Sa Butmirom... koji dalje potpisuje ugovore sa tim manjim firmama...Virtu4l je napisao/la:Sa kim Zeljo ima potpisan ugovor, sa Butmirom ili sa tim manjim firmama?
Zeljo uplaćuje pare Butmiru koji dalje salje ovim firmama shodno dogovoru...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sa Butmirom... koji dalje potpisuje ugovore sa tim manjim firmama...Virtu4l je napisao/la:Sa kim Zeljo ima potpisan ugovor, sa Butmirom ili sa tim manjim firmama?
Pa ja to lijepo napisah iznad, dakle ustaljena praksa izvođač-podizvođač i ne vidim ništa spektakularno u tome.Kompromis je napisao/la:Sa Butmirom... koji dalje potpisuje ugovore sa tim manjim firmama...Virtu4l je napisao/la:Sa kim Zeljo ima potpisan ugovor, sa Butmirom ili sa tim manjim firmama?
Nije spektakularno, ali je neuobicajeno u BiH da neko tako uzima pare a da nista ne radi... i nije klasicno podizvodjastvo... to je bilo na primjeru tribine... gdje je radjeno sinergetski...Virtu4l je napisao/la:Pa ja to lijepo napisah iznad, dakle ustaljena praksa izvođač-podizvođač i ne vidim ništa spektakularno u tome.Kompromis je napisao/la:Sa Butmirom... koji dalje potpisuje ugovore sa tim manjim firmama...Virtu4l je napisao/la:Sa kim Zeljo ima potpisan ugovor, sa Butmirom ili sa tim manjim firmama?
Sva odgovornost je na onome ko je potpisao ugovor, i nije to nizašta, tako funkcioniše građevinaKompromis je napisao/la:Ovako ljudi uzimaju procenat bukvalno nizasta... a to nije podizvodjastvo, buduci da butmir nista ne izvodi...
Koja bolan euforija, mene još drži gubljenje titule, posljednji put me nešto toliko držalo kad je Stanija izašla sa Farme, i tada sam se jedva dohaviz'o.braco je napisao/la:Baš me zanima kolika će posjeta biti naredne sezone tj. da li će se moći održati prosječna posjećnost od ove sezone. Malo sam skeptik, da li će se ponovo stvoriti euforija kao ove sezone...
Yebem te mahnitaVirtu4l je napisao/la:Koja bolan euforija, mene još drži gubljenje titule, posljednji put me nešto toliko držalo kad je Stanija izašla sa Farme, i tada sam se jedva dohaviz'o.braco je napisao/la:Baš me zanima kolika će posjeta biti naredne sezone tj. da li će se moći održati prosječna posjećnost od ove sezone. Malo sam skeptik, da li će se ponovo stvoriti euforija kao ove sezone...
Mozda i nece, ocekujem da Mladosti bar na Grbavici srce bude k'o klikerVirtu4l je napisao/la:Već sad je jasno da će nas Mladost unakaziti naredne sezone.
I ja ko da gledam da će Edis napravit Al Nusra front od njih, ima da izginu protiv nas ako ćemo se koristi Edisovim riječnikom.Virtu4l je napisao/la:Već sad je jasno da će nas Mladost unakaziti naredne sezone.
Poručujem ovo svim igračima, ne samo Semiru.Virtu4l je napisao/la:Semire dabogda nogu slomio, to ti od srca želim.
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Kajkutenjoyer, Pact1921 i 39 gostiju.