Sto si nezadovoljan, nadji ti boljeg i platigradacac10 je napisao/la:Djurbuzovic ili Musemic hahah i na kraju pomocnik Musemica trener... Valjda mu bude dobro islo, ipak se uci na nama
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
- theboss_RD07
- Kontakt:
Cuj uci na nama cojk treniro vec Celik nekoliko sezonagradacac10 je napisao/la:Djurbuzovic ili Musemic hahah i na kraju pomocnik Musemica trener... Valjda mu bude dobro islo, ipak se uci na nama
⭐
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ovo vam Nermin Šabić trener
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Danas zvanicnoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ovo vam Nermin Šabić trener
- sagitarius
- Kontakt:
Ko je trenirao Celik?theboss_RD07 je napisao/la:Cuj uci na nama cojk treniro vec Celik nekoliko sezonagradacac10 je napisao/la:Djurbuzovic ili Musemic hahah i na kraju pomocnik Musemica trener... Valjda mu bude dobro islo, ipak se uci na nama
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Haj nek je sa srecom. Samo ne znam kako ce se pokazat posto vidim nije radio nikada samostalno. Dva puta bio pomocnik ali ne znaci to nista. Uglavnom sretno. Pozdrav za Combeta i Spiskufender13 je napisao/la:Danas zvanicnoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ovo vam Nermin Šabić trener

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Valjda bude nafakeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Haj nek je sa srecom. Samo ne znam kako ce se pokazat posto vidim nije radio nikada samostalno. Dva puta bio pomocnik ali ne znaci to nista. Uglavnom sretno. Pozdrav za Combeta i Spiskufender13 je napisao/la:Danas zvanicnoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ovo vam Nermin Šabić trener

Sigurno si mislio na to da je igro u Celikutheboss_RD07 je napisao/la:Cuj uci na nama cojk treniro vec Celik nekoliko sezonagradacac10 je napisao/la:Djurbuzovic ili Musemic hahah i na kraju pomocnik Musemica trener... Valjda mu bude dobro islo, ipak se uci na nama
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ja ba on je direktor bio, sta vec.. Ne znam odakle mi u sjecanju da je trenirao Celik. Moja greska.sagitarius je napisao/la:Ko je trenirao Celik?theboss_RD07 je napisao/la:Cuj uci na nama cojk treniro vec Celik nekoliko sezonagradacac10 je napisao/la:Djurbuzovic ili Musemic hahah i na kraju pomocnik Musemica trener... Valjda mu bude dobro islo, ipak se uci na nama

@TK ma znam da je igro,ali je poslije i radio u Celiku. Malo sam pobrkao koja je pozicija u pitanju
⭐
Po meni dobar izbor trenera. Nije skup sigurno, jer skupi nam dok smo u dugovima ne trebaju. Igrackog iskustva ima dovoljno, a i trenerskog kupio od Musemica. Zeljan dokazivanja i obzirom da mu je prvi angazman nema sigurno svojih igraca koje ce vucerat za sobom i gurat njih. Neka je sa srecom i dobro doso Nermine!
Trenirao je nekoliko kola Čelik kada je Čelik bio ostao bez trenera.
Valjda nece bit gori od CurguzaGradacacC je napisao/la:Po meni dobar izbor trenera. Nije skup sigurno, jer skupi nam dok smo u dugovima ne trebaju. Igrackog iskustva ima dovoljno, a i trenerskog kupio od Musemica. Zeljan dokazivanja i obzirom da mu je prvi angazman nema sigurno svojih igraca koje ce vucerat za sobom i gurat njih. Neka je sa srecom i dobro doso Nermine!
Dobro je sto smo odma rijesili pitanje trenera, damuje jos osigurat kostoru ekipe i ima vremena da se upozna sa svim i svacim
-
- Kontakt:
Ima on svoje igrace,nebrini,doce oni za njim,,,,,
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Ovaj post vjerovatno ide prema @Tkantonu ili se možda varamludiloo je napisao/la:Uuu jesi ojaco oce to kad nemas sta laprdat dibro ti znas sta si piso sad ko biva neke pohvale...

Evo Abid slobodan, kako bi nam dobro dosao.
Samo da ne vrate IsanovicaKapetan je napisao/la:Evo Abid slobodan, kako bi nam dobro dosao.
Sta ti hoces vidis da sam ojaco, prvo sam radio u Zvijezdi, sad sam ojaco, sta ti je rec zivot nikad neznas sta te cekazmaj348 je napisao/la:Ovaj post vjerovatno ide prema @Tkantonu ili se možda varamludiloo je napisao/la:Uuu jesi ojaco oce to kad nemas sta laprdat dibro ti znas sta si piso sad ko biva neke pohvale...
Sasvim logicno da ide njem on i svoj materi zamjera sto ga je rodila tako glupog a da ne bi nekom drugom. Sidran combe tkkanton najaca bagrda podforuma prva liga **** si mater onim tuzlacima sto bi kamiondzino dupe i cunu lizali a **** slobodi sad sve kuknjavazmaj348 je napisao/la:Ovaj post vjerovatno ide prema @Tkantonu ili se možda varamludiloo je napisao/la:Uuu jesi ojaco oce to kad nemas sta laprdat dibro ti znas sta si piso sad ko biva neke pohvale...
Sreca pa vas niko ne uzima za ozbiljno jer ste glupi ko qurac. Nema te pameti, nemate muda nemate nista vrijedno pomena. Piska kolko god imo mana za vas je a pogotovo el prezidente

Sreca samo pa se na tribini vidi jel mi laprdamo bezveze, nekad 4000 a danas 50 i to ako je neko od igraca povrijedjen pa dodje na tribinu. Uzivaj u svojim poganim ustima ako uopste znas gdje su.ludiloo je napisao/la:Sasvim logicno da ide njem on i svoj materi zamjera sto ga je rodila tako glupog a da ne bi nekom drugom. Sidran combe tkkanton najaca bagrda podforuma prva liga **** si mater onim tuzlacima sto bi kamiondzino dupe i cunu lizali a **** slobodi sad sve kuknjavazmaj348 je napisao/la:Ovaj post vjerovatno ide prema @Tkantonu ili se možda varamludiloo je napisao/la:Uuu jesi ojaco oce to kad nemas sta laprdat dibro ti znas sta si piso sad ko biva neke pohvale...
Sreca pa vas niko ne uzima za ozbiljno jer ste glupi ko qurac. Nema te pameti, nemate muda nemate nista vrijedno pomena. Piska kolko god imo mana za vas je a pogotovo el prezidente
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.