Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

topnik1
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la topnik1 » 13 jun 2017, 02:29

mercurial je napisao/la:Mislim da je realno cca. 18 mil eura po sezoni. Ne znam sad, da ne racunam koliko to izadje sedmicno. Sanchez se vjerovatno vodi sa tim koliko imaju najplaceniji igraci konkurencije u Engleskoj (Pogba, Rooney i dr.), a sa kojim sasvim sigurno moze u isti kos. Svakako da zasluzuje da bude placen. S obzirom da to nisu nase pare licno, nemamo za cim zaliti, ionako ce sav visak para zavrsiti u Kroenkeovom dzepu. Pa bolje onda dati i 50 mil godisnje Sanchezu samo neka ostane u klubu nego da ide Kroenkeu u dzep. Trebaju dati i 200 mil eura za Mbappea, manite me se prica o toleranciji, niko ne vrijedi te pare. Idi u dzamiju/crkvu pa tamo budi tolerantan. Sport je biznis i to je to. Ako traze 200 mil daj 200 i pojacaj ekipu. Bolje i to nego da se Kroenke dodatno bogati, a mi svake godine sve gori i gori.
Problem i jeste sto Kroenke to neda,i sto on drzi Wengera jers njim moze upravljati,jer mu ovaj donosi svake godine poslovanje u plusu i zaradu,jer medjeda ne zanimaju trofeji,zato i da nam Monaco daje Mbbepea za 80 miliona on bi ga ispusio jer bi mislio da moze spustiti jos koji milion ,pa jbt mi nikada i nismo platili igraca vise od 45 miliona ,najskuplji igraci Ozil,Sanchez,Xakha,nijedan preko 45 milki,dakle on ce se nastaviti bogatiti,jer ga ne zanimaju igraci preskupi,niti ga zanima kako i koliko ce pojacati tim,pa.ja neznam dal bi on mogao i znao nabrojati prvu postavu arsenala,a o ostalom da ne pricam,njega interesuju milioni na racunu kada se sezona zavrsi,tako da kada on cuje sta trazi Sanchez i koje uslove dat ce ga i dzaba ako treba ali te pare nece dati,volio bi da me demantuju svi oni zajedno i da Sancezu daju to sto tazi,ali mislim da je to nemoguce
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Kontraa
Kontakt:

Post Postao/la Kontraa » 13 jun 2017, 13:24

Pa niko neće dati toliko para Sanchezu, a realno gledano, u ekipi gdje bi bilo malo više kvaliteta, on ne bi imao ni približno ovoliki uticaj na igru.

Da se razumijemo, dobar je igrač, ali ne mogu se oteti dojmu da on u Arsenalu izgleda bolji nego što ustvari jest' jer su oko njega polumrtvi konji.
Pričam gluposti, al' ima smisla :rol:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 13 jun 2017, 21:10

ArsenalFanTV @ArsenalFanTV
Arsene Wenger has told Olivier Giroud that he is prepared to let him leave this summer. The player is keen to stay in London [@GraemeBailey]
11:46 AM - 13 Jun 2017

Olivier Giroud could reportedly help pave the way for Alexandre Lacazette to join Arsenal.

The Gunners are in talks with Lyon over the striker, with £60m being demanded by the French club.

However, according to Le10 Sport, the two sides have spoken about the possibility of an exchange in the past few days involving Lacazette's France team-mate Giroud.

Lyon president Jean-Michel Aulas is said to be keen on the idea and indicated his wish to set up a swap during negotiations.

Aulas still wants a fee as well as Giroud for Lacazette, but Arsenal are also considering the recently discussed prospect.

strašnih napadača u pm,panja za panja :rol:

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 13 jun 2017, 21:11

Zalosno je sto cemo mi svog panja dati za sicu a ovog tudjeg cemo papreno platiti... :angry:

? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 13 jun 2017, 21:47

Mene se igraci iz Francuske lige nikad nisu dojmili nesto posebno, pogotovo ako imaju 26 godina i nigdje drugo nisu igrali. Ovaj Lacazette ne igra ni za reprezentaciju, ne znam kako ce dobiti radnu dozvolu za Englesku kad nema utakmica za reprezentaciju, pa ni Vrsajevic nije mogao dobiti radnu dozvolu da ide u Boro :D

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 13 jun 2017, 22:43

mercurial je napisao/la:Mene se igraci iz Francuske lige nikad nisu dojmili nesto posebno, pogotovo ako imaju 26 godina i nigdje drugo nisu igrali. Ovaj Lacazette ne igra ni za reprezentaciju, ne znam kako ce dobiti radnu dozvolu za Englesku kad nema utakmica za reprezentaciju, pa ni Vrsajevic nije mogao dobiti radnu dozvolu da ide u Boro :D
Ne treba mu dozvola jer je Franciska EU

Inače u moru glupih poteza ovo bi bio ubjedljivo najgluplji. Dat panja za većeg panja sa većom platom i dodati još kamaru novca
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 13 jun 2017, 23:19

Ako je alternativa Giroudu Lacazette - lijepi Giroud. On bar vrijedi kao back-up špic, protiv umornih nogu uvijek može na snagu dati gol ili biti mantinela Alexisu ili nekom napadaču tipa Griezmann, a ovaj metilj iz Lyona... :facepalm: Pa neće u Arsenalu štancati penale k'o Nermin Vazda.

Iz tog Lyona je baš talenat za Arsenal bio onaj Fekir no on se sje.bao od povreda tako da ga neka u Francuskoj.

Kontraa
Kontakt:

Post Postao/la Kontraa » 13 jun 2017, 23:40

Slijedeća sezona bi mogla biti još gora od ove :rol:

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 13 jun 2017, 23:53

Kontraa je napisao/la:Slijedeća sezona bi mogla biti još gora od ove :rol:
Ma kakvi, ova sezona je bila užas užasa. Dogodine ćemo biti bolje plasirani, ako ništa zato što će Liverpool (Liga prvaka) i Tottenham (Wembley) grohnuti u odnosu na ovu sezonu, vjerovatno i Chelsea (Liga prvaka). United (Mourinhova 2.sezona) i City (Pep slaže kockice) će se popraviti.

Ako uspijemo zadržati Alexisa i kebabdžiju + dovesti još dva igrača, može se komotno osvojiti EL, u najmanju ruku.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 13 jun 2017, 23:55

Mbappè: "Real Madrid have been trying to sign me since I was 14"

Prevedeno na naš "Koji ću qrac u Arsenalu, odoh u Rejal"
Pld W D L
38 26 12 0

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 14 jun 2017, 00:00

anell je napisao/la:Mbappè: "Real Madrid have been trying to sign me since I was 14"

Prevedeno na naš "Koji ću qrac u Arsenalu, odoh u Rejal"
Ma jok, to on hoće reći da je mogao otići u Real još onda da je htio. Neće on ići sa silikonskom plavušom u dop.ičnjaku (Real) nego će k'o pravi hipster biti sa onom ludom nestabilnom ženskom koja je sebi dvajes puta rezala vene i za koju ne znaš je li ikad imala momka (Arsenal).

Doduše, ako im Ronaldo ode u zatvor zbog poreza...

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 14 jun 2017, 00:21

Šta mislite koga ćemo dobiti ?
Arsène Wenger is currently working on potential deals for Kylian Mbappé, Alexandre Lacazette and Thomas Lemar. [@JWTelegraph]
Pld W D L
38 26 12 0

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 14 jun 2017, 00:35

anell je napisao/la:Šta mislite koga ćemo dobiti ?
Arsène Wenger is currently working on potential deals for Kylian Mbappé, Alexandre Lacazette and Thomas Lemar. [@JWTelegraph]

bit će onda lottin ili crni mačak u vreći i lemar :kafa: najvjerojatnije lyon panj + lemar :kafa: a dmf nam kao ne treba :rol:

There is now little hope of Alexis Sánchez agreeing a new contract amid interest from at least 5 major European clubs - @JWTelegraph

Pistol
Kontakt:

Post Postao/la Pistol » 14 jun 2017, 00:46

Ovaj mali Mbappe vrijedi i 150 miliona ... jako cesto govorim kako su smijesne cifre za neke fudbalere (pogba 100 , higuain 90 :lol: itd) , ali ovaj mali vrijedi da se ide All-in sa njim - pa makar propali poslije toga

Lakoca sa kojom igra , svi njegovi potezi su prirodni i nema tu nekih forsiranja da se pokaze --- a sa svakim pokretom pravi razliku na terenu , jos se cini da nije umisljen ili da je neka budala

Naravno mi cemo dovesti Ardu za 30 i jos dvojicu-trojicu za po 20 miliona

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 14 jun 2017, 00:46

Seaman je napisao/la:
There is now little hope of Alexis Sánchez agreeing a new contract amid interest from at least 5 major European clubs - @JWTelegraph
Naporan je u pm, ili nek potpiše ili nek odyebe, trebaju mu naša goveda ultimatum postaviti.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 14 jun 2017, 00:49

A i ovi mediji, nabijem ih na qrac. Danas jedno pričaju, sutra drugo.

Jučer baš Telegraph ili Guardinan tweetaju kako će najvjerovatnije ostat, kao Wenger ga uvjerio da dolaze 3 igrača svjetske klase. Ma yedite **** ba

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 14 jun 2017, 01:08

Pistol je napisao/la:Naravno mi cemo dovesti Ardu za 30 i jos dvojicu-trojicu za po 20 miliona
Nećemo dovesti Ardu.

Nego, čitam sad zanimljivu stvar. Cijela priča oko Jamesa bi mogla biti Arsenalova poruka Özilu da ne jede gov.na nego da potpiše ugovor. Za razliku od Alexisa, kebabdžiju ne traži niko (bar ne niko ozbiljan).

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 14 jun 2017, 12:06

Kakvi sve redikuli pišu na onoj Arsenal Maniji :facepalm: Paja i Seaman su glas razuma u poređenju sa njima

Nije ni čudo što nas cijeli svijet ismijava

Kontraa
Kontakt:

Post Postao/la Kontraa » 14 jun 2017, 15:11

Nije ni cudo sto nas mutiraju :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 14 jun 2017, 15:50

Kontraa je napisao/la:Nije ni cudo sto me mutiraju :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pld W D L
38 26 12 0

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.