Thiam 7013 NR
Schafer 6836 PB
Ikauniece-Admidina 6815 NR
Johnson-Thompson 6691 PB
Salman-Rath 6580 PB
Thiam postavila 3.rezultat svih vremena

13.34 100mH
1.98m HJ
14.51m SP
24.40 200m
6.56m LJ
59.32m JT
2:15.24 800m
= 7013 points
Moderator/ica: rio_Ferdy88
branimir85 je napisao/la:Mixed 4x400m na OI u Tokyu
Odvratno, treba i u odbojci uveti tri zene tri muskarca na Oi.branimir85 je napisao/la:Mixed 4x400m na OI u Tokyu
glupiraju se ,ali čuj 4x400-zašto ne 4x100ASD je napisao/la:Odvratno, treba i u odbojci uveti tri zene tri muskarca na Oi.branimir85 je napisao/la:Mixed 4x400m na OI u Tokyu
ne samo da su u atletici uveli,već i u Judu-mixed team eventASD je napisao/la:Kao neko ko ne skida oci s TV-a dok traju olimpijske igre takvim odlukama sve vise unistavaju igre.
Vec sam pisao tamo na temi kako su Ameri zbog plivanja i atletike daleko najbolji, zbog ta dva sporta ostali sportovi nemaju smisla i oni jos vise povecavaju disciplina u ta dva sporta.
Iz sportskog, ne olimpijskog ugla, opet nema smisla, poenta atletike je biti najbrzi, najbolji, ili najbrza ili najbolja zena, a sta je tu poenta, biti najbolji mijesani?
Ne vjerujem, kakvi debili, pozdravio sam one prve promjene sto su nam bile poznate tokom proslih igara, ali ovo naknadno je uglavnom sve sranje.branimir85 je napisao/la:ne samo da su u atletici uveli,već i u Judu-mixed team eventASD je napisao/la:Kao neko ko ne skida oci s TV-a dok traju olimpijske igre takvim odlukama sve vise unistavaju igre.
Vec sam pisao tamo na temi kako su Ameri zbog plivanja i atletike daleko najbolji, zbog ta dva sporta ostali sportovi nemaju smisla i oni jos vise povecavaju disciplina u ta dva sporta.
Iz sportskog, ne olimpijskog ugla, opet nema smisla, poenta atletike je biti najbrzi, najbolji, ili najbrza ili najbolja zena, a sta je tu poenta, biti najbolji mijesani?![]()
još i u nekim sportovima, evo ti link svih promijena;
http://olympics.nbcsports.com/2017/06/0 ... ing-track/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.