Evo ni meni ne radi, kontam dosao neko pa opteretili server.sekac je napisao/la:Jedno pitanje ne vezano za temu radi li sinfo kod vas

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evo ni meni ne radi, kontam dosao neko pa opteretili server.sekac je napisao/la:Jedno pitanje ne vezano za temu radi li sinfo kod vas
Sad htjedoh napisati!bordobijeli je napisao/la:Mico pjeva jedna si jedina . novi kapiten FKS .ljubimac,legenda,dozivotni ugovor
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Redovno cu te izvjestavati. sad je pjevao himnu pa je vjerovatno postao ljubimac nekih navijaca SarajevaSiouxLukavac je napisao/la:Hajde vi sto gledate pisite kakvi su Mićko i Miho
Naturlich!MortemHz je napisao/la:E'o gubimo vec
Jel Beganović skinuo trbuh u napaduMortemHz je napisao/la:E'o gubimo vec
Nijednom našem igraču nije menadžer.PitarBordo je napisao/la:Je l' ovom Kuzmanoviću Husara menadžer?
Ne znam jesmo li ijednu normalnu sansu imali tako da je problem bilo sta napisti, okvirno nisu losi ali se ne vide mnogo na terenu jer se branimo i cekamo priliku iz kontri. Mićo imao jedan mini prodor gdje je probacio loptu kroz noge jednom svicarskom igracu ali je bezveze osutao, Marko se ne vidi previse u igri ali je ok.SiouxLukavac je napisao/la:Hajde vi sto gledate pisite kakvi su Mićko i Miho
Rahma je napisao/la:Zasto se nasi nisu potrudili da dovedu Graovca?
MortemHz je napisao/la: Ruku na srce Menalo je za Anđušića izmislio fudbal, mnogo i to mnogo bolji igrac. Kuzmanović i Mihojević ce zasluzeno biti u prvih 11, jedva cekam utakmicu.
Ovaj menalo je izvikan igrač koji Andjusicu ne moze kopače čistitiEvander je napisao/la:
Mislim da bi 99% navijaca Sarajeva sad pristalo da mijenjaju Andjusica za Menala.
Ajde bar malo budite objektivni.
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, MaroonBjelave, napoleon72, NazorUso, tuitamo, WeekendOffender i 39 gostiju.