Eto ti ćeš plakati za Hrustemom.High je napisao/la:Plakat ćemo mi za ovim koji odoše!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Eto ti ćeš plakati za Hrustemom.High je napisao/la:Plakat ćemo mi za ovim koji odoše!
Hoce, ali od srece.PitarBordo je napisao/la:Eto ti ćeš plakati za Hrustemom.High je napisao/la:Plakat ćemo mi za ovim koji odoše!
Prolit ćemo suza za njima koliko je Said urina prolio!PitarBordo je napisao/la:Eto ti ćeš plakati za Hrustemom.High je napisao/la:Plakat ćemo mi za ovim koji odoše!
Barem nema ucjena ako tebi ovo sto Kovaxevix teazi nije puno onda ok odakle dat tolike pare,potpise ima zagarantovan novac igro il ne ovako dokazi se sine pa ce bit para dosta uhljebljavanja i ucjena,pa Husaric koje je pare trazio na ruke za Hodzica je smijesno da ga je cak i jjegov igrac odkantoHigh je napisao/la:Plakat ćemo mi za ovim koji odoše!
Nije Valentin i ovi sad ljudi tad nisu mogli uzet u svoje ruke,dok su sad uzeli i ucili na greskama prosle upraveElCartel11 je napisao/la:Upravo to! Igraci kao Kova, Mihi, Pavlovic, Ivetic zasluzuju da imaju platu medju top u klubu, jer su uvijek uz klub i nikad nista ruzno o njima nismo culi. Ali ipak lakse je dati Husejinovicu, Cetkovicu, Cezaru enormne plate, a ne naprave nista i jos prljaju obraz kluba.FrancescoTotti je napisao/la:Kova otkako je u klubu bio je medju onim igracima koji su imali najmanju platu. Prosle sezone je gledao kako u dva mjeseca balic za par mjeseci uzme njegovu godisnju platu, a vise je Kovacevic igrao i doprinosio ekipi. Pa se vi postavite na negovo mjesto i obektivno pogledajte situaciju.
Klub i on se nisu dogovorili i to je to, hvala mu i sretno mu dalje u karijeri, amin da uzme deset miliona eura gdje. Ne morate psovat svakom ko nece da produzi ugovor.
Upravu si,ja da vodim klub nebi Kovacevicu dao ove pare sigurno nikakva steta sto ide,gurnut Mujakica il Sadikua i vozdra a ne da te ucjenjuje Husaric i slicni kad pljujemo stalno treba i pohvalit,ja sam pljuvao al ovo je dobro,svi pricaju o Kovacevicu niko produzenje Hodzica da pohvali i kako se sve odvijalo jer smo licmjeriFrancescoTotti je napisao/la:Ne nego davati normanle plate svima, citaj cistiti ono sto su zasrali neki ranije.Evander je napisao/la:Sta kako treba? Kako treba je to stovnisu u stanju produziti ugovor nikome ili nikog dovesti da valja?FrancescoTotti je napisao/la:Uprava konacno pocne radit kako Bog zapovjeda a evander se vrati iz turske i opali po starom. Ajd ziv bio sacekaj makar da se kompletira igracki kadar pa cemo onda komentarisat kakva bi to mogla bit sezona.
Pises gluposti, idi djevojci, islaufaj ga ako je nemas pa se onda vrati da ocekujemo sms-ove u miru.
Ako je to kako treba, onda svaka cast.
Nisu u stanju produzit ugovor a Hodzic prije par dana produzio. Produzit ce i Hadzic u to budi siguran.
A sto se tice dolazaka tu cekamo i ja i ti. Transfer rok nije jos ni otvoren u europi.
zagor1987 je napisao/la: Upravu si,ja da vodim klub nebi Kovacevicu dao ove pare sigurno nikakva steta sto ide,gurnut Mujakica il Sadikua i vozdra a ne da te ucjenjuje Husaric i slicni kad pljujemo stalno treba i pohvalit,ja sam pljuvao al ovo je dobro,svi pricaju o Kovacevicu niko produzenje Hodzica da pohvali i kako se sve odvijalo jer smo licmjeri
haha moze i on nesto da prouci na kosevunukleusmember je napisao/la:sulejman bugari?dynamodresden1 je napisao/la:evo sharbini i bugari cekaju na granici![]()
VVVBK
bas u inat ovom lihvaru sad kad se nista ne pita oni ce nekom pucat u koljenaZagor je napisao/la:Dusanu Hodzicu kapitensku dat!
Kod nas je poceo prvogHordasIstok je napisao/la:valentin pokazuje ozbiljnost i muda sa sabrinom u zadnje vrijeme i naravno logicno da se ceka rasplet ino arazmana pa da se mi namirimo onda ako oni ne odu van jbg treba bit strpljiv ima vremena jos mada 14tog tek rok pocinje
TO JE TO. Bravo. Isto mislimo.esprit24 je napisao/la:Ja kako sam skonto, para ima, ali nema za razbacivanje kao u doba Ibraka kada se igracima davalo i po 50 do 70k za polusezonu. Svidja mi se ovo sa odlascima al ako ne dovedu dva tri kvalitetna pojacanja nek se yebu
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, Fouzi1, Giuseppe1, James1987, kosevodom, muhamedhulk, skoJaa, Zigazaga i 87 gostiju.