FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Dok sam živio u Gradačcu, uvijek nas je bila grupica koja je pratila Želju dok je igrao u Orašju, Modriči, Tuzli...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Svaka cast momcima koji ce sutra doci iz Sarajeva da navijaju za svoj klub,ali ovi iz okoline Tz ce doci samo da pjevaju protiv Tz i Slobode,i nista vise,i opet ce sljedece godine doci samo radi toga 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ne bih se baš složio. Ljudi, jednostavno, vole Želju. To je tako. Znam raje koja živi tamo negdje iza Bihaća, a kuće im u bordo boje ofarbane (Sarajevo).harry_90 je napisao/la:Svaka cast momcima koji ce sutra doci iz Sarajeva da navijaju za svoj klub,ali ovi iz okoline Tz ce doci samo da pjevaju protiv Tz i Slobode,i nista vise,i opet ce sljedece godine doci samo radi toga
Inače, ja bih pobio te koji će doći u Tz da provociraju Tuzlake i slično. Odnosno, da su tu jer mrze taj klub i grad. Primitivno...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Nemam nista protiv sto neko navija za Zelju ili neki drugi tim iz okoline Tz,ali ovi koji dolaze iz okoline,vecini nije stalo da navija za klub,vec da pjevaju protiv Slobode i Tuzle.I tako oni ispadaju face,ali kad dodju u skole ne smiju pisnut.Jer te ces momke koji dodju vidjeti samo jednom u godini kako navijaju za Zelju samo kada igra u Tuzli i nikad vise.MinistaR je napisao/la:Ne bih se baš složio. Ljudi, jednostavno, vole Želju. To je tako. Znam raje koja živi tamo negdje iza Bihaća, a kuće im u bordo boje ofarbane (Sarajevo).harry_90 je napisao/la:Svaka cast momcima koji ce sutra doci iz Sarajeva da navijaju za svoj klub,ali ovi iz okoline Tz ce doci samo da pjevaju protiv Tz i Slobode,i nista vise,i opet ce sljedece godine doci samo radi toga
Inače, ja bih pobio te koji će doći u Tz da provociraju Tuzlake i slično. Odnosno, da su tu jer mrze taj klub i grad. Primitivno...
-
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Nemam nista protiv sto neko navija za Zelju ili neki drugi tim iz okoline Tz,ali ovi koji dolaze iz okoline,vecini nije stalo da navija za klub,vec da pjevaju protiv Slobode i Tuzle.I tako oni ispadaju face,ali kad dodju u skole ne smiju pisnut.Jer te ces momke koji dodju vidjeti samo jednom u godini kako navijaju za Zelju samo kada igra u Tuzli i nikad vise.MinistaR je napisao/la:Ne bih se baš složio. Ljudi, jednostavno, vole Želju. To je tako. Znam raje koja živi tamo negdje iza Bihaća, a kuće im u bordo boje ofarbane (Sarajevo).harry_90 je napisao/la:Svaka cast momcima koji ce sutra doci iz Sarajeva da navijaju za svoj klub,ali ovi iz okoline Tz ce doci samo da pjevaju protiv Tz i Slobode,i nista vise,i opet ce sljedece godine doci samo radi toga
Hary druze nemas pojma koliko si glup al fakat !!!
za tvoju info iz tz kantona samo zivinice i lukavac prate Zelju i to po cijelo bih,zato ne pricaj gluposti !!
@moSa ljoZe
Halooo glupane,to reci onom sto te napravio takvim,neznas normalno reci,vec odmah vrijedjas.Dobro pametni ti sve znas,ja nemam blage...
EDIT: Ja sam rekao da ce doci sutra navijaca Zelje koji samo jednom godisnje ih pogledaju i to samo kad dodju u Tz,jesam li sta pogrijesio ?? Mozda ima tih momaka koji prate Zelju svugdje,ali rekao sam da ce ih vecina doci samo zato sto se igra u Tz
Halooo glupane,to reci onom sto te napravio takvim,neznas normalno reci,vec odmah vrijedjas.Dobro pametni ti sve znas,ja nemam blage...
EDIT: Ja sam rekao da ce doci sutra navijaca Zelje koji samo jednom godisnje ih pogledaju i to samo kad dodju u Tz,jesam li sta pogrijesio ?? Mozda ima tih momaka koji prate Zelju svugdje,ali rekao sam da ce ih vecina doci samo zato sto se igra u Tz

-
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:@moSa ljoZe
alo hary nemam se ja sta sa tobom raspravljati, ogledas utakmicu slobode svaku prestupnu godinu, ostavi se tog neta malo internet hooliganu.
budi siguran da si pogrijesio !!
informisi se malo pa onda nesto pricaj..
tisina papakmoSa ljoZe je napisao/la:harry_90 je napisao/la:@moSa ljoZe
alo hary nemam se ja sta sa tobom raspravljati, ogledas utakmicu slobode svaku prestupnu godinu, ostavi se tog neta malo internet hooliganu.
Nemam ni ja sa tobom,dobro pametnice ti si upravu ja nisam,samo opusteno,nemoj se djaba nervirat,lose po zdravljemoSa ljoZe je napisao/la:harry_90 je napisao/la:@moSa ljoZe

EDIT:Ne znam sta je tebe toliko uvrijedilo sto sam napisao da ce sutra doci navijaci koji ih samo jednom pogledaju ,i to kad se igra u Tuzli,da li sam necim pogrijesio ??
-
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Nemam ni ja sa tobom,dobro pametnice ti si upravu ja nisam,samo opusteno,nemoj se djaba nervirat,lose po zdravljemoSa ljoZe je napisao/la:harry_90 je napisao/la:@moSa ljoZe
informisi se malo pa onda nesto pricaj..zna bolje od mene kad ja gledam Slobodu,svaka cast,cuj net huligan,i to znas,bravo mali imas potencijala za vidovite iza ponoci na raznim televizijama
EDIT:Ne znam sta je tebe toliko uvrijedilo sto sam napisao da ce sutra doci navijaci koji ih samo jednom pogledaju ,i to kad se igra u Tuzli,da li sam necim pogrijesio ??
Ne znam ja
ali sam dobio informaciju od tvojih
da odes na utakmicu svake prestupne
a gostujuce utakmice nisi vidio ni na tv-u
i kad napunis 15 tek onda mozes pricati sa mnom... zivio pasha moj

Reci mi ko je to rekao ? Ili neka se sam javi,da mi kaze kako on to zna bolje od mene jesam li bio na tekmama ili ne ?
@moSa ljoZe
Imam vise od 15,ne brini
izgleda da ti trebas dosta toga shvatit,jer ja nisam nish lose rekao sto ce sutra doci neki navijaci Zelje koji samo dodju u Tz ?
@moSa ljoZe
Imam vise od 15,ne brini

aee ne lazi papakharry_90 je napisao/la:Reci mi ko je to rekao ? Ili neka se sam javi,da mi kaze kako on to zna bolje od mene jesam li bio na tekmama ili ne ?
@moSa ljoZe
Imam vise od 15,ne briniizgleda da ti trebas dosta toga shvatit,jer ja nisam nish lose rekao sto ce sutra doci neki navijaci Zelje koji samo dodju u Tz ?
Snickers5 je napisao/la:aee ne lazi papakharry_90 je napisao/la:Reci mi ko je to rekao ? Ili neka se sam javi,da mi kaze kako on to zna bolje od mene jesam li bio na tekmama ili ne ?
@moSa ljoZe
Imam vise od 15,ne briniizgleda da ti trebas dosta toga shvatit,jer ja nisam nish lose rekao sto ce sutra doci neki navijaci Zelje koji samo dodju u Tz ?

-
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Reci mi ko je to rekao ? Ili neka se sam javi,da mi kaze kako on to zna bolje od mene jesam li bio na tekmama ili ne ?
@moSa ljoZe
Rek'o mi jedan iz urban bataliona, bas sam se raspitivao za tebe posto mi puno visis onlline kad su tekme u toku..Mozes ti misliti sta hoces, ali vjeruj da je uvijek minimalno 15 momaka na svakoj 2 tekmi,izdvajaju svaku **** marku za voljeni klub,i ti mi dodjes solit pamet da samo dolaze na tekmu kad je u tz..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Cuj 1000 ih najavilodaj malo realnosti,sutra ionako ocekujem navalu Kalesije,Zivinica,Lukavca jedva cekaju da pjevaju protiv Tuzle .Ionako samo tad smiju i zapjevati,kad dodju u skolu ili faks usute se.
realnost ili ne iz uprave nase su tako rekli nasim ljudima da bi ih moglo doci 1000, ali da ce isto tkao biti vraceni nazad.Mozda i ovi iz nas euprave lazu ebiga

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Halo kakvo je to ponizavanje raje iz Kalesije,Lukavca i ostalih mjesta.To vi Pariz ili slicno.Ko vam je kriv kad vam raja iz komsiluka navija za klub iz dalekog Sarajajeva.To braco dodzite i navijajte jog glasnije da vas ovi iz Pariza dobro cuju.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Alipasino je napisao/la:Halo kakvo je to ponizavanje raje iz Kalesije,Lukavca i ostalih mjesta.To vi Pariz ili slicno.Ko vam je kriv kad vam raja iz komsiluka navija za klub iz dalekog Sarajajeva.To braco dodzite i navijajte jog glasnije da vas ovi iz Pariza dobro cuju.
ma kakvi ponizavanje boze sacuvaj.. zna se zasto za nas ne navijaju jer mi imamo drugaci mentalitet... mi nikad anismo dozvolili ljudima sa strane da nam dolaze i to je to.Ti ljudi vecina ih ima lose iskustvo u tuzlanskim skolama i onda nas ne vole ebiga i ja repektujem to sto navijaju za druge klubove.Naravno mi nismo nikada isli po nasem kantonu i pravili skupove i pozivali momke da nam se pridruze....
Kako da ocekujemo da ljudi iz Lukavca i Srebrenika navijaju za nas?... pa poslije rata dobro se zna kako su se vazda znali skupa sastati siouxi i apachi na utkamicama protiv nas i koliko su nas mrzili iz poznatih razloga

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Drugi način
- Kontakt:
Mislim da se ne moze generalizovati nikako... Postoje grupice iz svih manjih mjesta koje navijaju kako za Slobodu, tako i za druge velike klubove iz naše zemlje (Željo, Sarajevo)... Kojih ima više, to je nebitno...SaltCityAttack je napisao/la:Alipasino je napisao/la:Halo kakvo je to ponizavanje raje iz Kalesije,Lukavca i ostalih mjesta.To vi Pariz ili slicno.Ko vam je kriv kad vam raja iz komsiluka navija za klub iz dalekog Sarajajeva.To braco dodzite i navijajte jog glasnije da vas ovi iz Pariza dobro cuju.
ma kakvi ponizavanje boze sacuvaj.. zna se zasto za nas ne navijaju jer mi imamo drugaci mentalitet... mi nikad anismo dozvolili ljudima sa strane da nam dolaze i to je to.Ti ljudi vecina ih ima lose iskustvo u tuzlanskim skolama i onda nas ne vole ebiga i ja repektujem to sto navijaju za druge klubove.Naravno mi nismo nikada isli po nasem kantonu i pravili skupove i pozivali momke da nam se pridruze....
Kako da ocekujemo da ljudi iz Lukavca i Srebrenika navijaju za nas?... pa poslije rata dobro se zna kako su se vazda znali skupa sastati siouxi i apachi na utkamicama protiv nas i koliko su nas mrzili iz poznatih razloga....imamo nesto momaka iz Gracanice i Gradacca koji su u nasoj grupi i koji dolaze skoro sve utakmice...evo gledam na facebook momci iz lukavca osnivaju sebi podgrupu FUKARE LUKAVAC sto me jako raduje....znam vec par momaka iz lukavca koji dolaze na utakmice, ali ipak da planiraju osnovati podgrupu to me bas raduje.Uglavnom kada se tribina izgradi skroz drugacija ce situacija biti oko organizacije i prihvatanja clanova sa strane.
A takodjer smatram da je možda i glavni krivac za to, što vi zovete "mržnju prema Slobodi", i sama FK Sloboda i odnos kluba generalno prema navijačima. Pa i same fukare bojkotuju utakmice Slobode, a lično poznajem mnoge Tuzlake koji kada u razgovoru o fudbalu počnem raspittivati se o Slobodi i utakmicama na Tušnju i sami odmahnu glavom i kažu "Mojne mi toga"....
Pa nakon utakmice protiv Slavije, neki od "fukara" su razbijali prozore na prostorijama stadiona Tušanj...
Sloboda malo radi na promovisanju i reklamiranju same sebe, a pored nestašice novca, jedan od glavnih razloga je i nesposobnost njenog rukovodstva. Tu je još i slabo organizovano i djelovanje Fukara, jer gledajuci izvjestaje na TVu, a i ponekad stanje uzivo kad sam dole, to su uglavnom "djeca" (dal' postoji neko udruženje??). I to je to, dok se to ne promijeni ne može se očekivati da ljudi sa strane dolaze u većem broju i navijaju za Slobodu...
Kada vratite prvo sve Fukare na Tušanje tek onda imate pravo tražiti od drugih da budu "geografski lojalni" sto je i logicno... Barem kod novih generacija, ovi koji simpatišu i navijaju za druge, oni su gotova priča...
A ne bih komentarisao kompleksaše, koji mrze Slobodu radi nekih ličnih stvari (škole, etc...) - takve ne volim.
Pozdrav i neka bude sportski danas.
- Blagoje Bratić
Danas standardno mesara,lupajte bar po nogama igrače po glavi bitno samo da pobjedite,najgore gostovanje vi i travnik,pa ubiste igrače po terenu,ako neznate igrat lopte onda tu su startovi pogibeljni za ostvarenje žalosnog vašeg cilja 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Blagoje Bratić je napisao/la:Danas standardno mesara,lupajte bar po nogama igrače po glavi bitno samo da pobjedite,najgore gostovanje vi i travnik,pa ubiste igrače po terenu,ako neznate igrat lopte onda tu su startovi pogibeljni za ostvarenje žalosnog vašeg cilja
seres brate

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.