FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 12 jun 2017, 13:19

SiouxLukavac je napisao/la:Sutra dobijamo poruku ;)
Ako ne dodje procitaj ponovo

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 12 jun 2017, 13:22

Vala neka i Andjusica nek dobije vise prostora. Ne vjerujem da moze biti losijo od Bekica i ostalih, samo bolji..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 jun 2017, 13:32

Ne kontam cemu depresija, kovacevic nije bio standardni stoper, bekic odigrao zadnje tri tekme kako treba, huseinovic-sve receno, na kraju jedino sa malim hadzicem vrijedi naci zajednicki jezik u razumnim uslovima.

Ne brrinem ni najmanje oko dolazaka jer ocito da se pomno biraju igraci cim pregovori malo duze traju
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 12 jun 2017, 13:35

kinosvra je napisao/la:Ma gotova je prica i sa Amerom.
Klub mu je ponudio uslove da se izjasni, a on sad salje neke druge uslove.

Sretno i prijatno.
Jos da se rijesi situacija sa Husejinovicem i svi igraci imaju dobre i cvrste ugovore.

Dovesti 4 prava igraca i imat cemo sigurno najbolju ekipu u ligi.
Nema Kadusic mislim?

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 12 jun 2017, 13:37

znaci slaven belupo je primamljiviji... kako i ne bi kad je hrvatska miljam ispred nase lige.
Mozemo dovest dobrog igrača u nasu ligu, jedino ako mu damo bas dobre pare koje nigdje nece dobiti. A s obzirom da se sada jako racionalno trose novci, mrka nam je kapa sto se tice tih kapitalaca...

valentinilievski
Kontakt:

Post Postao/la valentinilievski » 12 jun 2017, 13:38

Evander je napisao/la:Da ima para u klubu, druga bi se pjesma ovdje pjevala.
Ovo je istao ona suplja kao "Zeljina djeca", samo malo drugacije preformulisano.

Dajte da ta Europa prodje, da ispadne od kakvih amatera, pa da zajedno kuburimo kako do lige 6...
Sreca samo sto su i konkurenti katastrofalni.
ne znam druze sta je s tobom, jel ti zena neda, djevojka dobila, djeca te ne slusaju, nedajes ispite il te sef na poslu zajebaje, kasni plata a ti u ****. :kafa:

nece nas vala amateri izbaciti, prvo cemo proci pa makar.

igrajte za evandera!
Zadnja izmjena: valentinilievski, dana/u 12 jun 2017, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 jun 2017, 13:43

@Evander, ti si ja mislim, ako se ne varam u aprilu rekao da cemo imati pare i da smo dobili vec odredjen novac, sada druga prica?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 jun 2017, 13:45

OsmanhodzicBuco je napisao/la:znaci slaven belupo je primamljiviji... kako i ne bi kad je hrvatska miljam ispred nase lige.
Mozemo dovest dobrog igrača u nasu ligu, jedino ako mu damo bas dobre pare koje nigdje nece dobiti. A s obzirom da se sada jako racionalno trose novci, mrka nam je kapa sto se tice tih kapitalaca...
Objasnio je neko za Vidovica,treba se cekati neki period da zaigra,nasi nisu spremni da cekaju to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 jun 2017, 13:47

miky_hz je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:znaci slaven belupo je primamljiviji... kako i ne bi kad je hrvatska miljam ispred nase lige.
Objasnio je neko za Vidovica,treba se cekati neki period da zaigra,nasi nisu spremni da cekaju to.
mjesec do dva

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 12 jun 2017, 13:49

hilmo je napisao/la:@primorac
Posljednje upozorenje, bez vrijeđanja forumaša
Ogadit će nam Hadžića, a zadnjih 10. kola ga prizivali u ekipu.

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 12 jun 2017, 13:55

Ne krivim Hadzica, nije on kriv sto ima takve ljude oko sebe koji ocito manje vjeruju u njegov kvalitet nego mi pa vec sad zele sto vise da izvuku.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 12 jun 2017, 13:56

sta fali mjesec dva sacekati da se oporavi, btino je da su mu noge zdrave, al haj...
počinjem polaku pljuvati :D šta ocekivati od ljudi koji su uspjeli na zimu dovesti livaka i lelica

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 jun 2017, 13:58

iz ove ekipe ima samo par igraca za kojima bi trebalo zaliti ako odu, samo je problem sto ce trebati sad da se pokazu ovi u koje najmanje vjerujemo. Nisu puno najavili 3-4 igraca al bilo bi super da i to uspiju obaviti kako treba.
You are someone else I am still right here

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 jun 2017, 14:00

OsmanhodzicBuco je napisao/la:sta fali mjesec dva sacekati da se oporavi, btino je da su mu noge zdrave, al haj...
počinjem polaku pljuvati :D šta ocekivati od ljudi koji su uspjeli na zimu dovesti livaka i lelica
fali, jer nece proci pripreme uospte, nece igati euro tekme, nece se uigrati sa ekipom... ozljeda je na licu, dakle, vrlo je zeznua stvar i kad se vrati, par mejseci ce morati dobro paziti da ponovo ne desi se udarac kaakav

zimus da si dovodio ono sto su drugi dovodili, sta bi sad? imao bi tonu igraca sa ugovorima, neki ne bi valjali a ne bi htjeli otici... i sta si dobio? nista
ovo je prvi put da se igracka krizaljka rjesava na ispravan nacin, prvo vidis ko ti ostaje, onda dovedes samo ono sto ti treba, i krenes u nastavak takmicenja...
Samo strpljivo i bit ce to ok, cim svi kukaju oko kluba znas da je nesto dobro...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 jun 2017, 14:07

Ovoj nasoj ekipi trebaju 4 igraca . 2 vezna , napadac i stoper . ono kako sam ja skontao bit ce pojacanja al ceka se da isteknu ugovori krajem mjeseca pa xe se to ostvariti , Zijo isto rece bitno je prvo kolo izgurat a poslije ce bit lakse . a realno prvenstvo se odlucuje u aprilu i maju do tad se moze puno stvari promjeniti ,zato sabura . al lijepo bi bilo do tog aBD drugog pretkola kompletiramo tim s 4 dobra igraca .

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 12 jun 2017, 14:12

ma nije to toliko zeznuta stvar legendo, al haj svaki dan smo sve blize radovcu i perici u veznom redu...

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 12 jun 2017, 14:31

OsmanhodzicBuco je napisao/la:ma nije to toliko zeznuta stvar legendo, al haj svaki dan smo sve blize radovcu i perici u veznom redu...
E da nam je sad Rustem :rol: :rol:
IDEMO PONOVO!

High

Post Postao/la High » 12 jun 2017, 14:36

Nama je klupa bila tanka i prije ovih odlazaka, a sad nam je i prvih 11 iste te nesreće. Dobro je da već znamo šta nam slijedi u EL.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 12 jun 2017, 14:52

Izgleda da nam finansije za pojacanja puno zavise od rezultata dogovora sa Saidom. Kad ce se definitivno znati sta je dogovoreno sa njim ?

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 jun 2017, 14:58

Pojacanja zavise od toga ko ce jos napustiti klub, te od cinjenice da velikom broju igraca isticu ugovori 1.7. Traze se kapitalci a takvu nasu ligu dolaze kad im propadnu opcije za vani. Jbg takva nam liga nije to samo slucaj sa Sarajevom...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.