Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
To sto ti konstatujes je isto kad bi se trkala 3-4 automobila. Jedan je graviran na 180 i priblizno ili isto toliko i vozi,drugi na 200, isto toliko vozi, a treci na 250, a vozi 200.
E taj treci smo mi bez Milinkovića, Ljajića, Lazovića...a sa smijesnim Rukavinom, Gudeljom itd...
E taj treci smo mi bez Milinkovića, Ljajića, Lazovića...a sa smijesnim Rukavinom, Gudeljom itd...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Govorim o činjenicama. Prvi smo, sve je u našim rukama i šanse su nam realne. Igru niko neće pamtiti, pamtiće jesmo li se plasirali na Svjetsko ili smo nastavili post.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Dobro, svako ima svoj pogled i ugao gledanja na sve, pa i na fudbal. Ti si zadovoljan situacijom, ja nisam..
Ako cemo se plasirati da ljudi pisaju po nama kao 2006, onda bolje da se i ne plasiramo!
Ako cemo se plasirati da ljudi pisaju po nama kao 2006, onda bolje da se i ne plasiramo!

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ne bih se složio.
Evo samo jedan detalj - od dobijenog novca za sam plasman, može se finansirati rekonstrukcija 5-6 srpskih stadiona... da ne igraju po kršu superligaši... Uostalom, vrijeme će pokazati šta ćemo uraditi.

Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Najvise ce se finansirati Kokezini i ala Kokezini dzepovi... 

Moguće. A mi ćemo u svakom slučaju idućeg ljeta, u slučaju plasmana, imati šta raditi i gledati. 

Sustina price je da cemo se mi ovakvom igrom i sa ovim igracima tesko plasirati, ali eto, ostaje da vidimo... 

ne znam kako vam ovih 7-8 godina sranja nije snizilo očekivanja, pa se i dalje iznenađujete ovim
. Meni je ovo sve po očekivanjima, batrgamo se, valjamo u živom blatu, i vjerovatno će nam jedan potez tamo negdje u Beču odlučiti sudbinu. Neki slobodnjak Kolarova, ili autogol Ivanovića, svejedno...
Mi smo tanki, prosječni, ali imali smo sreće pa smo upali u grupu gdje su i konkurenti uglavnom u nekoj minus fazi, pa i dalje svi imamo šanse. Šteta samo što ovaj tim nema ratnički mentalitet, pa da bar shvate da nam samo prvo mjesto garantuje SP i da se malo iscimaju, znajući mindset naših igrača, vjerovatno će se zadovoljiti baražom očekujući sreći, a tamo kad nam se zalomi Italija ili Holandija, možemo odmah zaboraviti Rusiju.
Dakle, sve je stvar percepcije, ja sam odavno digao ruke od ideje da se kod nas može napraviti ozbiljan tim po normalnim standardima, i zato sam zadovoljan dosadašnjim učinkom, jer smo u zadnja tri ciklusa u ovoj fazi već uglavnom bili bez šansi.

Mi smo tanki, prosječni, ali imali smo sreće pa smo upali u grupu gdje su i konkurenti uglavnom u nekoj minus fazi, pa i dalje svi imamo šanse. Šteta samo što ovaj tim nema ratnički mentalitet, pa da bar shvate da nam samo prvo mjesto garantuje SP i da se malo iscimaju, znajući mindset naših igrača, vjerovatno će se zadovoljiti baražom očekujući sreći, a tamo kad nam se zalomi Italija ili Holandija, možemo odmah zaboraviti Rusiju.
Dakle, sve je stvar percepcije, ja sam odavno digao ruke od ideje da se kod nas može napraviti ozbiljan tim po normalnim standardima, i zato sam zadovoljan dosadašnjim učinkom, jer smo u zadnja tri ciklusa u ovoj fazi već uglavnom bili bez šansi.
@Nemanja
Ma jasno je kao dan sve to sto pises. Nazalost, to je nasa realnost, samo mi je neizmjerno zao i krivo sto zbog same situacije u drzavi, kriminala u FSS i menadzerskih igrica, poltronskih i staromodnih selektora, sujete i ortakluka u samoj reprezentaciji...necemo dozivjeti da gledamo gledljiv i moderan fudbal.
Da zove najbolje, najstandardnije i najspremnije igrace i okane se ove formacije, mozemo napraviti cak dvije sasvim solidne, da ne kazem odlicne ekipe, ali dzaba sve...

Ma jasno je kao dan sve to sto pises. Nazalost, to je nasa realnost, samo mi je neizmjerno zao i krivo sto zbog same situacije u drzavi, kriminala u FSS i menadzerskih igrica, poltronskih i staromodnih selektora, sujete i ortakluka u samoj reprezentaciji...necemo dozivjeti da gledamo gledljiv i moderan fudbal.
Da zove najbolje, najstandardnije i najspremnije igrace i okane se ove formacije, mozemo napraviti cak dvije sasvim solidne, da ne kazem odlicne ekipe, ali dzaba sve...

Ima boljih rjesenja od Luke u 11.
Pa vjerovatno da i ima. Dovoljan je Matić kao klasicni zadnji vezni. Mozda mu treba pridodati nekog ofanzivnijeg i kreativnijeg - Gaćinovića?!
Gacinovic je poluspic...ili je bar to igrao u mladoj
Napisao sam gore, u Ajntrahtu igra centralnog veznog i to sasvim dobro..
Apsolutno se slažem. Veliku priliku smo sinoć propustili.marconato je napisao/la:Sustina price je da cemo se mi ovakvom igrom i sa ovim igracima tesko plasirati, ali eto, ostaje da vidimo...
Nego od svega mi je smješna izjava Muslina u fazonu kako su se punog stadiona prepali...
Nemotivisani pred praznim tribinama, prepadnu se punog stadiona, visoka trava bila, velika vlaznost vazduha, sudija ih ostetio...NeshaFCB je napisao/la: Apsolutno se slažem. Veliku priliku smo sinoć propustili.
Nego od svega mi je smješna izjava Muslina u fazonu kako su se punog stadiona prepali...

Nego, da ne ispadne da ga samo pljujemo i da budemo korektni, odlicna lopta Gudelja kod gola

Dosta o "matorcima" za sada...Okrećemo se mladima i EP koje pocinje u petak!
U tu svrhu, prisjetimo se puta generacije 84-85 (Ivanović, Kolarov, Tošići, Kačar, Krasić, Babović, Boško Janković...) do finala na U21 EP 2007 u Holandiji.
U tu svrhu, prisjetimo se puta generacije 84-85 (Ivanović, Kolarov, Tošići, Kačar, Krasić, Babović, Boško Janković...) do finala na U21 EP 2007 u Holandiji.
Gojkomarconato je napisao/la:Dosta o "matorcima" za sada...Okrećemo se mladima i EP koje pocinje u petak!

075
Srećno momcima sutra, nadam se da mogu ostvariti pozitivan rezultat protiv zaista jakog rivala.
Da da, njega i Jankovića povrede i pogresni klubovi najvise kostali vrhunskih karijera...LeonBest je napisao/la: Gojkokoji potencijal i igracina u ovo vrijeme. promjena kluba i povrede su ga nazalost toliko unazadile. steta!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.