soko je napisao/la:Emire, zar je toliko tesko skontati. Ovo sto on sad radi je radio Pape, kojeg si ti branio.
Pape zvao 2 napadaca, 2 stopera i 15 veznjaka.
Poslije ove tekme Mesa treba da dobije otkaz. Na zalost nece.
Isto kao sto je Pape trebao dobiti otkaz poslije Nigerije.
Razumijem ja tebe, s time sto Pape u sastavu nije pretjerivao. Mesa protiv Irske izvede na teren 6 stopera. Sad protiv Grcke 4, te 4 napadaca.
Mozd je Susic pretjerivao sa pozivima za vezni red, ali on je na veznom gradio igru.
Igra koju je gajio Safet se razlikuje od ovoga sto radi Mesa. Kod Safeta se nije preskakala igra izuzev njegovih pocetaka, dok nije sklopio ekipu kakvu zeli. Mesa ignorise vezni red i evo vec nekoliko puta ostavlja Pjanica samog.
Ne ide to jbg. Znam i ja da Susic nije Mourinho, da je prosjecan trener, ali brate nasa igra i nasi napadi kad krenu nismo se nikog bojali.
On je trebao poslije SP-a da prestane, to sam i sam pisao. Al tesko je ostaviti ekipu nakon 4 godine, nije to jednostavno. Nije to zbog nekakvih para, jer on za 4,5 godine nije ni pola uzeo od onoga sto je za 6 mjeseci u Alanyji.
Mesa je teski ziheras, sto je najgore to je sve prenio i na fudbalere. Ja sam njemu Irsku oprostio u nadi da ce biti mnogo bolji poslije, ali nema poboljsanja , vidis i sam.
A da je nas kojim slucajem odveo na EP, kod mene bi imao kredita toliko, da je sad komotno mogao sve izgubiti.
Nismo mi ekipa koja ce redovno biti ucesnik na prvenstvima, to svi kolektivno trebamo sebi utuviti u glavu. Nema od toga nista. To su pusti snovi. Za nas ce uvijek biti samo odlazak na prvenstvo uspjeh, da tamo ne uradimo nista. Treba biti realan.
Ja sam izgubio sve nade, takav sam po prirodi i uvijek krecem od najgoreg. I ne vjerujem da cemo izboriti baraz.