Hvala.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
High je napisao/la:Okretniji od Jednonošca.
Za ramazan ko ne posti dobije sok od mrkve, a ko posti dobije infuziju u hitnojfico je napisao/la:Jel i za Ramazan dobiju pivu?FrancescoTotti je napisao/la: Znaci provjereno ti govorim da u kantonalnoj ligi igraci igraju za pivu i desetku u pola somuna po utakmici
Prvo, Koševo nije naš nego gradski stadion. Ja bih iskreno volio samo iz razloga da mogu otić k'o čovjek pogledat reprezentaciju i proći sa 20-30 maraka ukupno, al' ima i onog što su momci rekli, te utakmice reprezentacije privuku seljačine s dna kace i imbecile koji to posmatraju k'o koridu, a Šeher ne trpi seljakluk i teferič. Ne znam, svakako mislim da će se igrat na Sergijici ako se i vrate u Sarajevo.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Šta mislite vi o prelasku reprezentacije na Koševo - naš stadion?
skoroalen je napisao/la:Prvo, Koševo nije naš nego gradski stadion. Ja bih iskreno volio samo iz razloga da mogu otić k'o čovjek pogledat reprezentaciju i proći sa 20-30 maraka ukupno, al' ima i onog što su momci rekli, te utakmice reprezentacije privuku seljačine s dna kace i imbecile koji to posmatraju k'o koridu, a Šeher ne trpi seljakluk i teferič. Ne znam, svakako mislim da će se igrat na Sergijici ako se i vrate u Sarajevo.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Šta mislite vi o prelasku reprezentacije na Koševo - naš stadion?
Btw, gledam ove stare snimke navijanja na YouTubeu. Zna li neko ko je poveo "Baci Želju da se igramo" nakon stotog derbija?
POTPISUJEM!High je napisao/la:Nijedan se klub ne treba stidjeti igranja svoje reprezentacije na istom stadionu na kom on igra (bilo da je klub vlasnik stadiona, bilo da nije). Odavno se potura priča o kojekakvim teferičima za vrijeme utakmica BiH - da se kao nečeg treba stidjeti - što je teška gluporija. Bio bih ponosan da naša selekcija igra na stadionu čiji smo vlasnik, ako ikad bude da imamo stadion, i nema tu govora o stidu. Te tzv. teferiče koje, izgleda, prišivate samo za utakmice našeg državnog tima imate i za vrijeme utakmica naših klubova; od onog ćevapiziranog dima od kontejnera, sve preko kafane i vike i dreke i polupijanih, do svega na tribinama. Baš je smiješan trend pljuvanja državnog tima i navijača koji ga prate, a odavno je prisutan.
Jel iz tvog kantona?SiouxLukavac je napisao/la:sutra od 11-12h očekujte poruku
MartinSco je napisao/la:Jel iz tvog kantona?SiouxLukavac je napisao/la:sutra od 11-12h očekujte poruku
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 33 gosta.