FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 11 jun 2017, 13:54

E cuj Hadzic se pati, yebo te on. Bravo za Valentina. Niko iznad Kluba !!! Bekic i Kovacevic trebaju produziti, Said isto produziti - sto dalje od kluba, Hadzica smatram velikim talentom ali ako ovako nastavi nek ga babo uzme pod jednu, Primorac pod drugu ruku i nek ga vodaju po Evropi i traze grdne pare za dijete od 17 god. koje treba tek da se dokaze u seniorskom fudbalu.
Neko upita za Marciana :-D u Brazilu je igra za neki amaterski klub, cuje se redovno Semjon s njim :-)
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 jun 2017, 13:57

Ma nemojte tako, znate l' vi šta je u BiH milja maraka za osamnaestogodišnjaka, u državi gdje njegovi vršnjaci uredno 5 milja mjesečno zarađuju? Dok drugi ljenčare po fakultetima i bauštelama, raznim benzinskim pumpama i perući suđe u kafićima, on se muči igrajući lopte i vodajući cure po gradu, to ko nije prošao ne zna šta je ljudska patnja, muke Isusove...

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 11 jun 2017, 13:57

Sarajlijica1946 je napisao/la:
ledesma je napisao/la:VEZNOG DOVEDITE DA VALJA, OTAC VAS J. U USTAAA
:lol:
Sreca pa nije vidio za Murgu. :rol:
Hahaha, nazalost vidio sam, komso s Mejtasa, bio je on jedan period i u grckoj, kazu da je veliki talenat, a je.be ga sto je malo lud i ceste povrede... međutim kocka alkohol i šiše mu nece dozvoliti dres FKS
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 11 jun 2017, 14:04

Pucaju braca po svim savovima polahko :tokralju: :urnebes:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 jun 2017, 14:06

escobarpablo je napisao/la:Hadžiću uvesti 1.000 KM fiksno, izvagati ga, i za svaki kg koji dobije plata raste za 100 kermi. Problem solved!
Ahahahaahahahaha pa kako sam ovo fulio :D :thumbup: :tokralju: :rol: :bow:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jun 2017, 14:06

:o :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 11 jun 2017, 14:09

Eto napisano je da ce doci kapitalci :D
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

sagem
Kontakt:

Post Postao/la sagem » 11 jun 2017, 14:10

Ne kontam sta treba za Hadzica. Najveci talenti iz bh u zadnjih par godina nemaju 1000 mjesecno. Plus imaju menadzere koji im se brinu o svemu od opreme do ishrane. Tako da za ne brusenog talenta koji ima na zalost 17 minuta profi fudbala dati vise od ove plate je suludo. Da se pitam sada bi nam od 25 profi ugovora igralo 18 iz nasih skola ali je to ne realno sa ovakvim navijacima i ljudima oko i u upravi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 11 jun 2017, 14:13

Svaka cast za izjavu...Valentin :thumbup:

Vrlo jasno receno i ne ostavlja se, sto bi gurbeti rekli, ni milimetra prostora za bilo kakva nagadjanja i teorije zavjere. Klub je iznad svega i to je jedini ispravan stav.

Sto se Primorca tice ja ne znam je li on svjestan da svakim svojim postom sve vise zavaljuje malog. Skolski primjer medvjedje usluge. Sutra nak mali potpise ugovor ostace mu breme ovih trakavica.

Iskreno se nadam pozitivnom ishodu pregovora sa Kovom.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jun 2017, 14:14

sagem je napisao/la:Ne kontam sta treba za Hadzica. Najveci talenti iz bh u zadnjih par godina nemaju 1000 mjesecno. Plus imaju menadzere koji im se brinu o svemu od opreme do ishrane. Tako da za ne brusenog talenta koji ima na zalost 17 minuta profi fudbala dati vise od ove plate je suludo. Da se pitam sada bi nam od 25 profi ugovora igralo 18 iz nasih skola ali je to ne realno sa ovakvim navijacima i ljudima oko i u upravi.

A ovi sto nisu eto dobili priliku, naša djeca, strasni talenti, gdje su dalje nastavili?
Nijedan osim malog kapića nije odigrao minute ozbiljnog fudbala a sve talenti, Ronaldo i Messi..
U čemu je problem? Sta im smeta? Klima, hrana, vazduh?

Jarane.moj, ono što valja ispliva, sve sto.je.trulo.istruli do kraja
Alergije imam od nase.djece
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 jun 2017, 14:16

Primorac je napisao/la:Ne znam odakle vam info za te silne pare niko nije trazio nikakve velike pare nije trazio ni kad je sam placao trenera,kupovao hranu sebi placao prevoz sam zato ne valjaj te gluposti sto neko rece talenata ce biti i bez nedima samo nije u redu sto ga ucjenjuju poz za sve normalne forumase
To je ta standardna prica kao klub nista nijw dao . kako ? Dobri uslovi u kampu , mnogo utakmica,mnogo turnira po evropi, 17 godina mu je treba da radi da se dokazuje a sto manje pojavljuje u medijima i portalima . nazivi tipa bosanski suarez te novinare neko plati da to napisu , to cemu samo biti teret u karijeri . teren burazeru samo teren to su pokazali Cimirot , Bajic itd vrijedno radili sutili pokazali kvalitet u Sarajevu i Zeljrznicaru pa onda evropski ugovor to je jedini i pravi ispravan put . Radovac je pogresan primjer "projekat " medijsko pumpanje,kapitenska traka ,prerano forsiranje i stalno igranje i evo ga sad nije ni zasta .predan rad u miru donosi rezultat .

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 11 jun 2017, 14:19

Pantelija je napisao/la:
sagem je napisao/la:Ne kontam sta treba za Hadzica. Najveci talenti iz bh u zadnjih par godina nemaju 1000 mjesecno. Plus imaju menadzere koji im se brinu o svemu od opreme do ishrane. Tako da za ne brusenog talenta koji ima na zalost 17 minuta profi fudbala dati vise od ove plate je suludo. Da se pitam sada bi nam od 25 profi ugovora igralo 18 iz nasih skola ali je to ne realno sa ovakvim navijacima i ljudima oko i u upravi.

A ovi sto nisu eto dobili priliku, naša djeca, strasni talenti, gdje su dalje nastavili?
Nijedan osim malog kapića nije odigrao minute ozbiljnog fudbala a sve talenti, Ronaldo i Messi..

:bow: :bow: :bow:

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 11 jun 2017, 14:19

Amer Bekic bi mogao nazad u zrinjski

husE
Kontakt:

Post Postao/la husE » 11 jun 2017, 14:31

Orangina85 je napisao/la:Amer Bekic bi mogao nazad u zrinjski
Neka ide, nista nije pokazao i nece nedostajati ekipi sta vise pare sto bi njemu dali radije bi dao za Obradovica.

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 11 jun 2017, 14:38

BordoBolesnik je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:

:bow: :bow: :bow:
mozda bi jos kojeg tuzlaka il srbina kakvog da dovedemo...**** te bosnjo...

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 11 jun 2017, 14:41

Ili nekog klinca iz tvoje mahale nek se pati s miljom u djepu...

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 11 jun 2017, 14:42

adriano_leite je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Ne.nego neka.radi, uči.i.trenira i.ne gleda na.ugovore.i parre.
Nikada igrač nije.Propao ako je.bio radnik i.kvalitet
Propali su oni.koji su.na.sve gledali kroz prizmu da.ga neko ne cijeni i ne voli i da zaslužuje real

Pati se? Nedim Hadžić.se.pati? Sa miljom mjesečno?
Jarane.ja.imam.faks.i.radim za 500 i ne.patim se.pusti se.šuplje molim te
Hahaha bravo, isti slucaj, jos jedva posao pronadjes, a neki balavac da se pati sa miljom i zivi s porodicom, nit je trosio sta za fax :D .

Kad ih prestanemo gledati kao nedodirljive, jer sutaju loptu, ono sto vole, tad cemo i mi biti normalna sredina. Balavac se pati s miljom hahaha. Primorac ili mu je neki rod ili sam Nedim :D .

Talenat jest, ali je nedokazan kao senior i trebao bi se nabijati nogom u guzicu od srece za milju u klubu kojeg valjda voli i u kojem je zeljan dokazivanja.
treba da se dokazuje u zadnjoj ligi u europi a za relevante strucnjake je talenat zanimljivo u pm u najmanju ruku zanimljivo...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 jun 2017, 14:43

Fino se igrajte na temi! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 jun 2017, 14:45

Primorac je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Ne.nego neka.radi, uči.i.trenira i.ne gleda na.ugovore.i parre.
Nikada igrač nije.Propao ako je.bio radnik i.kvalitet
Propali su oni.koji su.na.sve gledali kroz prizmu da.ga neko ne cijeni i ne voli i da zaslužuje real

Pati se? Nedim Hadžić.se.pati? Sa miljom mjesečno?
Jarane.ja.imam.faks.i.radim za 500 i ne.patim se.pusti se.šuplje molim te
Hahaha bravo, isti slucaj, jos jedva posao pronadjes, a neki balavac da se pati sa miljom i zivi s porodicom, nit je trosio sta za fax :D .

Kad ih prestanemo gledati kao nedodirljive, jer sutaju loptu, ono sto vole, tad cemo i mi biti normalna sredina. Balavac se pati s miljom hahaha. Primorac ili mu je neki rod ili sam Nedim :D .

Talenat jest, ali je nedokazan kao senior i trebao bi se nabijati nogom u guzicu od srece za milju u klubu kojeg valjda voli i u kojem je zeljan dokazivanja.
treba da se dokazuje u zadnjoj ligi u europi a za relevante strucnjake je talenat zanimljivo u pm u najmanju ruku zanimljivo...
Pa evo, hoce za vise od 1000 da igra u toj istoj ligi, a toliki talenat. Pa nek neko plati nesto za njega i nek ga vodi kad je vec prerastao nasu ligu. Moze?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 11 jun 2017, 14:45

A zasto ga ti "relevantntni strucnjaci" ne odvedu iz "zadnje lige na svijetu"... Kakvog ste igraca pojedinci od njega napravili cudi me da Monako ne proda Mbapea kako bi Hadzica doveo...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, KarloIvandic, miguelramos, N3R3D, napoleon72, sekac i 66 gostiju.