FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 11 jun 2017, 19:20

Mokes je napisao/la:
High je napisao/la:Jutros sam na terminu dao dva fenomenalna gola. Ima li Hebibović šansu protiv mene? :kafa:
Jesi to protiv @jokera igr'o :kafa:

@sekac, ma to mi onako cisto da vidim sta raja kaze. :)
;) :thumbup:
Sarajevo ljubavi moja!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 jun 2017, 19:40

Bilbija je i kod nas bio koristan igrač, kad je prešao na poziciju 10-ke. Mislim da smo ga mi tu i afirmisali, prije toga je bio centarfor al' prvu polusezonu kod nas nije mogao okvir gola potrefit :D Kasnije igrao iza Benke i bio fenomenalan. Naravno, od njega nema ništa, al' za naš trenutni roster je sad svemirski brod. Jedino je Duljević bolji igrač od njega u ovom trenutku (na tim ofanzivnim pozicijama).
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

High

Post Postao/la High » 11 jun 2017, 19:42

Mokes je napisao/la:
High je napisao/la:Jutros sam na terminu dao dva fenomenalna gola. Ima li Hebibović šansu protiv mene? :kafa:
Jesi to protiv @jokera igr'o :kafa:
Nisam protiv njega. Ne igram/o protiv amatera. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 jun 2017, 19:45

Ma menageri tipa Hotic na silu da dobije papire pa im nasa uprava kontru slozi,ima ugovor i hoce na silu da ga raskinu to mogu samo nasi kvazi menageri da pokusavaju,i da javno prijete bez oanove ikakve. Husaric sa Hodzicem istonpa i on osta kratkih rukava. Kovacevic ako misli da moze bolje sretan put al njegov domet je maksimum Zrinjski

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 jun 2017, 19:48

ThrillerHz je napisao/la:E moj Kova kakav si papak na kraju ispao, ali sta da se radi, sami smo krivi i Travnika si izradio i ispao papak, pa sto ne bi i prema nama isti bio.
Ocigledno ovi igraci sto su jednom izradjivali svoje klubove da predju u Sarajevo istu metodu i u nastavku koriste :thumbdown:
Ma mi smo mu vrh karijere a ispao je 0 al njegova stvar

High

Post Postao/la High » 11 jun 2017, 19:49

mensur55 je napisao/la:Komazec: Povratak u Evropu? Sve je moguće
Bujrum
Koliko se god on izlizao nudeći nam se i plačući, treba priznati da bi nam itekako valjao, ali našima to nije ni bitno, jer je do prve evropske utakmice ostalo još čak petnaest velikih dana! Imamo Sejfu napadača!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jun 2017, 19:52

High je napisao/la:
Bujrum
Koliko se god on izlizao nudeći nam se i plačući, treba priznati da bi nam itekako valjao, ali našima to nije ni bitno, jer je do prve evropske utakmice ostalo još čak petnaest velikih dana! Imamo Sejfu napadača!
Ljudi koji dolaze odavde bi nam mogli planove pokvariti. :kafa:
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 jun 2017, 19:54

DBR1987 je napisao/la:UPRAVA KAPA DO PODA
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Niko ama bas niko nije veci od kluba !

Kova CIGANE kako te stid nije ! Nisi se zalio na pare kad si povredu imao ?! ako nista duzan si makar sezonu odradit... kako se Benko revansirao sto je sjedio na klupi 6mj ....

Mali Hadzicu 17 ti je god malo ti milja maraka .... :damn: Jesi talenat al i Radovac je bio pa .... gdje srljas 17 ti je god .... ccccc
Vec zaradjujes vise od mame i tate ... treba da si ponosan na sebe i da treniras i guras naprijed pa kad budes davao preko 10 golova u sezoni onda ces dobit koliko ti je zelja ...

Saide ako stvarno volis Sarajevo kako govoris da volis napusti ga sam nemoj da kvarimo misljenje o tebi .... Hvala ti legendo za sve nikad zaboravljen neces biti i tvoj doprinos klubu ..... al buraz ti vise ne licis na fudbalera ... da si imalo profesionalac makar bi gledao da si u liniji et da si nalik na sportistu ....

Valentine ljubim te u celo ! Kako se pokazu nek toliko bonusa dobiju ! tako treba ! plate na minimum pa nek pobjedama i golovima zasluze bonuse !
DOSTA JE BILO UHLJEBLJAVANJA U FK SARAJEVO ..... MOMCI VRIJEME JE DA SE ZASLUZE TE PLATE !

Ja sam odusevljen ovom politikom .... samo jos ocekujem ta pojacanja i :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Sve si dobro rekao posebno ovo velikim slovima,da se daju hiljade i hiljade na plate kao Jesicu,Mijanmarcipa il Ikandeu il onom Kramaru bez osnove ikakve zgrnuse pare,al nema toga kod Ilievskog strasan je to biznismen nece on na osnovu nicega davat ugovore prejake,zasluzite i dobicete ugovor a ne kao Radovac koji ima 5 milja sa 18 godina svaka godina po 60 milja nizasta

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 11 jun 2017, 19:55

joker90 je napisao/la:
Bujrum
Zdrav i u formi, kvalitet neosporan! Ali ga ne očekujem u bordo dresu opet, nažalost.
I ja kontam da ce se tesko vratit jbg tamo je najbolji igrac lige tesko da ce ga pustit. Mada ovo mu je mozda i zadnja sansa da zaigra u Evropi.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 11 jun 2017, 19:56

Ovaj nas Georgijev rece da ce biti nekoliko kvalitetnih pojacanja. :opaopa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jun 2017, 19:58

fks74 je napisao/la:Ovaj nas Georgijev rece da ce biti nekoliko kvalitetnih pojacanja. :opaopa:
Ovi bolji cekaju na inostrani angazman pa zato i treba ovoliko vremena, niko nece u ovaj jad od lige
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 11 jun 2017, 19:59

MortemHz je napisao/la:
Mokes je napisao/la:Bilbija u FKS: da ili ne :)
Pa jednostavno, ako bude k'o sto je bio u Sarajevu prije par godina onda definitivno ne, ako bude k'o sto je u Zrinjskom onda da..
Isto je on igrao u Sarajevu kao u zrinjskom sto igra...samo sto mi ne znamo gledati igrace u Sarajevu kako ih gledamo u drugim klubovima

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 jun 2017, 20:02

Pitar1946 je napisao/la:Husara je bace mo ti mamu,nisu mu nudili manji ugovor nego si ti zelio pare mamu ti je bem ustaaa lopovskuu
Ma postavio uvjete za Hodzicevu platu nasi pristali,medjutim on za potpis na ruke trazio pare nasi odbili i tu on pocne da ludi itd uglavnom lika odma udaljit sto dalje od naseg kluba spustio ga Valentin nakon dugo vremena se nece vrtiti oko kluba

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 jun 2017, 20:06

kinosvra je napisao/la:U Dusanovom ugovoru sa Husarom stoji da ugovor vazi dok traje profesionalna karijera fudbalera sto ne bi smjelo pisati i taj ugovor nije validan.
To je robovlasnicki ugovor i klupski advokati jedva cekaju da preda Dusana na sud da mu obore ugovor.

Ali nije njemu toliko krivo sto je izgubio Dusana nego sto su mu vrata Sarajeva zatvorena.
Evo i Bilalagic odveo Mulalica u Mladost, i tu je izgubio, nece moci Husara ni tu igrace voditi.
Ostao mu je jos samo Zrinjski.
Tonje pokusao za Dusana ide u Zrinjski jer nude vise tj nude na ruke Husari,medjutim ostade bez icega

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 jun 2017, 20:11

kinosvra je napisao/la:
pitic je napisao/la:
kinosvra je napisao/la:Kovacevicu vozdra, ne vrijedis 7-8 milja maraka mjesecno.
I nekakve nebulozne klauzule da postavljas.

Vidovic nece doci, morali bi ga cekati najmanje mjesec a mozda i dva da zaigra.
Previse nam je to tako da smo mu se zahvalili.
Ako je tražio toliko neka mu je :wave:
Ma hajde pare i nekako, nego hoce gospodin i klauzulu da moze otici za 50 000 eura.
Nije normalan...
Ma smjesan nikad se ne vratio. Cuj 50 milja odstete pa klub ti je sve dao on lafo za 50 milja da ide hahah jel normalan? Sretan put pa nek ti nego drugi da ovu cifru, preko 70 milja godisnje za igraca koji nista pokazao nije

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 11 jun 2017, 20:21

pitic je napisao/la:
Primorac je napisao/la:
HordasIstok je napisao/la:pa 80% lige prima po milju platu i to dobri igraci ti bi da junioru das 4 milje km ili 12 milja halo ba nije mesi da mu toliko das a ne obicni momak koji jos nije sazrio za seniorski tim nismo u toj situaciji da se razbacujemo sa parama za fule i dizanje cijena i plata igracima
za tvoju info igrac u kantonalnoj ligi prima 8000 km
Koji to igrač u kantonalnoj ligi prima 8000 ? Koji to klub u kantonalnoj ligi ima te pare :?:
Koja bomba majko mila, 90% igraca u kantonalnoj ligi igra za cevape i pivu poslije utakmice. To znam sigurno.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 11 jun 2017, 20:21

MortemHz je napisao/la: Ljudi koji dolaze odavde bi nam mogli planove pokvariti. :kafa:
slika
2600km od Sarajeva, kakva vukojebina.

Đe ja živim u **** materinu, gledaj kuća finih, prava romantika ovdje sa djevojkom živjeti i raditi neki fin i pošten posao. :tokralju:

HordasIstok
Kontakt:

Post Postao/la HordasIstok » 11 jun 2017, 20:28

BelminM23 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: Ljudi koji dolaze odavde bi nam mogli planove pokvariti. :kafa:
slika

Đe ja živim u **** materinu, gledaj kuća finih, prava romantika ovdje sa djevojkom živjeti i raditi neki fin i pošten posao. :tokralju:

bas tako brate gedaj cistih ulica nema buke na jahtama odmaras garant je negdje zavucen bar sa pivom ljepota Allaha mi

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 11 jun 2017, 20:28

BelminM23 je napisao/la:
slika

Sa terase pecas ribe. :rol:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 11 jun 2017, 20:30

fks74 je napisao/la: Sa terase pecas ribe. :rol:
Vala bilo je komšija prije tri godine koji su po dnevnoj fatali. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 30 gostiju.