nije
To je naisplatljivije, treba reci momku da potpise na 4 godine profesionalni i za 2 godine ce nauciti braniti i imati nastupe u reprezentaciji iza sebe. Moci ce klub da nesto zaradi od prodaje. Ako ne zaradi i ne bude od njega nista onda ce bar biti okej PL golman. Kada Krupa moze na gol staviti onog od 19 godina onda sto ne bi mogli mi..HElo je napisao/la:Tesko nama ako ce nam Muminovic biti prvi golman
Zec nije usljo već slobodan igrac gdje predsjednik kluba i sportski direktor na celu sa najjacim upravnim odborom do sada nisu sposobni bili odvojit malo sredstava ili na vrijeme ponudit novi ugovir već ga pustili mufte i normalno da je otiso u bolji tim koji igra evropu a nasi divni privrednici se pojacavaju sa igracima koji nisu mogli ni na fudbalskoj jamajci ostat.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma bgm nismo mi tolika sirotinja. Sigurno smo medju top 5 klubova u ligi po platama. Nije to vise nigdje kao sto je bilo, osim u Zrinjskom
Zec je usljo koji ce za manje para igrati u Zelji. Kostic i Efendic vidim kako su se usrecili, samo im Azmir moze dati para koliko misle da vrijede.
Veselinovic ce dobaciti do Borca maksimalno, za manje para nego u Slobodi. Steta jer on bi ostao i ovdje, ali eto ne moze se sa Vladom. Prica se da taj rat ide dugi niz godina unazad.
Merzic silni i ne spominje se nigdje.
pricaju mi ljudi iz Sarajeva, Mehmedagic kad je rekao koliko para hoce, ljudi se smijat poceli. Rekli idi ti sine tamo dje si to imao do sad.
Ordagic ako bi u nasu ligu, bi u Sarajevo, ali nemaju para ni u najavi da ponude kao Zrinjski.
uostalom sve se vidi po pojacanjima koja dovode svi klubovi u ligi. Nikad slabiji prelazni rok, nikad slabija liga. Samo treba biti pametan. Ko uspije sacekati da propadnu angazmani vani, i onda ulovi dobre igrace za pristojne pare taj ce jedini moci parirati Zrinjskom. Sad se za male pare moze sklopiti jako dobra ekipa. Zato se ja bojim Radnika i Krupe. Oni nigdje ne zure, ne bacaju pare, cekaju i sad ce imat sta docekati.
Pomama za Subicem pred kraj prelaznog roka, krečimo ovdje, placemo, vec potpisao. Kad je covjek iznio uslove koje je imao u Slobodi- nema vise clanaka na fantasysport. Napusti nas zeko, ubjedljivo najjeftiniji od te grupe.
Nego dobro neko danas rece, steta je sto su ti igraci izgubljeni svakako, jer rijetko ko od njih ce podvit rep i rec ej ljudi eto mene nazad za ono sto ste vi nudili, nego ce iz nekog "Ponosa" otic u Borac, Zrinjski ili na kraju roka u Sarajevo, Zelju, za isto pa cak i manje para nego sto je imao ovdje.
ja se kod nas ne bojim para koliko toga da ih necemo iskoristiti. Dovest cemo 3-4 Harilahovica, Kalezica, Zilkica od kojih mozda nesto bude. Dovest cemo 12-13 poluigraca gdje kad saberes plate, mozes dobit 6-7 jako dobrih igraca za nase uslove. I ne treba nam vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.