Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dzeko bas sa nasim naglaskom ovaj svabski parla 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma nema veze nek odma prekine igrat fudbala, sto da ga real unistava dzaba.bosnas_ je napisao/la:steta,izgubi Wolfsburg..mislim da je najrealnije bilo 1:1,mada je Bayern zadnjih 20 minuta imao vise od igre...pokazalo se da je Miske neophodan Wolsburgu i da su bez njega sasvim druga ekipa...Mandzukic je isto bio pravo dobar...Dzeko je u formi to se vidi,ubjedljivo je najbolji igrac svoje ekipe,samo neka ovako nastavi i brzo ga gledamo u Realu...
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Koliko je glup ovaj Meklaren. Glupan uvodi Grafitea 5min do kraja. Glupane trebao si cuvati 1-1. Nece niko odnijet lako bodove sa Alianz arene.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Mrzim Bayern, uvijek zabijaju pred kraj 
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
dobro to nego sto je Misketa cuvao na klupi?szlaja je napisao/la:Koliko je glup ovaj Meklaren. Glupan uvodi Grafitea 5min do kraja. Glupane trebao si cuvati 1-1. Nece niko odnijet lako bodove sa Alianz arene.
Jedna mi je scena upala u oci u prvom poluvremenu, Dzeko pokazuje rukama igracima da izadju prema naprijed, kao previse su se povukli.... pogledah prema Wolfsburgovoj klupi kad Meklaren pokazuje rukama: Nazad! Nazad!
Debil.....
I tako, pobjedi na kraju FC Miljenik Sudija opet u produzetku, kako su sretni
Miske sjajan, majstor je majstor. U 45 minuta je uradio ono što čitava ekipa Wolfsburga nije u prvom poluvremenu. Džeko dao gol i imao par dobrih udaraca, ali se osjeti njegova "uspavanost", onako kao da nije više zainteresiran kao ranije za pobjede svog kluba.
No, dobro je. Šteta što na kraju Bayern zabi taj drugi gol. Neka, drago mi je makar zbog Omerbavarca
No, dobro je. Šteta što na kraju Bayern zabi taj drugi gol. Neka, drago mi je makar zbog Omerbavarca
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Veceras je tako fino dokazano da je Wolfsburg mal klub koji nema sta trazit protiv velikih. Mogu oni i napravit probleme Bayernu, ali na kraju ne mogu izdrzat. Nesto kao City koji je prosle godine 3 puta popusio u produzecima protiv Uniteda. Ne moze se stvorit klub iz nicega. To mora i Hoeness skuzit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ha ya. Sta da ti pricam.MinistaR je napisao/la: No, dobro je. Šteta što na kraju Bayern zabi taj drugi gol. Neka, drago mi je makar zbog Omerbavarca
Bayern je sila.
Ispunila se zelja svima nama koji smo se nadali golu Dzeke, a neki su Bgm trazili i asistenciju Misketa.
Vukovi nista narocito. Pripao im je samo prvi dio drugog poluvremena, ostatak su se vecinom branili, protiv Bayerna koji nije pruzio ono sto zna. Vjerovatno zbog pocetka sezone i pruzanja motivacije zelenim.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma grijesite stalno za Dzeku. Pratim sve tekme Wolfsburga u zadnje 2 godine. Dzeko uvijek izgleda pasivan (tako se vjerovatno odmara), ali kad dobije loptu, u nekoliko sekundi pokaze zasto vrijedi 40 miliona. Dzeko nema zadataka u odbrani, osim u prekidima, sto jako dobro odradjuje. Zato psssst, jer je OPET zabio. Umazili ste se svi. Ako ove sezone zabije 20 umjesto 25 golova, nemojte pricat kako nije u formi.
A Meklarenu hebem porijeklo glupo. Jedini krivac za veceras je on
A Meklarenu hebem porijeklo glupo. Jedini krivac za veceras je on
Jedini koji je glup je amater Benaglio, a i odbrana Wolfsburga. Imali su ih u šaci i bez Grafitea, dok Bayern nije ni imao nekih prilika u 2. poluvremenu. Na drugoj strani je sijevalo! Peh! Šta da se radi...szlaja je napisao/la:Koliko je glup ovaj Meklaren. Glupan uvodi Grafitea 5min do kraja. Glupane trebao si cuvati 1-1. Nece niko odnijet lako bodove sa Alianz arene.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Otkud da Sportin napise "DZEKO STRIJELAC, u porazu od Bayerna" , hehehehehhe
Trebao je onaj novinarcic napisat "Bayern krenuo pobjedom", hehe
Trebao je onaj novinarcic napisat "Bayern krenuo pobjedom", hehe
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Džeko odlično počeo sezonu, biće on opet u utrci za najboljeg strelca lige naravno ako Miske ostane.
Sudija je kriminalno sudio (previše navijački za domaćina svirao svaki kontakt) a Englez će skontati da je kriv za poraz jer Misimovića držati na klupi je stvarno žešća glupost.
Sudija je kriminalno sudio (previše navijački za domaćina svirao svaki kontakt) a Englez će skontati da je kriv za poraz jer Misimovića držati na klupi je stvarno žešća glupost.
- NoName
- Kontakt:
Edin je izrastao u pravog kapitena, ne znam šta li će sada onaj jadov od novinara napisati kontra njega. A to što se on ne vraća nije tačno, on se vraća kad treba, pa i danas je imao par sjajnih intervencija nazad prilikom prekida za goste a nije njegovo da trči nazad za svakom loptom.
Mandžukić me pozitivno iznenadio, borben pravo, ona stativa nakon sjajnog udarca je malo remek djelo, dosta se vraćao. Za klasu bolji od Grafitea ako je suditi po današnjoj utakmici, mogao bi on da postane standardan a ako još ostanu Miske i Džeko to bi mogao biti balkanski trio fantastikus.
Sudija mafiozo, Bayern po običaju više sretan nego pametan ali to smo već navikli.
Mandžukić me pozitivno iznenadio, borben pravo, ona stativa nakon sjajnog udarca je malo remek djelo, dosta se vraćao. Za klasu bolji od Grafitea ako je suditi po današnjoj utakmici, mogao bi on da postane standardan a ako još ostanu Miske i Džeko to bi mogao biti balkanski trio fantastikus.
Sudija mafiozo, Bayern po običaju više sretan nego pametan ali to smo već navikli.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kao da je bolja atmosfera između Džeke i Slavonskog đilkoša, negoli između Džeke i Grafitea. Edin danas standardan(navikao nas je na golove), ali Miske je Miske. Jednostavno, asistirao je, driblao, čak i trčao. Šteta što ono nije zabio kada je prošao Van Buytena i Trubu, ali već je u sljedećem napadu asistirao. Džeko u prvom poluvremenu nevidljiv kao i cijela ekipa Wolfsburga. Mandža bi se mogao i u budućnosti priključivati napadu sa lijeve strane, danas se vidjelo koliko je lik borben(neumoran je, možda naprave novog Kuyta od njega). Uglavnom, Džeko će već u prva 2-3 kola prestići Klimowitza na prvom mjestu liste strijelaca Wolfsburga.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- NoName
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Kao da je bolja atmosfera između Džeke i Slavonskog đilkoša, negoli između Džeke i Grafitea. Edin danas standardan(navikao nas je na golove), ali Miske je Miske. Jednostavno, asistirao je, driblao, čak i trčao. Šteta što ono nije zabio kada je prošao Van Buytena i Trubu, ali već je u sljedećem napadu asistirao. Džeko u prvom poluvremenu nevidljiv kao i cijela ekipa Wolfsburga. Mandža bi se mogao i u budućnosti priključivati napadu sa lijeve strane, danas se vidjelo koliko je lik borben(neumoran je, možda naprave novog Kuyta od njega). Uglavnom, Džeko će već u prva 2-3 kola prestići Klimowitza na prvom mjestu liste strijelaca Wolfsburga.
Kako je ovo dobro čuti za jednog fudbalera...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Danas sam otkrio jos jednu veliku vrlinu Dzeke koja se do sad nije toliko izrazavala...
Koliko je samo lopti glavom izbio iz svog sesnesterca...
Cak je skino i zicersa cistog za Bayern tri metra ispred svog gola...
Rasirio se ko hobotnica Paul pa Allianz-Areni...Vazduh je njegov...
Koliko je samo lopti glavom izbio iz svog sesnesterca...
Cak je skino i zicersa cistog za Bayern tri metra ispred svog gola...
Rasirio se ko hobotnica Paul pa Allianz-Areni...Vazduh je njegov...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Što bih volio da ovakve partije pruža u nacionalnom dresu. Da nađe onaj žar koja se krije u njemu i pokaže da može voditi našu repku na neko veliko takmičenje. Iskreno, drago mi je što je večeras odradio fenomenalnih 45. minuta, ali zamisli kada bi ovako igrao u dresu naše repke.
Džeko je danas mogao postići barem još jedan gol. Moram priznati da nisam očekivao da će onda trčati do Butta kada je bila vraćena lopta i nesporazum na relaciji Van Buyten - Butt. Šteta što nije sekundu prije došao do lopte pa da ista završi u mreži Bavaraca. No, već u sljedećem susretu će on nastaviti sa rešetanjem protivničkih mreža. Ima da bude efikasan kao Ibišević prije 2 sezone(naravno, bez povrede).
Džeko je danas mogao postići barem još jedan gol. Moram priznati da nisam očekivao da će onda trčati do Butta kada je bila vraćena lopta i nesporazum na relaciji Van Buyten - Butt. Šteta što nije sekundu prije došao do lopte pa da ista završi u mreži Bavaraca. No, već u sljedećem susretu će on nastaviti sa rešetanjem protivničkih mreža. Ima da bude efikasan kao Ibišević prije 2 sezone(naravno, bez povrede).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- bistrikboy
- Kontakt:
Ovdje pojedinci boluju od parcijalne amnezije definitivno.Covjek je bio treci strijelac kvalifikacija u europi,sta jos hocete.Po meni je jedino zakazao kontra Katara ostalo sve vrhunski!Monolog je napisao/la:Što bih volio da ovakve partije pruža u nacionalnom dresu. Da nađe onaj žar koja se krije u njemu i pokaže da može voditi našu repku na neko veliko takmičenje. Iskreno, drago mi je što je večeras odradio fenomenalnih 45. minuta, ali zamisli kada bi ovako igrao u dresu naše repke.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Onaj dio se odnosio na Misketa, @Bistriče.bistrikboy je napisao/la:Ovdje pojedinci boluju od parcijalne amnezije definitivno.Covjek je bio treci strijelac kvalifikacija u europi,sta jos hocete.Po meni je jedino zakazao kontra Katara ostalo sve vrhunski!Monolog je napisao/la:Što bih volio da ovakve partije pruža u nacionalnom dresu. Da nađe onaj žar koja se krije u njemu i pokaže da može voditi našu repku na neko veliko takmičenje. Iskreno, drago mi je što je večeras odradio fenomenalnih 45. minuta, ali zamisli kada bi ovako igrao u dresu naše repke.
Ali, ako pojedinci boluju od amnezije, onda drugi ne čitaju dobro postove.