FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Primorac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Primorac » 12 jun 2017, 07:55

19FKS46 je napisao/la:Treba mu dati platu 5 milja i klauzulu da moze otici za djaba. Bitniji je Hadzic od Kluba. Primorac gori od husare, daj nam tvoj ugovor sa Hadzicem :D

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
e serem ti se u poslovanje kluba i tvoju ekonomiju sta treba da im neko robuje na klupi a da mu ne daju da ode..

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 12 jun 2017, 07:58

zlo87 je napisao/la:Prvo bilo dajemo mu milju, a hocemo za njeg 500k€, a sad moze i za 300k€, nije ti to bas neka zlatna koka moj Primorac.. I kako on moze odredit 30% utakmica da igra nije ni 10 treninga sa seniorima odradio?
Cuj kako on moze odrediti to ti mene zajebavas??? Sta je bilo sa Muse u zelji nisu ispostovali 12 tekmi sad ce penale da plate, doveden na posudbu.momak htio da se ogradi ako cu vec ostajati hocu da igram sto je i logicno ako ne ko vas **** odo traziti gdje ce mi dati da igram...

19FKS46
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19FKS46 » 12 jun 2017, 08:04

Primorac je napisao/la:
19FKS46 je napisao/la:Treba mu dati platu 5 milja i klauzulu da moze otici za djaba. Bitniji je Hadzic od Kluba. Primorac gori od husare, daj nam tvoj ugovor sa Hadzicem :D

e serem ti se u poslovanje kluba i tvoju ekonomiju sta treba da im neko robuje na klupi a da mu ne daju da ode...pa ti grama mozga druze nemas...
Koliki je tvoj procenat? Sumnjam da bi ga za djaba toliko branio i zastupao.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 12 jun 2017, 08:05

Pa ti fino reci onda svom komsi da ce da odsjedi do sredine sljedece godine na tribinama, taman koju kilu nabije pa nek onda ide trazit negdje bolje uslove.
Takvi poput tebe koji djeci punite glave sa pricama o novcu bez da imaju ijednu seniorsku utakmicu u nogama ste i najveci krivci sto su stotine i stotine talenata propali. Ako mislis da Hadzic zasluzuje bolje ili vise digni kredit, otkupi ugovor od kluba i vodi ga u barcelonu ako hoces.

ps-tvoje pisanje ovdje u zadnja dva dana od toga pa do lupanja kako u kantonalnim ligama imaju plate po 8 milja pa do ovog vrijedjanja sagovornika pitajuci ga je li glup ti je totalno neukusno i nekulturno,
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 12 jun 2017, 08:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 jun 2017, 08:20

Ja bi dao Hadzicu 3000 al da od.je.be Primorca :D :urnebes: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 12 jun 2017, 08:29

Primorac je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:Prvo bilo dajemo mu milju, a hocemo za njeg 500k€, a sad moze i za 300k€, nije ti to bas neka zlatna koka moj Primorac.. I kako on moze odredit 30% utakmica da igra nije ni 10 treninga sa seniorima odradio?
Cuj kako on moze odrediti to ti mene zajebavas??? il si fkt toliko glup i neupucen.Sta je bilo sa Muse u zelji nisu ispostovali 12 tekmi sad ce penale da plate, doveden na posudbu.momak htio da se ogradi ako cu vec ostajati hocu da igram sto je i logicno ako ne ko vas **** odo traziti gdje ce mi dati da igram...
Nemam stvarno nista protiv da neko ima svoje misljenje, stav itd to je zdravo razmisljanje, ali da li ti zelis neki rekord da oboris po vrijedjanju clanova foruma ili navijaca FKS ovdje ili u cemu je rijec jer u svakom svom postu imas glup, j.ebes ili nesta trece :facepalm: :nene:

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 12 jun 2017, 08:30

Primorac je napisao/la: 100% provjerena info...
Hadzic je pristao bio na platu od 1000km mjesecno sa tim bonusima ali da se stavi otpusna klauzula 250-300 000eura ili da 30% utakmica mora igrati u prvoj godini. Posto im je guzica u upravi zinula pa im i to malo i nisu dali klauzule mali je rekao nece ispod 2500km igrati.
Kako kažeš, upućen si, pa ako možeš samo da mi odgovoriš na sljedeća pitanja, čisto da imam sliku...:

1. Da li Nedim Hadžić, neafirmisani igrač seniorske ekipe Sarajeva garantuje da će dati 15+ golova za tih 30% utakmica?
2. Kažeš "nisu dali klauzule"...da li nije ponuđena otkupna klauzula, ili je prevelika po ukusu Hadžića seniora?
3. Da li je u ponuđenom Ugovoru bilo govora po postotku od narednog transfera (ne mislim na ono za treniranje)?

Hvala unaprijed.

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 12 jun 2017, 08:41

kenanbrajic je napisao/la:
Hadzic je pristao bio na platu od 1000km mjesecno sa tim bonusima ali da se stavi otpusna klauzula 250-300 000eura ili da 30% utakmica mora igrati u prvoj godini. Posto im je guzica u upravi zinula pa im i to malo i nisu dali klauzule mali je rekao nece ispod 2500km igrati.
Kako kažeš, upućen si, pa ako možeš samo da mi odgovoriš na sljedeća pitanja, čisto da imam sliku...:

1. Da li Nedim Hadžić, neafirmisani igrač seniorske ekipe Sarajeva garantuje da će dati 15+ golova za tih 30% utakmica?
2. Kažeš "nisu dali klauzule"...da li nije ponuđena otkupna klauzula, ili je prevelika po ukusu Hadžića seniora?
3. Da li je u ponuđenom Ugovoru bilo govora po postotku od narednog transfera (ne mislim na ono za treniranje)?

Hvala unaprijed.
Nije nikako bila ponudjena i davali su 10% ...
A pitanje tebi da li bi ti produzio ugovor a da cekas milostinju da dobijes priliku a lako mozes otici vani?
Koliko znam on je htio da ostane jos bar godinu al kao afirmisani igrac sarajeva da dobija prilike i da igra tj radije nego da odma ide vani. Jer bi to bolja solucija bila i za njega i za klub prilikom iduceg transfera. Pa skontaj da u sezoni osuta i zabije 5 penala. Svima ide u korist. A koliko su nam napadaci efikasni bili nebi ni on u najmanju ruku nista puno za njima zaostajao sa golovima...

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 12 jun 2017, 08:57

Primorac je napisao/la:
Cuj kako on moze odrediti to ti mene zajebavas??? il si fkt toliko glup i neupucen.Sta je bilo sa Muse u zelji nisu ispostovali 12 tekmi sad ce penale da plate, doveden na posudbu.momak htio da se ogradi ako cu vec ostajati hocu da igram sto je i logicno ako ne ko vas **** odo traziti gdje ce mi dati da igram...
Drugo je posudba.Ne moze sa ovim u isti kos nikako.Da je ne znam kakav talenat, jel jedan balavac treba da uslovljava klub sa brojem utakmica koje mora odigrati?To zdrava logika??
Balo kojeg je klub skolovao, vodao po bijelom svijetu i turnirima i sada mu malo 1000 KM + bonusi, ma ko si p.icka mu materina balava
Ista situacija je sa Gojakom bila kada je trebao preci kod nas, pa smrad mali trazio garanciju o broju utakmica koje mora igrati.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 12 jun 2017, 09:07

Da se razumijemo, svi smo za to da Nedim odigra godinu dvije u prvom timu i kasnije se proda za neku lovu, ali on, komsija mu primorac, roditelji il ko vec nemaju nikakvo pravo da zahtjevaju od kluba neke nerealne uslove i samim tim sabotiraju samog Nedima. Klubu nece puno nastetit.

Ne znam koji qurac se problem pravi. Neka se nadju na 1500km i cao. A ove uslove da mora igrati, otkupne klauzule.. kao 18-ogodisnjak neka postavlja benfici i west hamu

kenanbrajic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kenanbrajic » 12 jun 2017, 09:08

Primorac je napisao/la:
kenanbrajic je napisao/la:

Hvala unaprijed.
Nije nikako bila ponudjena i davali su 10% ...
A pitanje tebi da li bi ti produzio ugovor a da cekas milostinju da dobijes priliku a lako mozes otici vani?
Koliko znam on je htio da ostane jos bar godinu al kao afirmisani igrac sarajeva da dobija prilike i da igra tj radije nego da odma ide vani. Jer bi to bolja solucija bila i za njega i za klub prilikom iduceg transfera. Pa skontaj da u sezoni osuta i zabije 5 penala. Svima ide u korist. A koliko su nam napadaci efikasni bili nebi ni on u najmanju ruku nista puno za njima zaostajao sa golovima...
Da se razumijemo, mali da je mogao otići, otišao bi, jer ni jedan klub iz BiH ne može obezbijediti uslove kao vani. Drugo, mali treba tek da se afirmiše u seniorskom fudbalu, i to u redovima FK Sarajeva. Nije ni to za odbaciti.
Meni sve ovo liči da su mu ponuđeni realni uslovi za jednog juniora, a ostalo je on trebao zaraditi. To što je neko negdje napisao da je Bosanski Suarez, treba dokazati na terenu. Ovako, dabogda. Nek je malom sretno gdje god ode.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 12 jun 2017, 09:37

I tako jedan Primorac uništava fudbalsku karijeru mladog kontinentalca
:mrgreen:

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 12 jun 2017, 09:41

Esport je napisao/la:I tako jedan Primorac uništava fudbalsku karijeru mladog kontinentalca
:mrgreen:
Al' sve sakama u glavu :mrgreen:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 jun 2017, 09:46

Primorac, jesi li gledao Hadžića u krupi? Ja jesam

E igra njega i ovoga na klipu su nebo i zemlja a istih su godina...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 12 jun 2017, 09:54

Ja hadzic je kriv.menadzeri su krivi a uprava sjajana koja ne moze da rijesi problem sa saidom koji nas kosta 240000 km godisnje a ne igra o cemu mi ovdje pricamo vise se ne ukljucujem u raspravu i nadam se da ce naci zajednicki jezik poz

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 jun 2017, 09:59

Uprava je pencilin :D

#tugy #plaky
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 12 jun 2017, 10:00

Pa sto imamo trazit zajednicki jezik sa insanom u cijem svijetu zive igraci koji u kantonalnim ligama imaju platu od 8 hiljada kaemova. (:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 jun 2017, 10:03

Primorac je napisao/la:Ja hadzic je kriv.menadzeri su krivi a uprava sjajana koja ne moze da rijesi problem sa saidom koji nas kosta 240000 km godisnje a ne igra o cemu mi ovdje pricamo vise se ne ukljucujem u raspravu i nadam se da ce naci zajednicki jezik poz
Skačeš s teme na temu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 jun 2017, 10:03

FrancescoTotti je napisao/la:Pa sto imamo trazit zajednicki jezik sa insanom u cijem svijetu zive igraci koji u kantonalnim ligama imaju platu od 8 hiljada kaemova. (:
Ja budaletine i izjave :facepalm: pa cijeli sda bi došo igrat kantonalnu jbt život :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 jun 2017, 10:04

Primorac je napisao/la:
Djes mi ti reci da sam glup za tebe tehnologija vlazne maramice, nemoj me Boga ti, postim
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Napapijri i 55 gostiju.