FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 12 jun 2017, 00:02

High je napisao/la:Plakat ćemo mi za ovim koji odoše!
Eto ti ćeš plakati za Hrustemom. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 jun 2017, 00:02

PitarBordo je napisao/la:
Hoce, ali od srece. :mrgreen:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

High

Post Postao/la High » 12 jun 2017, 00:03

PitarBordo je napisao/la:
Prolit ćemo suza za njima koliko je Said urina prolio!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 12 jun 2017, 00:13

Duljević i Kovačević - kako došli, tako i otišli. Realno, mislim da Kovačević nije zatez'o u pregovorima, nego je jednostavno već ranije dogovorio nešto vani, pa sad...po receptu Duljevića. Sad iz ove perspektive se može reći da su bili u pravu oni koji su govorili da treba Dulju poslati na tribine onda kad je odbio i produženje i transfer. Čini se da se dosta njih vodi tom politikom sad - mogu dogovorit bolje uslove za sebe ako sam slobodan, onda ću tako i uradit. Jednostavno je sve neozbiljno odrađeno po tom pitanju.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 12 jun 2017, 00:20

Barem nema ucjena ako tebi ovo sto Kovaxevix teazi nije puno onda ok odakle dat tolike pare,potpise ima zagarantovan novac igro il ne ovako dokazi se sine pa ce bit para dosta uhljebljavanja i ucjena,pa Husaric koje je pare trazio na ruke za Hodzica je smijesno da ga je cak i jjegov igrac odkanto

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 12 jun 2017, 00:25

ElCartel11 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Kova otkako je u klubu bio je medju onim igracima koji su imali najmanju platu. Prosle sezone je gledao kako u dva mjeseca balic za par mjeseci uzme njegovu godisnju platu, a vise je Kovacevic igrao i doprinosio ekipi. Pa se vi postavite na negovo mjesto i obektivno pogledajte situaciju.

Klub i on se nisu dogovorili i to je to, hvala mu i sretno mu dalje u karijeri, amin da uzme deset miliona eura gdje. Ne morate psovat svakom ko nece da produzi ugovor.
Upravo to! Igraci kao Kova, Mihi, Pavlovic, Ivetic zasluzuju da imaju platu medju top u klubu, jer su uvijek uz klub i nikad nista ruzno o njima nismo culi. Ali ipak lakse je dati Husejinovicu, Cetkovicu, Cezaru enormne plate, a ne naprave nista i jos prljaju obraz kluba.
Nije Valentin i ovi sad ljudi tad nisu mogli uzet u svoje ruke,dok su sad uzeli i ucili na greskama prosle uprave

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 12 jun 2017, 00:26

Zar Dulja nebi trebao biti na pripremama ... vidim njega i Bekica cini mi se vcrs u Ferhadiji setkaju i sprdaju se ... a vi se nervirate ovdje :rol: :rol:

Samo je upitno kakva cemo pjacanja dovest ... bude li nesto korektno ovo ce fkt biti odlican korak naprijed .... ne dobijemo li pojacanja doslovno onda smo otisli dva koraka u nazad .... sve cemo znati u narednih 10 dana na cemu smo ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

HordasIstok
Kontakt:

Post Postao/la HordasIstok » 12 jun 2017, 00:27

kavav dulja on je vec sam sebi vrata kluba zatvorio , necemo mi nizakim plakat kad je otiso hase pape paja musemici keli pokojni tako da ce i ova granitura ko god ode biti zaboravljeni jer svojim peisustvom nisu nista donijeli klubu doci ce opet neki novi igraci i klinci koji ce biti dobri i nosioci igre naseg kluba.. a ovi koji misle da ce postat neko i nesto grdno se varaju pojest ce **** cim krenu preko granice....eto ga nazad na zimu

zagor1987
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagor1987 » 12 jun 2017, 00:29

FrancescoTotti je napisao/la:
Evander je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Uprava konacno pocne radit kako Bog zapovjeda a evander se vrati iz turske i opali po starom. Ajd ziv bio sacekaj makar da se kompletira igracki kadar pa cemo onda komentarisat kakva bi to mogla bit sezona.
Pises gluposti, idi djevojci, islaufaj ga ako je nemas pa se onda vrati da ocekujemo sms-ove u miru.
Sta kako treba? Kako treba je to stovnisu u stanju produziti ugovor nikome ili nikog dovesti da valja?
Ako je to kako treba, onda svaka cast.
Ne nego davati normanle plate svima, citaj cistiti ono sto su zasrali neki ranije.
Nisu u stanju produzit ugovor a Hodzic prije par dana produzio. Produzit ce i Hadzic u to budi siguran.

A sto se tice dolazaka tu cekamo i ja i ti. Transfer rok nije jos ni otvoren u europi.
Upravu si,ja da vodim klub nebi Kovacevicu dao ove pare sigurno nikakva steta sto ide,gurnut Mujakica il Sadikua i vozdra a ne da te ucjenjuje Husaric i slicni kad pljujemo stalno treba i pohvalit,ja sam pljuvao al ovo je dobro,svi pricaju o Kovacevicu niko produzenje Hodzica da pohvali i kako se sve odvijalo jer smo licmjeri

DBR1987
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DBR1987 » 12 jun 2017, 00:38

zagor1987 je napisao/la: Upravu si,ja da vodim klub nebi Kovacevicu dao ove pare sigurno nikakva steta sto ide,gurnut Mujakica il Sadikua i vozdra a ne da te ucjenjuje Husaric i slicni kad pljujemo stalno treba i pohvalit,ja sam pljuvao al ovo je dobro,svi pricaju o Kovacevicu niko produzenje Hodzica da pohvali i kako se sve odvijalo jer smo licmjeri
:thumbup:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 12 jun 2017, 00:39

slika ovoj dvojici zabraniti ulaz u kanton pizda li im materina ,a elvire nismo te zaobravili tebe itvojih najmilijih

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 12 jun 2017, 00:41

nukleusmember je napisao/la:
dynamodresden1 je napisao/la:evo sharbini i bugari cekaju na granici
sulejman bugari? :tokralju:

VVVBK
haha moze i on nesto da prouci na kosevu :pray: :pray:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 12 jun 2017, 00:46

Dusanu Hodzicu kapitensku dat!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 12 jun 2017, 00:49

Ja kako sam skonto, para ima, ali nema za razbacivanje kao u doba Ibraka kada se igracima davalo i po 50 do 70k za polusezonu. Svidja mi se ovo sa odlascima al ako ne dovedu dva tri kvalitetna pojacanja nek se yebu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 12 jun 2017, 00:49

Zagor je napisao/la:Dusanu Hodzicu kapitensku dat!
bas u inat ovom lihvaru sad kad se nista ne pita oni ce nekom pucat u koljena

High

Post Postao/la High » 12 jun 2017, 00:52

https://www.fksarajevo.ba/bs/prvi-tim

Bio nekad prvi tim. Ovdje jedino Novaković može biti kapiten ili Pavlović, odmah nakon njega. Sve ostalo je talašika.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 jun 2017, 00:53

HordasIstok je napisao/la:valentin pokazuje ozbiljnost i muda sa sabrinom u zadnje vrijeme i naravno logicno da se ceka rasplet ino arazmana pa da se mi namirimo onda ako oni ne odu van jbg treba bit strpljiv ima vremena jos mada 14tog tek rok pocinje
Kod nas je poceo prvog
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 12 jun 2017, 00:58

esprit24 je napisao/la:Ja kako sam skonto, para ima, ali nema za razbacivanje kao u doba Ibraka kada se igracima davalo i po 50 do 70k za polusezonu. Svidja mi se ovo sa odlascima al ako ne dovedu dva tri kvalitetna pojacanja nek se yebu
TO JE TO. Bravo. Isto mislimo.
Plusevi ove uprave: Produzavanje ugovora na vakat
Davanje normalnih ugovora svima, uz te bonuse koje su uveli
Konacno yebavanje znanja malim provokatorima s druge strane miljacke
Yebavanje i odyebavanje svakojakih polumenadzercica od kluba
Ovi stavovi (potpisi ugovor ili na tribine/mada su to syebali kod Duljevicevog slucaja, uz aminovanje Cale)
Ovaj transfer Mice kuzmanovic

Eh sad, ako ne upotpune prvi tim, ne dovedu POJACANJA, sto se mene tice popisam im se na sve ovo iznad jer Sarajevo mora osvojiti titulu ove sezone!

Ima jos vremena ljudi nemojte odmah pljuvat. Sacekajmo bar pocetak sezone jbt :mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 12 jun 2017, 01:04

Vladan Kovačević, Selmir Pidro, Mufid Salčinović, Nihad Mujakić, Zoran Blagojević,Semir Smajlagić, Sadiku.. gotovo pa sigurno mislim da nijedan od njih neće biti u 18 u bilo kojoj utakmici sljedeće sezone.
Hadžić ako bude produžio ugovor možda će u nekim lakšim utakmicama tipa GOŠK čekati priliku sa klupe ukoliko uspijemo završiti posao prije.
Što se tiče ostalih mladih igrača mišljenja sam da će Herić i Lelić imati istu minutažu kao ove sezone, tj bez minutaže skoro.

Anđušić, Radovac, Liivak će vjerovatno dobiti solidnu minutažu, za Anđušića sam siguran dok za Liivaka i Radovca nisam ali mislim da će i oni dobiti priliku da se pokažu na djelu u duelima sa lakšim protivnicima.
Kadušić, Mihojević, Kuzmanović su imali i imat će dobru minutažu jer su dokazali kvalitet.

Ja uopšte ne računam na prvu skupinu igrača, talenti jesu, najbolji igrači u svojoj generaciji ali mi nemamo sistem, plan, ekipu i stručne ljude da oni dobiju priliku.
Herić i Lelić, ne vjerujem ni jednom i mislim da ne mogu doprinijeti.
Iskren da budem, ne vjerujem ni Radovcu ni Liivaku, ali mogu valjati ako bude njihov dan.

Vjerujem Mihojeviću, Kadušiću, Kuzmanoviću i Anđušiću i to su momci koje treba forsirati po mom mišljenju i viđenju dok vi puno prizivate te mlade igrače kao zamjene za igrače koji su otišli tipa Kovačevića, daj Sadikua mjesto njega.. imamo mi i previše mladih igrača, neki su se pokazali, neki ne. Ne bi se usrećili puno sa rezultatima da u tolikoj mjeri forsiramo kadete i juniore, bez obzira kakve levate i amatere imali u vidu starijih igrača.

Daj dva iskusna igrača u vezni red, iskusnog napadača, i zadrži Duljevića kao i ostale igrače i dobar posao odrađen.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 12 jun 2017, 01:07

Tačno se po ovim objavama i komentarima punim gnjeva vidi da su vrata našeg kluba od skora zatvorena za svakojake menadžerčiće... :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ferrante071, Google Adsense [Bot], hase73, muhamedhulk, Pact1921, Tatamata1946, zagorski i 66 gostiju.