I samo da napomenem: NI MILIMETRA ! [emoji14]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kolarov. Ćenan dogovorio sa šeikom.Qwerty90 je napisao/la:Jel' znaju ovi koji su bolje upućeni, ko je taj lijevi bek iz Srbije, a nije Subić ?
Šeik njega zvao.Virtu4l je napisao/la:Kolarov. Ćenan dogovorio sa šeikom.Qwerty90 je napisao/la:Jel' znaju ovi koji su bolje upućeni, ko je taj lijevi bek iz Srbije, a nije Subić ?
HahahahahahahhahahahahahaahaahNeandertalac je napisao/la:Prošle sezone su se pravila dva tima, ove mamone za jednog kako Bog zapovijeda![]()
Ja bi ove mlađe sve otjerao, nema to kvaliteta. Ostavio Šabana juniora da uči od Markovića
Postavi klip na youtube svojih najboljih poteza, ja ću Deji proslijeditirfo je napisao/la:Ja sabanu nedavno na terminu kroz noge probacivo, pa vi vidite
Ako znaš lobovat, plata cener startnabraco je napisao/la:Postavi klip na youtube svojih najboljih poteza, ja ću Deji proslijeditirfo je napisao/la:Ja sabanu nedavno na terminu kroz noge probacivo, pa vi vidite
I ako je okomit.Neandertalac je napisao/la:Ako znaš lobovat, plata cener startnabraco je napisao/la:Postavi klip na youtube svojih najboljih poteza, ja ću Deji proslijeditirfo je napisao/la:Ja sabanu nedavno na terminu kroz noge probacivo, pa vi vidite
urednik je napisao/la:Ne znamo čemu stremimo. Vizija glede dalje budućnosti kao da ne postoji. Po svemu viđenom zadnjih godina u polugodišnjem intervalu kontinuirano uspjevamo od očaja do euforije i nazad. I tako u krug, isto ker kad rep ganja. Ostaje nam da se nadamo nekom zaletu koji će nas otisnuti da imamo 2-3 uspješne sezone kontinuirano u svim segmentima(finansije, infrastruktura, kostur ekipe, juniori, transferi, evropa, pehari). Za tako nešto, čini mi se treba i sreće dosta.
Meni je drago što naša liga nije podložna monopolu, al nikako da se to kapitalizuje i bude dobro svima. Kako bi i trebalo kad nema monopola. Nisam nešto upućen u tu priču, ali bih volio saznati ponešto i o tome ako ko ima da zna.
Sretan sam što se nisu krenuli nerezonski trpat igrači pa se nadam da bi moglo dosta juniora profitirati od toga(pogotovo kroz kup takmičenje). S druge strane mi nije jasno što se diže pompa redom oko kojekakvih Gotala, Kostića i ostalih, a kad se planira junior promovisat u drugi tim to prođe neopaženo kao da je bezvrijedno. Veća i bitnija je vijest da će šansu ozbiljnu dobiti junior Želje(pa da čujemo trenara, direktora i ostale funkcionere šta očekuju i kako na to gledaju) nego da nam dolazi neki lik koji je šatro nezgodan frajer(on fol lud znaš, **** se frajer).
...ljubavi što te rodi, klasa radnička.
LjoZee je napisao/la:Otkud ovaj Ugljesa na prozivci ? Zar on nije bivsi ?
Nema Sadikovica.
Je li ovo Cenan rekao da se nema love za pojacanja?