Čak ni Gotalu nije toliko ponuđeno

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
boldirano znaci samo jedno, dala je pogresnim ljudima.Zenzo je napisao/la:Da li to sada ne valja ni Misimovic, ne valja ova uprava, imaju neki ljudi da su bolje rjesenje za ovaj klub ?
Koji vam je K znamo da ima dug i on se lagano otplacuje, ova uprava je zlatna koliko su napora ulozili i klub digli na novi nivo, cekamo yebenu tribinu od rata - druge uprave nisu nista poduzele po pitanju toga a sada vam i to malo.
Uprava koja je sve dala strucnom stabu i igracima a dobila nista za uzvrat.
Ko spominje slavku i sd?maldini3 je napisao/la:Ma upravu ste sve sto se kaze protiv uprave, sd i slavke je laz. Izvinite molim vas.
Transferi duplo vise!Neandertalac je napisao/la:Bravo, super argumenti.
Evo šta kaže Vukotić;
547 sponzori
1383 transferi
501 karte
468 najam i članarine
2889 ukupno kada saberemo. Sa druge strane Vukotić naglašava da smo imali 3.8 ukupnog prihoda. Poslovali u 4,1 a na sve to da smo u plusu.
Magic.
Pa ja a on ubaci njih dvoje iako se oni sad ne spominju. Fino je Misimovic rekao ko misli da.zna bolje i da je voljan pomoc klubu nek se obrati a vidim pojedini idalje pisu po forumu haha.LjoZee je napisao/la:Slavku i SD skoro svi kritikuju. Mozda 2-3 covjeka ovdje govore pozitivno o njima i to je to.
Gdje? Ovo su podatci izneseni na skupštini. Sa zvanične.risingforce je napisao/la:Transferi duplo vise!Neandertalac je napisao/la:Bravo, super argumenti.
Evo šta kaže Vukotić;
547 sponzori
1383 transferi
501 karte
468 najam i članarine
2889 ukupno kada saberemo. Sa druge strane Vukotić naglašava da smo imali 3.8 ukupnog prihoda. Poslovali u 4,1 a na sve to da smo u plusu.
Magic.
Sad su oni isto brate. SD i Slavko nisu donijeli trofej ove sezone a uprava ih podrzala za mene su oni sad jedno i vise nema razdvajanja na ovaj i onaj segment.Zeljo92 je napisao/la:Ko spominje slavku i sd?maldini3 je napisao/la:Ma upravu ste sve sto se kaze protiv uprave, sd i slavke je laz. Izvinite molim vas.
Amar nije htio da bude trener nudili su mu tako da vjerovatno boljeg od Slavke nisu mogli naci. Treba imati neki kontinuitet sto se trenera tice tako da neka Slavke sad iako nisak ni ja zadovoljan sa njim.maldini3 je napisao/la:Sad su oni isto brate. SD i Slavko nisu donijeli trofej ove sezone a uprava ih podrzala za mene su oni sad jedno i vise nema razdvajanja na ovaj i onaj segment.Zeljo92 je napisao/la:Ko spominje slavku i sd?maldini3 je napisao/la:Ma upravu ste sve sto se kaze protiv uprave, sd i slavke je laz. Izvinite molim vas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.