Zvjezdan Misimović

Principatus
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Principatus » 20 avg 2010, 22:08

Evo i Misketa trci, ma sta trci, pici, brzi od Usaina Bolt. A lopta ponovo cruise missile kad je pod njegovim nogama. Pa ljudi moji jeli to moguce? :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 20 avg 2010, 22:11

@ haris
Jednostavno me fasciniras količinom nepovezani stvari. Skoro uvijek tebe nesto primjetim i ostanem frapiran izvalama tvojim. Pa 90% tvojig postova od sedam tisuća nema veze sa vezom samo nabijas postove.

ekist
Kontakt:

Post Postao/la ekist » 20 avg 2010, 22:16

Joj kad procitam neke komentare, muka me uhvati kakvi su ovdje sve strucnjaci i vrsni poznavaoci fudbala!!! Halo, cuj Miske u slaboj formi pa zato na klupi :?: :?: :?: Pa Mclaren isprobava sve moguce kombinacije bez njega kako bi uigrao ekipu kad (ako) ode al' ocito ne mogu bez njega tako da sumnjam da bez dobre ponude ima odlaska :roll: ! Inace, milina gledati EUROSPORT 2 (jos HD) sa engleskim komentatorima, svaka druga Bosnians ovo, Bosnians duo ono, kazu zao im sto BiH nije bila na SP-u i da nisu naletili na Portugal da bi ih bilo milina gledati, ehhh da je srece bilo :( ! A prije toga slusam srpske komentatore na istom kanalu, isto ko da prenose sahovski turnir i naravno nasi ko da ne postoje, zivio DreamBox pa ih mogu ukinut :D ! Miske ROX!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 avg 2010, 22:19

Gluposti je napisao/la:@ haris
Jednostavno me fasciniras količinom nepovezani stvari. Skoro uvijek tebe nesto primjetim i ostanem frapiran izvalama tvojim. Pa 90% tvojig postova od sedam tisuća nema veze sa vezom samo nabijas postove.
Nije ni cudo da si frapiran uzevsi za obzir tvoj nick.
Ponekad nije lose procitati izmedju redova,a ne sve bukvalno i motorkom drljati a da je ne upalis.
BTW da se manimo gluposti.
Kako @Curtman i ekipa rekose.Miske samo protiv slabijih dobro odigra.
Haman su bas ovi slabi. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 20 avg 2010, 22:32

Ahbabu moj, no sikiriki...ko je shvatio, shvatio...ko nije, shvatit ce nekad :D
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 avg 2010, 22:32

Naklonite se Zvjezdanu Misimoviću! Kakva dominacija i kakav peh da je ne okruni golčinom! Čudo od igrača! Od mrtvog Wolfsburga do dominacije nad Bayernom u gostima. Kakav uticaj na igru svog tima. Strašno!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 20 avg 2010, 22:34

Ovo je namjestena utakmica.. Sudija je siljio Bayernu.. Stvarno kako je dopustio da BAyern zabije gol u zadnjoj sekundi hahahahahha...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 avg 2010, 22:36

Konacno je se vratio onaj Misimovic iz sezone 08/09. Isto kao da ga je motivisalo ovo sto je zapoceo na klupi. Sjajan je veceras bio, samo da ovako nastavi do septembra. Za Wolfsburg me boli neka stvar, Mclaren je poznati gubitnik, a isto vazi i za citav klub. Tako da sam samo ceko gol. Vazno je da je Miske u formi, a Wolfsburg neka i ispadne ako hoce.

PS: Sta ovaj Cicero prestavlja? Je li covjek dirno loptu? Nije dovoljno sto su doveli Hoenessa iz Herthe, jos su ovog dovukli.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 20 avg 2010, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 20 avg 2010, 22:37

Miske je bio odlican veceras...uz Dzeku najbolji u Wolfsburga...dobro je ovo za reprezentaciju da je i Miske u formi...nadam se da ce ostati u Wolfsburgu jer samo tako ce se i Dzeko nadavati golova,Miske je mozak ove ekipe...

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 20 avg 2010, 22:37

harishp je napisao/la:
Gluposti je napisao/la:@ haris
Nije ni cudo da si frapiran uzevsi za obzir tvoj nick.
Ponekad nije lose procitati izmedju redova,a ne sve bukvalno i motorkom drljati a da je ne upalis.
BTW da se manimo gluposti.
Kako @Curtman i ekipa rekose.Miske samo protiv slabijih dobro odigra.
Haman su bas ovi slabi. :mrgreen:
pa nisi ni ti skuzio i ja govorim u globalu za tebe

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 avg 2010, 22:45

Udje Zvaka i Vukovi proigrase, makar u ofanzivi. Majstor je majstor. Onaj englez da vise ne pomislja da ga stavlja na klupu :twisted:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 avg 2010, 22:48

calcio je napisao/la:Udje Zvaka i Vukovi proigrase, makar u ofanzivi. Majstor je majstor. Onaj englez da vise ne pomislja da ga stavlja na klupu :twisted:
Nikad ne podcjenjuj debilizam Mclarena. To su davno naucili svi navijaci Engleske. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 20 avg 2010, 22:49

Onaj crvenko, nesto prica na ARD-u. Ja koliko sam ufatio, i koliko me njemacki sluzi...Miske bi da ide, ali oni mu nedaju, pa ga pitaju da li mogu takvog super igraca zadrzati??

Svima je zagonetka zasto je Miske poceo na klupi?

Sholl se nacuditi ne moze zasto je poceo s klupe. A po nasim filozofima ovdje na forumu, Miske je jedna obicna nula, trunto i operisan od ove igre. Strasno.
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 20 avg 2010, 22:50, ukupno mijenjano 2 puta.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 avg 2010, 22:49

calcio je napisao/la:Udje Zvaka i Vukovi proigrase, makar u ofanzivi. Majstor je majstor. Onaj englez da vise ne pomislja da ga stavlja na klupu :twisted:
Ma gore ce proci nego sa Vehom.Ili ako nista drugo slicno.
Mc Chicken i Englesku repku zezne a da ne zezne Wolfsburg.
Jesu se nasli on i Hoenes,nema sta. :roll:
Sto se tice zagonetke,zasto je na klupi bio.
Zbog meca u kupu.Kad je zamjenjen a Miske ko Miske digao nos,i ovi poceli trenirati strogocu i autoritet
sa klupom.
Dok nisu skontali da su sjeli u golfa bez masine.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 avg 2010, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 20 avg 2010, 22:51

Miske majstore...na na na na na na :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 avg 2010, 22:52

Majstor ostaje majstor.

Bez njega su Vukovi totalno druga ekipa, koja ne bi mogla ni nekog drugoligasa pobijediti. Njegovim ulaskom se sve promijenilo, na moju radost uspio je upisati asistenciju. Na zalost bi bilo da je ostalo 1:1. :D

Mislim da ce Mclaren vrlo brzo shvatiti o kakvom je igracu rijec.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 20 avg 2010, 22:54

otac

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 avg 2010, 22:55

Nije da je tema, ali nema trenera na svijetu da negdje nije kiksao. McClarenovi rezultati s Middlesboroughom, a pogotovo prošloseznoski sa Twenteom su za svako divljenje! To što vi nasijedate na preglupa novinarska ismijavanja samo pokazuje koliko ste nestabilni. Eto, baš nije nikakav stručnjak, pojma nema o fudbalu, šta znaju Englezi, Holanđani, Nijemci :P :lol:

I zna McClaren dobro o kakvom je igraču riječ, ali očito je da su željeli da bez njega stvore tim i da ga prodaju, na obostrano zadovoljstvo. Ovo večeras je pokazatelj da bez njega ne mogu! Možda kad bi doveli Diega, što je stopirano...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 20 avg 2010, 22:55

Omerbavarac je napisao/la:Majstor ostaje majstor.

Bez njega su Vukovi totalno druga ekipa, koja ne bi mogla ni nekog drugoligasa pobijediti. Njegovim ulaskom se sve promijenilo, na moju radost uspio je upisati asistenciju. Na zalost bi bilo da je ostalo 1:1. :D

Mislim da ce Mclaren vrlo brzo shvatiti o kakvom je igracu rijec.
Nema šta, pokazao je Englezu ko je najbolji vezni u timu, jedini krivac za poraz je Englez.

Zmajevi su opet odlično odigrali i svaka im čast.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 avg 2010, 22:56

Miske je glavna tema, iako je Bayern pobijedio. Cak je i Schweinsteiger komentirao razliku u igri kada Miske igra ili ne. Hoeness je upravo u interview rekao, da ce sve uraditi, da ga zadrze i uporedio ga je sa Ribery koji je htio da ide za Real Madrid i kako je to zelio jednu godinu, a sada je potpisao 5 godina za Bayern.

Ovo danas nije tragedija, izgubiti u zadnjoj sekundi protiv jednog Bayerna. Wolfsburg je u drugoj polovini imao svoje sanse, Miske, Mandzukic i Dzeko su trebali jos jedan gol zabiti. Driblinzi i pasovi Misimovica danas sjajni, da je postigao gol iz onog driblinga to bi danas ponavljali sto puta. Ako Misimovic ostane i Wolfsburgovi igraci se najzad uigraju, naviknu na trenera i sistem onda mislim da ce se boriti za prvo mjesto.

Nisam 100% siguran, da je Miske danas bio na klupi zbog ikakve kazne, nego jer se jos uvjek oporavlja od povrede. Za BiH protiv Katara je igrao pod povredom, i kao pohvalu dobio extra zvizduke.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.