FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 13 jun 2017, 14:27

MElloo je napisao/la:Sta je sa ovim Livakom
Covjek dosao ne igra i evo sad vidim igrat ce tu i sljedecu sezonu :think:
Nije dobio dovoljnu minutazu tako da nije ni mogao pokazati nesto vise mada ja licno ne vjerujem nesto previse u njega, prosjek.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 13 jun 2017, 14:28

Upratio sam diskusiju iz prethodnih dana i moja zapažanja su:

- Da su rezovi, štednja i dugoročno planiranje nešto što je trebalo nastupiti i ranije a konačno je dospjelo. Dolaskom Valentina su ove stvari bile jasne. Razračuravanje s kvazi-menađerima i svim drugim akterima koji se zanimaju za novac kluba nisu ništa neortodoksno kad je Valentin u pitanju. Kako se pisalo o čovjeku predstavljen je kao rigorozni i hladnokvrni rukovodilac što je i demonstrirao u hefti iza nas.

- Da se ne može reći da klub ucjenjuje Nedima Hadžića jer mu je klub dao ime. Teško bi se razvlačio po medijima i obilazio Metropole da nije bilo Sarajeva i projkta Akademija FK Sarajevo. On nije igrač, on je embrio igrača kojemu je ova godina ključna za nastavak karijere. I Mašić iz Čelika je poletio pa ga sad nema ni na mapi. Nek' mu roditelji snize apetite i nek mu ugovor bude prošaran bonus klauzulama i bez ikakve otkupne klauzule pa da se momak može posvetiti sportu i razvoju. Dovoljno ga je zakočilo vodanje po probama umjesto da je trenirao s prvim timom.

- Da se ekipa mora podhitno pojačati tamo gdje treba. Priča da treba čekati 01.07. nije nikakvo opravdanje jer ne traže se WC igrači već blago natprosječni igrači za našu ligu koje nije teško naći.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 13 jun 2017, 14:43

Ima li šanse da Sport Klub otkupi i naše utakmice?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 13 jun 2017, 14:50

Septerra je napisao/la:- Da se ekipa mora podhitno pojačati tamo gdje treba. Priča da treba čekati 01.07. nije nikakvo opravdanje jer ne traže se WC igrači već blago natprosječni igrači za našu ligu koje nije teško naći.
Vrlo teško je naći igrača pa makar on bio i prosječan igrač ove lige jer mu možemo ponuditi kikiriki, dok taj prosječni igrač veće pare može dobiti u Luksemburgu, Malti ili Danskoj drugoj ligi lupam.
Nažalost, igrači su vremenom sve "skuplji i skuplji" bez obzira na kvalitet, precjenjeni jesu, drugim nije problem platiti igrača pa čak i u ovim ligama koje sam nabrojao gdje fudbal nije prvi sport dok mi i ove mizerne ali za naše uslove odlične plate režemo i smanjujemo, ja jesam za to, 60% naših igrača ne zaslužuju ni 1000 platu, neki je nikako ne zaslužuju ali i gori od njih po drugoj danskoj ili luksemburgškoj ligi uzimaju dosta veće pare.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 jun 2017, 14:56

SiouxLukavac je napisao/la:
Septerra je napisao/la:- Da se ekipa mora podhitno pojačati tamo gdje treba. Priča da treba čekati 01.07. nije nikakvo opravdanje jer ne traže se WC igrači već blago natprosječni igrači za našu ligu koje nije teško naći.
Vrlo teško je naći igrača pa makar on bio i prosječan igrač ove lige jer mu možemo ponuditi kikiriki, dok taj prosječni igrač veće pare može dobiti u Luksemburgu, Malti ili Danskoj drugoj ligi lupam.
Nažalost, igrači su vremenom sve "skuplji i skuplji" bez obzira na kvalitet, precjenjeni jesu, drugim nije problem platiti igrača pa čak i u ovim ligama koje sam nabrojao gdje fudbal nije prvi sport dok mi i ove mizerne ali za naše uslove odlične plate režemo i smanjujemo, ja jesam za to, 60% naših igrača ne zaslužuju ni 1000 platu, neki je nikako ne zaslužuju ali i gori od njih po drugoj danskoj ili norveškoj ligi uzimaju dosta veće pare.
odakle vama da rezemo plate i da nemamo para ?
ne kontam u cemu je fazon pisati stvari koje nisu tacne. Raspitajte sei li sta nudimo duljevicu, pa ce vam biti jasnije.
Molim vas, nemojte nasjedati na meandzerske price, pitajte malog Hodzica je li mu smanjena plata! Sve su to meadnzerske ublehe ne bi li se kako navijaci napuhali na ovu upravu, jer igraci ce pored standardne plate, ono "vise" sto su dobijali ugovornim ratama, sada morati zarađivati ...

igraci koji su vezani ugovorom ne mogu doci prij 1.7. tj kao i duljevic sto ne moze otici prije 1.7.
najlaske je dovesti kariće i slicne igrace i onda kasnije kukati kako smo doveli tarabe.
Strpimo se,otisao je kovacevic,bekic, balic, igraci koji nisu bili u prvih 11.
Svi drugi su tu, kuzmanovic je tu. Previse stvarate negativnu atmosferu a aj vam garantujem da nemate nikakvog razloga za to ;)

htjeli ste da se klub uredi i da se zna sta i kako, da se klub zastiti ugovorima, da se odmaknu menadzeri od kluba, i sad opet kuknjava, jer boze moj 13. je a mi nismo doveli nikoga, a drugi sastavili ekipe
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 jun 2017, 14:59

bordobijeli je napisao/la:Sta mislite ??
Pavlovic
Hodzic
Bekic
Mihojevic
Novakovic
Saric
Ordagic ??
Kuzmanovic
Duljevic ?
Crnkic
Ahmetovic
Nije ne moguce a fina ekipica :kafa: :D
Ako ikakav veznjak dođe, Ivetića pod hitno na lijevog beka a Almir nek mu grije klupu i nabija pritisak. I napadača moramo promijenit, u ovom sistemu sa 10-kom i ovakvim krilima koja ulaze u peterac i grade sebi šanse, visoki napadač poput Ahmeta je beskoristan. Treba nam napadač koji zna s loptom, koji će se otvarat i kružit oko 16ke a ne samo spuštat visoke lopte.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 13 jun 2017, 15:11

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ima li šanse da Sport Klub otkupi i naše utakmice?

Bilo ko, samo da na BHT ne gledamo onu razvučenu sliku gdje Said ima 150 kila ili da ne gledamo nigdje.

Arenasport, Sportklub, Hayat, Face će nam dati potpuni doživljaj(za naš standard), samo da nas malo komentatori ne nerviraju.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 13 jun 2017, 15:11

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ima li šanse da Sport Klub otkupi i naše utakmice?
Što? Da nam i regija vidi brukanje u kvalifikacijama :shifty:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 13 jun 2017, 15:22

Večeras od 19h U21 Švicarska - BiH

Anđušić, Kuzmanović i Mihojević sigurno od prve minute. Kadušić povrijeđen.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 13 jun 2017, 15:27

Zagor je napisao/la:
Pa nismo Željezničar :wtf:

UDHZSA
Kontakt:

Post Postao/la UDHZSA » 13 jun 2017, 15:30

Trenutno bht nije u dobroj situaciji pa će najvjerovatnije uzeti samo zrinjski za prenos ( nažalost)

Da te volim oduvijek sam znao...
#DIVOVI

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 13 jun 2017, 15:37

Memara je napisao/la:Večeras od 19h U21 Švicarska - BiH

Nije Andjusic u prvih 11, upao bogalj Menalo.
Iz Sirokog izvrsili pritisak na ovog debila Marinovica, kako mu je Sulenta sastavljao ekipu u Zrinjskom, tako i ovi nastavili i skloni Andjusica bez ikakve logike, iako je proslu bio medju najboljim.
Isto tako Aganspahica sklonio, i naknadno ubacili ovog kadeta Demirovica.

Klub bi se trebao pozabaviti i ovim stvarima, i zastiti svoje igrace a ne da neka sela bogalje guraju na ustrb Sarajeva.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jun 2017, 15:50

SiouxLukavac je napisao/la:
Zagor je napisao/la:
Pa nismo Željezničar :wtf:
:rol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 jun 2017, 15:53

Dogovorena prijateljska sa Krupom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jun 2017, 15:54

kinosvra je napisao/la:

Iz Sirokog izvrsili pritisak na ovog debila Marinovica, kako mu je Sulenta sastavljao ekipu u Zrinjskom, tako i ovi nastavili i skloni Andjusica bez ikakve logike, iako je proslu bio medju najboljim.

Klub bi se trebao pozabaviti i ovim stvarima, i zastiti svoje igrace a ne da neka sela bogalje guraju na ustrb Sarajeva.
Ruku na srce Menalo je za Anđušića izmislio fudbal, mnogo i to mnogo bolji igrac. Kuzmanović i Mihojević ce zasluzeno biti u prvih 11, jedva cekam utakmicu.

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 13 jun 2017, 16:04

Hocel bit kakvog prenosa veceras?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jun 2017, 16:07

dundee je napisao/la:Hocel bit kakvog prenosa veceras?
http://www.sfvplay.ch/desktopdefault.as ... _view-163/

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 13 jun 2017, 16:09

MortemHz je napisao/la:
dundee je napisao/la:Hocel bit kakvog prenosa veceras?
http://www.sfvplay.ch/desktopdefault.as ... _view-163/
Zahvaljujem

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 jun 2017, 16:33

kinosvra je napisao/la:

Mislim da bi 99% navijaca Sarajeva sad pristalo da mijenjaju Andjusica za Menala.
Ajde bar malo budite objektivni.

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 13 jun 2017, 16:38

Sutra je vrijeme za SMS. :kafa:
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Lavcina i 23 gosta.