Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Očima ne mogu ove fanatikose, Boga pitaj što su jučer okrenuli leđa, onaj vođa kaže ko se okrene neka skine majicu i napusti kop.Rokoko87 je napisao/la:Tako rekoše vrli stručnjaci koji se nalaze diljem kugle zemaljske.Ipak, oni znaju šta znači DOMOVINA.![]()
Usput, odakle su ovi fanatikosi, većina iz dijaspore, je l dikretno inače dođu, il prvo familiju obiđu pa na utakmicu?
Na izlazu iz Doboja, sjedio oko 2-3, pa došlo je 4-5 kombija njihovih + auta, uglavnom seljakluk ponašanje. Odurni su na domaćim utakmicama, na strani ovo navijanje možda i prolazi.

Ma furaju se na neku ozbiljnu navijačku grupu, navijaju zasebno kako bi se inatili drugim grupama na stadionu, pjevaju neke svoje uspavanke koje nemaju smisla.BelminM23 je napisao/la:Očima ne mogu ove fanatikose, Boga pitaj što su jučer okrenuli leđa, onaj vođa kaže ko se okrene neka skine majicu i napusti kop.Rokoko87 je napisao/la:Tako rekoše vrli stručnjaci koji se nalaze diljem kugle zemaljske.Ipak, oni znaju šta znači DOMOVINA.![]()
Usput, odakle su ovi fanatikosi, većina iz dijaspore, je l dikretno inače dođu, il prvo familiju obiđu pa na utakmicu?
Na izlazu iz Doboja, sjedio oko 2-3, pa došlo je 4-5 kombija njihovih + auta, uglavnom seljakluk ponašanje. Odurni su na domaćim utakmicama, na strani ovo navijanje možda i prolazi.
Većinom su to dijasporci koji ne znaju pravo značenje riječi domovina, ali ipak, ne bi mi bilo krivo da oni znaju reanimirati ekipu, ali to očito nije svrha njihovog navijanja, nego taj neki inat ostalima
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Najbolji pojedinac sinoc. Mada ne govori previse koliko su losi ostali bili. Nekoliko vrlo dobrih intervencija! Bravo Ogi
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Dan kad ovaj mrmonja ode nasa ce repka prodisati. Gluplji je od curana, nisi ni ti daleko vide te na retrovizoru.pinoglavi je napisao/la:

Ti si jedini s cijelog foruma koji ga pljuje... Ko li je ovdje glup?Sarajlijica1946 je napisao/la:Dan kad ovaj mrmonja ode nasa ce repka prodisati. Gluplji je od curana, nisi ni ti daleko vide te na retrovizoru.pinoglavi je napisao/la:

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja ga ne pljujem, yebem mu ja mater! Moze li ovako.HankMoody je napisao/la:Ti si jedini s cijelog foruma koji ga pljuje... Ko li je ovdje glup?Sarajlijica1946 je napisao/la:Dan kad ovaj mrmonja ode nasa ce repka prodisati. Gluplji je od curana, nisi ni ti daleko vide te na retrovizoru.pinoglavi je napisao/la:

Vranješ sinoć definitivno najbolji pojedinac kod nas.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Samo čitaj komentare drugih forumaša, sve će ti se samo reći...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Jedan od dvojice kojeg iz utakmice u utakmicu sele na klupu. Taj drugi je Lulic.
Dakle dva igraca koja najvise znoja proliju po utakmici i najbeskompromisniji borci...jadna nam majka s takvim patriotama i pljuvacima.
Tetovaza, samo udri...sve dok budes ginuo za sveti dres meni ces biti drag.
Dakle dva igraca koja najvise znoja proliju po utakmici i najbeskompromisniji borci...jadna nam majka s takvim patriotama i pljuvacima.
Tetovaza, samo udri...sve dok budes ginuo za sveti dres meni ces biti drag.
- LegendKiller
- Kontakt:
hajde ne lupetaj, jesi li ti ikada igrao fudbal ili bio defanzivac. Samo neupućeni ljudi mogu ga kritikovati za ono. Svaki defanzivac na svijeti bi isto uradio. Pod pritiskom protivničkog igrača, rizično vraćati golmanu, izbija se lopta u aut da se odbrana postavi. Kada mogu Ramos i Terry što ne bi mogao Vranješ.Sarajlijica1946 je napisao/la: Nista specijalno, moze li kako Spahic da igra dok je ziv.![]()
Ganjamo rezultat napada ga grk, on je izbija u aut.
Svako dodavanje vise od pet metara je lopta za grke, ne smije povuci loptu. Ispao zamalo da primimo go. Dok nam igraju ovakvi igraci necemo mi nikad vidjti takmixenja
Lik nas spasio kod dosta situacija i umjesto da mu se kaže bravo, ovaj ga kritikuje jer "zamalo da ga primimo", logika bošnje.
Ali baš od svih ispada koje stoper moze napraviti on mu našao prirodnu reakciju 99% stopera gdje je prvo i glavno da čistis loptu 

-
- Kontakt:
Da je Spahic "nabio" loptu na toranj u Parizu, mi bi bili na jos jednoj zavrsnici.. Mitroglu je krenuo prema Begovicu, pritisak s ledja, aut, dovidjenja prijatno.. Najbolji nas stoper, bez konkurencije trenutno, igra srcem, igra prvo za sebe sigurno, i hvala mu, ostale stvari necu komentarisati, ionako smo qarina od drzave, nista losiji nije od Bakira & co..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
jasko_juve je napisao/la:Da je Spahic "nabio" loptu na toranj u Parizu, mi bi bili na jos jednoj zavrsnici.. Mitroglu je krenuo prema Begovicu, pritisak s ledja, aut, dovidjenja prijatno.. Najbolji nas stoper, bez konkurencije trenutno, igra srcem, igra prvo za sebe sigurno, i hvala mu, ostale stvari necu komentarisati, ionako smo qarina od drzave, nista losiji nije od Bakira & co..

Svaka cast na komentaru. Ogi je odigrao odlicnu tekmu.jasko_juve je napisao/la:Da je Spahic "nabio" loptu na toranj u Parizu, mi bi bili na jos jednoj zavrsnici.. Mitroglu je krenuo prema Begovicu, pritisak s ledja, aut, dovidjenja prijatno.. Najbolji nas stoper, bez konkurencije trenutno, igra srcem, igra prvo za sebe sigurno, i hvala mu, ostale stvari necu komentarisati, ionako smo qarina od drzave, nista losiji nije od Bakira & co..
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ja stvarno neznam zasto se pojedinci "nakace" na leda odredenim igracima pa i kad ovi odlicno odigraju traze dlaku u jajetu. Smijesno postaje. Sunjicu, Ognjenu, Zukanovicu i Erminu koju su cinili odbranu protiv Grcke se nema sta reci. Svi su izginuli na terenu. Eto nek nam je Spaha dobar koji nas je kostao mali milion puta. Dajte ba vise budite realni.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ko me prijavio za psovanje forumasu. Nisam nikad psovao niti jednom forumasu. Javi se smekeru jedan sad kad sam odlezao sedam dana da te posaketamo. 

U prvih 11 protiv moskovskog CSKA, igraju prvu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ispadaju.Raonffa je napisao/la:U prvih 11 protiv moskovskog CSKA, igraju prvu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka.

Ma i nisu ekipa za LP, grupna faza EL im je optimum u ovom trenutku.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ispadaju.Raonffa je napisao/la:U prvih 11 protiv moskovskog CSKA, igraju prvu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.