FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 12 jun 2017, 02:58

Nemojte Bojana za kapitena, otice na zimu kad mu ugovor istekne :urnebes:
Kad smo kod toga, treba i njemu ugovor produziti na vrijeme...ne cekati zimu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 12 jun 2017, 03:04

Pa zar mu nisu produzili?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 12 jun 2017, 03:06

simidobar je napisao/la:
kinosvra je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:O kakvim je bonusima rijec, moze li neko vise reci?
Bonusi su umjesto dosadasnjih rata koje su igraci dobivali neovisno o zaslugama, zimi po 10 milja, ljeti 15-20-30-50...zavisi kako ko, igrao ili ne sada dogovaraju sa igracima cifre po nastupu, pobjedi, nerijesenim rezultatima, trofejima, golovima, asistencijama.

Pa izvoli, igraj pobjedjuj, osvoji trofej i zaradi pare.
Svaki igrac koji bude igrao, i u tom mjesecu bude skupio nastupe i par pobjeda zaradit ce na platu jos milju, dvije, tri...kako ko.
Dal je moguce da smo i to docekali, svaka cast za upravu. Nesto sto ce popravit situaciju na terenu.
Sad za sad takve ugovore imaju Pero, Dusan i Mico jer su oni potpisali nove ugovore, i takvi ce se ugovori potpisivati i ubuduce, pogotovo sa domacim igracima.
Sa strancima ce ovo sa bonusima ici malo teze, ali nema veze, svakako ih nece biti puno.
Zato Husara danas komentarise Kovacevicevo odbijanje ugovora kao "pametan, nije pristao na imaginarne bonuse".
Njemu, Bulicu i kompaniji su odgovarali Kantardzic i Selimovic jer su im davali sta god zinu a Valentin ne valja jer trazi da se zarade rate igrama na terenu.

I cak sad igrac moze zaraditi vise para ako odigra vecinu utakmica i osvojimo bar jedan trofej nego da je imao fiksnu ratu.
Ali treba to zaraditi...nema guzovace.

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 12 jun 2017, 03:09

Zagor je napisao/la:Pa zar mu nisu produzili?
Njemu otkako je dosao svako 6 mj produzavaju ugovor, ali mislim da ce mu sad dati jednogodisnji ugovor jer je zasluzio.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 jun 2017, 03:21

Oduvijek sam bio fan ovoga sa bonusom
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 12 jun 2017, 03:24

MortemHz je napisao/la:Oduvijek sam bio fan ovoga sa bonusom

Joj na FM jest šega to sa bonusima, FM12 igraš sa Guiseley. :bow:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 12 jun 2017, 03:37

Neke moje zelje sto se tice mladih igraca iz nase lige, kojima sad istice ugovor i nemoramo platiti nikakvu odstetu za njih :mrgreen:
https://www.transfermarkt.com/besim-ser ... ler/350967
https://www.transfermarkt.com/nikola-du ... ler/366067

Serbecica dovesti kao zamjenu Mihiju i Novakovicu (neka se on i Mujakic bore koji ce biti prvi izbor kad ova dvojica ne budu mogla igrati)
A Dujakovica bi cak gurnuo u prvu postavu umjesto Sarica (osim ako ne dovedemo stvarno kapitalca na tu poziciju, ali cisto sumnjam). Slabiji od njega nece biti u to sam siguran, samo moze napredovati. Ove sezone u dresu Krupe 28 nastupa, 3 gola i 2 asistencije.

Obojica nasi U-21 reprezentativci.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 12 jun 2017, 03:54

dynamodresden1 je napisao/la:slika ovoj dvojici zabraniti ulaz u kanton pizda li im materina ,a elvire nismo te zaobravili tebe itvojih najmilijih
Kakvi su ovo klosari treba im zabraniti da prilaze klubu udarat ih gdje god ih vidimo,i Kantardzic ne moze sad da radi sta hoce i da daje ugovore kakve hoce pa da on prvo profitira pa svi ostali malo morgen,Ilievski je iskusan lik i ima iskustva ko svi ovi zajedno i uspjeha u biznisu,kao i ovaj direktor Veleza,nema zajebancije sa njima,da su nam barem svi ovako sposobni.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 12 jun 2017, 03:56

dynamodresden1 je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Dusanu Hodzicu kapitensku dat!
bas u inat ovom lihvaru sad kad se nista ne pita oni ce nekom pucat u koljena
Sta ce ba nj9h dv9jica pucat? Molim boga da ih na zapadu sretnem neku tekmu il prije tekme negdje mangupcine dvije kile sa krevetom,definit8vno navijaci moraju ove lihvare sibat 20 kilometara u krugu stadiona,vokri Husari nema mu vise veza u klubu da mu igracima daju cifre ppus njemu na ruke,Zeljo ga davno otkacio sto neko rece jos Zrinjskpg ima

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 12 jun 2017, 03:59

FrancescoTotti je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Ja kako sam skonto, para ima, ali nema za razbacivanje kao u doba Ibraka kada se igracima davalo i po 50 do 70k za polusezonu. Svidja mi se ovo sa odlascima al ako ne dovedu dva tri kvalitetna pojacanja nek se yebu
TO JE TO. Bravo. Isto mislimo.
Plusevi ove uprave: Produzavanje ugovora na vakat
Davanje normalnih ugovora svima, uz te bonuse koje su uveli
Konacno yebavanje znanja malim provokatorima s druge strane miljacke
Yebavanje i odyebavanje svakojakih polumenadzercica od kluba
Ovi stavovi (potpisi ugovor ili na tribine/mada su to syebali kod Duljevicevog slucaja, uz aminovanje Cale)
Ovaj transfer Mice kuzmanovic

Eh sad, ako ne upotpune prvi tim, ne dovedu POJACANJA, sto se mene tice popisam im se na sve ovo iznad jer Sarajevo mora osvojiti titulu ove sezone!

Ima jos vremena ljudi nemojte odmah pljuvat. Sacekajmo bar pocetak sezone jbt :mrgreen:
Ma vidis kako pjene ovi kvazi menageri odma znas da stvari dobro ferceraju. Nego ne znam koliko imamo stranaca i dal Dusan,Saric imaju nase drzavljanstvo jer ako nemaju limit sa strancima je gotov,mozemo samo nase drzavljane dovest,i automatski su ti ruke vezane. Novakovic i Pavlovic nemaju za pvu dvojicu ne znam

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 12 jun 2017, 05:30

Po ovome Dusan ima samo bosansko, sad mozda ovo nije tacno i mozda se ne misli tu na drzavljanstvo, ne znam. Znam samo da njemu stoji samo bh zastava, dok je recimo Saricu Hr i nasa, kao i Crnkicu Americka i nasa... Sad ko ce ti ga znat sta ovo znaci i da li je na kraju krajeva ovo tacan podatak. #samogovorim
slika
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 12 jun 2017, 07:08

Znaci ovo je ekipa, molis Boga usput da se neko ne povrijedi. :mrgreen: Osim krila, tu imamo bolju rotaciju od Spanske reprezentacije. :lol:

→→→→→←←Pavlovic←←←↓←←←←←←

Hodzic→→Novakovic→Mihojevic→AlBekic
→→→→→→→Radovac(C) →Ivetic
Hebibovic→→→→Saric→→→??
→→→→→→→→→Ahmetovic→→

HordasIstok
Kontakt:

Post Postao/la HordasIstok » 12 jun 2017, 07:10

Pa imas micu kuzmanovica na krilu brate

Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 12 jun 2017, 07:14

HordasIstok je napisao/la:Pa imas micu kuzmanovica na krilu brate

Kako cu ga staviti u ekipu, nisam ga jos gledao. :mrgreen:
Znam samo ako presverca Hebiba na lijevo krilo ja izlazim sa stadiona iste minute. :)

HordasIstok
Kontakt:

Post Postao/la HordasIstok » 12 jun 2017, 07:17

Pa cuj nisi ga gledo momak se sprdao sa dusanom u kupu brate na hasetu i u kaknju momak je najbolji igrac sa brkicem kad je mladost u pitanju mada i mlad je vidjet cemo ga sutra protiv svice optimistican sam kad je on u pitanju

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 12 jun 2017, 07:20

Zagor je napisao/la:Po ovome Dusan ima samo bosansko, sad mozda ovo nije tacno i mozda se ne misli tu na drzavljanstvo, ne znam. Znam samo da njemu stoji samo bh zastava, dok je recimo Saricu Hr i nasa, kao i Crnkicu Americka i nasa... Sad ko ce ti ga znat sta ovo znaci i da li je na kraju krajeva ovo tacan podatak. #samogovorim
slika
Sve je to tacno. tako pise u savezu ako oni lazu onda i transfermarkt. kod nas samo Novakovic, Pavlovic i Liivak nemaju BIH pasosa.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 12 jun 2017, 07:25

HordasIstok je napisao/la:Pa cuj nisi ga gledo momak se sprdao sa dusanom u kupu brate na hasetu i u kaknju momak je najbolji igrac sa brkicem kad je mladost u pitanju mada i mlad je vidjet cemo ga sutra protiv svice optimistican sam kad je on u pitanju

Mislio sam u najdrazem dresu. Imas milion primjera, Ronaldo u drugoj ekipi dovedemo ga ne moze se sastaviti sa loptom. Ne treba se zalijetati, gadna je klima na Hasetu. :mrgreen:
Kakve su sanse da Pavlovic dobije nas pasos. :hmmmmm:

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 12 jun 2017, 07:34

pitic je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ovo sve sta se desava je samo dokaz da mi prebijene nemamo i da je jedino bitno ustediti na svemu. Postajemo lagano amaterski klub za koji ce igrati amateri placeni sukladno tome.
Ovo je gora situacija nego na virslama kad smo bili. Mislim da nam je godisnji budzet ove godine puno manji nego je bio i prije dolaska kineskog kriminalca.
Igraci nisu ludi da igraju za kiki riki. Ja sam vec halalio i sllijedecu sezonu, koja ce ocito biti jos gora nego ova.
Evo nam i prognozera, vidim ja nešto fali :lol: Samo šibaj Evi

@Primorac vraćaj se na temu i zakuhaj. Svakako pola lažeš. :urnebes:
100% provjerena info...
Hadzic je pristao bio na platu od 1000km mjesecno sa tim bonusima ali da se stavi otpusna klauzula 250-300 000eura ili da 30% utakmica mora igrati u prvoj godini. Posto im je guzica u upravi zinula pa im i to malo i nisu dali klauzule mali je rekao nece ispod 2500km igrati. Posto je provjerena info sad komotno mogu upravi spominjati najmilije jer ce vjerovatno **** dobiti za malog. Tim parama bi se mogao obezbjediti jedan podobar kapitalac i njegova godisnja plata... Vidjet cemo iducu sezonu kako cemo varirati...

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 12 jun 2017, 07:42

Treba mu dati platu 5 milja i klauzulu da moze otici za djaba. Bitniji je Hadzic od Kluba. Primorac gori od husare, daj nam tvoj ugovor sa Hadzicem :D

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 jun 2017, 07:48

Prvo bilo dajemo mu milju, a hocemo za njeg 500k€, a sad moze i za 300k€, nije ti to bas neka zlatna koka moj Primorac.. I kako on moze odredit 30% utakmica da igra nije ni 10 treninga sa seniorima odradio?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bordo10, riki46 i 44 gosta.