Kad iskopas okaci, ide Miske jedna magicna lopta na volej hahasoccerfan je napisao/la:Evo i ja trazimJavierBosnia je napisao/la:Jel ima gdje prijenos, link nekisoccerfan je napisao/la:Misketova hanuma stavila na Instagram srories da se zagrijavaju igraci za tekmu. Znaci od 9 ili 9 30 pocinje tekma. Miske i Dzeko back in action![]()
![]()
P.S. na Skyu tekstualno prenose izjavu Dzeke da ce se neka vratit u Wolfsburg jer mu je on sve dao.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- JavierBosnia
- Kontakt:
A nije ni posjecenost neka. Jedna tribina popunjenasoccerfan je napisao/la:Nigdje linka
Miske dao goJavierBosnia je napisao/la:A nije ni posjecenost neka. Jedna tribina popunjenasoccerfan je napisao/la:Nigdje linka

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ocekivao sam da ce Edin dati neku izjavu poslije utakmice, sta mu je Manolas rekao i kako ga je isprovocirao, ali nisam nigdje nasao. Zna li neko sta je tacno bilo izmedju njih dvojice?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Rekao mu Manolas, bolji su banjalucki cevapi.hm59 je napisao/la:Ocekivao sam da ce Edin dati neku izjavu poslije utakmice, sta mu je Manolas rekao i kako ga je isprovocirao, ali nisam nigdje nasao. Zna li neko sta je tacno bilo izmedju njih dvojice?
Duhovito, nema staSlevinKelevra je napisao/la:Rekao mu Manolas, bolji su banjalucki cevapi.hm59 je napisao/la:Ocekivao sam da ce Edin dati neku izjavu poslije utakmice, sta mu je Manolas rekao i kako ga je isprovocirao, ali nisam nigdje nasao. Zna li neko sta je tacno bilo izmedju njih dvojice?

- JavierBosnia
- Kontakt:
Nije mu Manolas nista rekao, nego je Manolas dok je izlazio sa terena provocirao naša navijače, nesto je prema navijacima dobacivao i provocirao, a Dzeko je bio tu i reagovao tako da je stao u zastitu navijačahm59 je napisao/la:Ocekivao sam da ce Edin dati neku izjavu poslije utakmice, sta mu je Manolas rekao i kako ga je isprovocirao, ali nisam nigdje nasao. Zna li neko sta je tacno bilo izmedju njih dvojice?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, brate ko zna sta je pravi izvor tenzija medju njima. Ovo sto sam ti ja napisao moze biti jednako istinito kao i da ti neko napise da se Dzeko naljutio jer mu ovaj nije dao loptu na treningu nekada prosle godine. Who knows?hm59 je napisao/la: Duhovito, nema sta
- JavierBosnia
- Kontakt:
Zna se sta je bilo i zbog cega je sukob nastao, to sam opisao u postu iznad. To sta su oni jedan drugom rekli znaju samo oni, ali razlog se znaSlevinKelevra je napisao/la:Pa, brate ko zna sta je pravi izvor tenzija medju njima. Ovo sto sam ti ja napisao moze biti jednako istinito kao i da ti neko napise da se Dzeko naljutio jer mu ovaj nije dao loptu na treningu nekada prosle godine. Who knows?hm59 je napisao/la: Duhovito, nema sta
Valjda se Manolas uhvatio za međunožje pred našim navijačima, zato mu je Džeko i prišao da mu kaže koju povodom togaJavierBosnia je napisao/la:Zna se sta je bilo i zbog cega je sukob nastao, to sam opisao u postu iznad. To sta su oni jedan drugom rekli znaju samo oni, ali razlog se znaSlevinKelevra je napisao/la:Pa, brate ko zna sta je pravi izvor tenzija medju njima. Ovo sto sam ti ja napisao moze biti jednako istinito kao i da ti neko napise da se Dzeko naljutio jer mu ovaj nije dao loptu na treningu nekada prosle godine. Who knows?hm59 je napisao/la: Duhovito, nema sta

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Džeko u Wolfsburgu ima status božanstva, što se moglo vidjeti nakon današnje tekme gdje su svi ALL-STAR igrači Wolfsburga sjedili na terenu, dok je on prišao navijačima uzeo megafon i poveo navijanje...Znači poslije Rome ide u Wolfsburg opet i onda iz Wolfsburga u Želju na jednu sezonu i tamam će mu biti.
Šesti u Europi naš Džekson nije mala stvar
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Da odradi još sezonu-dvije u Wolfsburgu nakon Rome, mislim da bi to bila mjera za Džeku sa recimo 33 godine...coelho41 je napisao/la:Džeko u Wolfsburgu ima status božanstva, što se moglo vidjeti nakon današnje tekme gdje su svi ALL-STAR igrači Wolfsburga sjedili na terenu, dok je on prišao navijačima uzeo megafon i poveo navijanje...Znači poslije Rome ide u Wolfsburg opet i onda iz Wolfsburga u Želju na jednu sezonu i tamam će mu biti.
Za ove sto su se pitali zazsto Edin nista ne komentarise u vezi sukoba sa Manolasom.Profesionalac,gospodin,legenda
http://sportsport.ba/bh_fudbal/dzeko-st ... enu/240757

Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 12 jun 2017, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Zato i jesu sportisti.soccerfan je napisao/la:Za ove sto su se pitali zazsto Edin nista ne komentarise u vezi sukoba sa Manolason.Profesionalac,gospodin,legenda

Prati li mozda neko romine zvanične forume? Jel bilo price o odnosu dzeke i manolasa poslije? Sigurno su ostali u svadji.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Džeko: Zvali su me kloc! I danas mi svašta kažu! Čitam novine, ali ne pratim što pišu o meni!
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.