Uprqvo to, i ne samo njega nego i npr Emira Hadzihafizbegovica i jos neke poznate licnosti, sigurno da bi ppdigli rejting kluba maloSlobodas je napisao/la:Jusuf Nurkic jedan je od nastreba ga nafatati malo da se slika sa slobodinim salom uzme koju sezonsku da mu uprava da kakav poklon paket onako malo radi marketinga , neku majicu slobodinu da se ima kurciti po USA sa petokrakom
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
intercontinental
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Gledaj ovog flamingosa sta je pisao,a sad ne izlazi iz Azmirovih gaca ...POLTRONCINOsloboda72 je napisao/la:Nisam imao namjeru diskutovati do kraja jesenjeg dijela lige ali istup Predsjednika Husića me ponukao na to.
Najmanje što je mogao uraditi je da sazove hitnu sjednicu Uprave, da zauzmu stav o treneru i stanju u ekipi, jer navijači su jasno rekli svoj stav.
Azmir Husić očito nema poštovanja prema FK"Sloboda" niti prema njenim navijačima, pa je poput "vlasnika" Kluba odmah bez Uprave sasuo u lice javnosti da trener Karić ostaje. (misleći da će ovo proći za par dana)
Naravno, jer je ispunio plan a plan je da Sloboda nije mušterija za povratak u PL. Husić i njegov trener su samo izvršioci "faraonovog" plana. Sad se prisjećam kad je Husić kao podpredsjednik u "Mesketovoj" Upravi hinjski šutio dok su igrači masovno napuštali Slobodu zbog dugova prema njima. Gdje je tada bio da se lati džepa i sa svojim paretinama zadrži onu ekipu. Šutio je i čekao da "Meske" ode jer je "Meske" zaista želio povratak Slobode u PL. Nisam advokat "Mesketu", ali kako to da je Husić tek njegovim i Sadikovićevim odlaskom odmah izvadio pare doveo Smajla Karića i kamaru fudbalskih neznalica. (podsjećam tada nas je napustilo 10-ak igrača)
Husić je očito pristao da sluša faraona tj. da drži Slobodu tu negdje ali nipošto da je vrati u Premijer Ligu. Sad je postao i glasnogovornik lokalne vlasti pa najavljuje nove šarene laže. Da ova vlast na čelu sa faraonom voli Slobodu izašla bi s prijedlogom da se minimum 1% iz budžeta opštine Tuzla odvoji za FK "Slobodu" (cca 450.000 maraka).
Ova količina novca je neophodno potrebna da bi pričali o ekspresnom povratku u PL. Povratak u PL košta skuplje nego boravak u PL. (negdje u sredini tabele)
Mislim da griješimo što glorificiramo Husića. On je samo paravan lokalnim vlastima. Naravno da je on u stanju "platiti kafu nekolicini novinara i navijača" da ga hvale do neba ali gubimo vrijeme i to dragocijeno vrijeme. Apelujem na Predsjednika Skupštine FK "Sloboda" da sazove vandrednu Skupštinu da se glasa o povijerenju Predsjedniku i Upravi.
Predlažem da se formira i delegacija onih prijatelja Slobode, pa neka idu razgovarati sa gospodinom Rizahom Meškovićem, neka onda zamole faraona da i on u ime funkcije na kojoj se nalazi, zamoli g. Meškovića da mu da dijagnozu stanja i put ka izlječenju FK "Sloboda".
Ovako sve ide po njihovom "planu", fudbal umire na Tušnju, tribina se prazni a svjedoka je sve manje.
P.S. Sad se prisjećam da su kad su se svadili sa Ekremom Šehovićem prije nekih 8 godina štampali i lijepili po gradu posmrtnice fudbalskom klubu "Sloboda".
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Napadao Husića, a ispostavilo se da je Husić spasitelj Slobode...
Sad napada Mujkanovića...
Šta je sa licence??? Aco, možete li provjeriti to?
Sad napada Mujkanovića...
Šta je sa licence??? Aco, možete li provjeriti to?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Druze wobly jel ovo nesto na moj racun a propos buraz konotacija. Mislim je bo foliju pricaj druze otvoreno da se popickaramo ko ljudi.
Mojne na hinjaka.nisi iz sarajva valjda **** misa.
Nismo mi nikakvi drugovi. Što imam rekao sam ti, a ti kontriraš namjerno. Nemamo više šta na tu temu.Sariel je napisao/la:Druze wobly jel ovo nesto na moj racun a propos buraz konotacija. Mislim je bo foliju pricaj druze otvoreno da se popickaramo ko ljudi.
Govorim za slobodu72, smiješno mi malo ovo što je harry napisao.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Dobro, brate wobly..
Takvi su ti iz skupstine,prelivode,dobro klub ikako postojiharry_90 je napisao/la:Gledaj ovog flamingosa sta je pisao,a sad ne izlazi iz Azmirovih gaca ...POLTRONCINOsloboda72 je napisao/la:Nisam imao namjeru diskutovati do kraja jesenjeg dijela lige ali istup Predsjednika Husića me ponukao na to.
Najmanje što je mogao uraditi je da sazove hitnu sjednicu Uprave, da zauzmu stav o treneru i stanju u ekipi, jer navijači su jasno rekli svoj stav.
Azmir Husić očito nema poštovanja prema FK"Sloboda" niti prema njenim navijačima, pa je poput "vlasnika" Kluba odmah bez Uprave sasuo u lice javnosti da trener Karić ostaje. (misleći da će ovo proći za par dana)
Naravno, jer je ispunio plan a plan je da Sloboda nije mušterija za povratak u PL. Husić i njegov trener su samo izvršioci "faraonovog" plana. Sad se prisjećam kad je Husić kao podpredsjednik u "Mesketovoj" Upravi hinjski šutio dok su igrači masovno napuštali Slobodu zbog dugova prema njima. Gdje je tada bio da se lati džepa i sa svojim paretinama zadrži onu ekipu. Šutio je i čekao da "Meske" ode jer je "Meske" zaista želio povratak Slobode u PL. Nisam advokat "Mesketu", ali kako to da je Husić tek njegovim i Sadikovićevim odlaskom odmah izvadio pare doveo Smajla Karića i kamaru fudbalskih neznalica. (podsjećam tada nas je napustilo 10-ak igrača)
Husić je očito pristao da sluša faraona tj. da drži Slobodu tu negdje ali nipošto da je vrati u Premijer Ligu. Sad je postao i glasnogovornik lokalne vlasti pa najavljuje nove šarene laže. Da ova vlast na čelu sa faraonom voli Slobodu izašla bi s prijedlogom da se minimum 1% iz budžeta opštine Tuzla odvoji za FK "Slobodu" (cca 450.000 maraka).
Ova količina novca je neophodno potrebna da bi pričali o ekspresnom povratku u PL. Povratak u PL košta skuplje nego boravak u PL. (negdje u sredini tabele)
Mislim da griješimo što glorificiramo Husića. On je samo paravan lokalnim vlastima. Naravno da je on u stanju "platiti kafu nekolicini novinara i navijača" da ga hvale do neba ali gubimo vrijeme i to dragocijeno vrijeme. Apelujem na Predsjednika Skupštine FK "Sloboda" da sazove vandrednu Skupštinu da se glasa o povijerenju Predsjedniku i Upravi.
Predlažem da se formira i delegacija onih prijatelja Slobode, pa neka idu razgovarati sa gospodinom Rizahom Meškovićem, neka onda zamole faraona da i on u ime funkcije na kojoj se nalazi, zamoli g. Meškovića da mu da dijagnozu stanja i put ka izlječenju FK "Sloboda".
Ovako sve ide po njihovom "planu", fudbal umire na Tušnju, tribina se prazni a svjedoka je sve manje.
P.S. Sad se prisjećam da su kad su se svadili sa Ekremom Šehovićem prije nekih 8 godina štampali i lijepili po gradu posmrtnice fudbalskom klubu "Sloboda".![]()
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Iz izvora bliskih klubu sa Tušnja saznajemo da je Zec sa Slobodom dogovorio saradnju na zimu. Potpisao je sporazum o produženju saradnje. Upravo zbog toga ga je Vlado Jagodić forsirao u prvom timu i on je igrao, a ne Veselinović, koji nije želio produžiti ugovor. Kako nam je potvrđeno, Sloboda će učiniti sve da se zaštiti sa pravne strane.
- Ako Savez natjera Slobodu da isplati novac igračima na osnovu sporazuma, isti taj sporazum bi trebao važiti i za fudbalere. Bojim se da će Zec doživjeti sudbinu Kostića i da će izgubiti pola godine - kaže izvor sa Tušnja.
P.S. Emir Halilović
- Ako Savez natjera Slobodu da isplati novac igračima na osnovu sporazuma, isti taj sporazum bi trebao važiti i za fudbalere. Bojim se da će Zec doživjeti sudbinu Kostića i da će izgubiti pola godine - kaže izvor sa Tušnja.
P.S. Emir Halilović
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako saznaje Faktor iz izvora bliskih klubu sa Tušnja Zec je sa Slobodom dogovorio saradnju na zimu. Potpisao je sporazum o produženju saradnje. Upravo zbog toga smo ga je Vlado Jagodić forsirao u prvom timu i on je igrao, a ne Veselinović, koji nije želio produžiti ugovor. Kako nam je potvrđeno, Sloboda će učiniti sve da se zaštiti sa pravne strane.
- Ako Savez natjera Slobodu da isplati novac igračima na osnovu sporazuma, isti taj sporazum bi trebao važiti i za fudbalere. Bojim se da će Zec doživjeti sudbinu Kostića i da će izgubiti pola godine - kaže nam naš izvor sa Tušnja.
Nova imena na prozivci Slobode bit će Muharem Ćivić (Travnik) i Adnan Zukić, koji je posljednju polusezonu trenirao sa Tuzlacima.
Sloboda traži i napadača. Crveno-crni pregovaraju sa iskusnim Jocom Stokićem, a zanimljiv im je i Amer Bekić, koji je ponikao na Tušnju. Kontakti su uspostavljeni i sa Emirom Halilovićem, ofanzivcem iz Sapne, koji je posljednji angažman imao u Spartaku iz Trnave. Dženan Bureković koji je nedavno raskinuo saradnju sa Vojvodinom moguće je pojačanje na lijevom beku.
Vlado Jagodić je "bacio oko" i na Tonija Markića, bivšeg mladog reprezentativca BiH, koji može odgovoriti na više zadataka u defanzivi.
Priliku da se dokažu dobit će Adnan Zulić (Budućnost) i Sadžid Fazlić, bivši junior Slobode, koji je u posljednje vrijeme igrao za kantonalne niželigaše u Tuzli, a imao je kratku avanturu u Švedskoj.
- Ako Savez natjera Slobodu da isplati novac igračima na osnovu sporazuma, isti taj sporazum bi trebao važiti i za fudbalere. Bojim se da će Zec doživjeti sudbinu Kostića i da će izgubiti pola godine - kaže nam naš izvor sa Tušnja.
Nova imena na prozivci Slobode bit će Muharem Ćivić (Travnik) i Adnan Zukić, koji je posljednju polusezonu trenirao sa Tuzlacima.
Sloboda traži i napadača. Crveno-crni pregovaraju sa iskusnim Jocom Stokićem, a zanimljiv im je i Amer Bekić, koji je ponikao na Tušnju. Kontakti su uspostavljeni i sa Emirom Halilovićem, ofanzivcem iz Sapne, koji je posljednji angažman imao u Spartaku iz Trnave. Dženan Bureković koji je nedavno raskinuo saradnju sa Vojvodinom moguće je pojačanje na lijevom beku.
Vlado Jagodić je "bacio oko" i na Tonija Markića, bivšeg mladog reprezentativca BiH, koji može odgovoriti na više zadataka u defanzivi.
Priliku da se dokažu dobit će Adnan Zulić (Budućnost) i Sadžid Fazlić, bivši junior Slobode, koji je u posljednje vrijeme igrao za kantonalne niželigaše u Tuzli, a imao je kratku avanturu u Švedskoj.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
bas me zanima da li ce sada Savez uvaziti sporazum. Ocigledno je da nasi ne lupaju bezveze kako je igrac dao svoju rijec i potpisao sporazum.
Ali da li to pije ikakve vode u Savez jer ovaj put je u korist Slobode.
Ali da li to pije ikakve vode u Savez jer ovaj put je u korist Slobode.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa kazem vam ja na zimu je on rekao da ostaje ali sada hoce da nas zaebe, ako je uzeo papire nasi mogu zapeti da ne odigra prvih 7-8-9 kola ali savez opet nece nista reagovati posebno ..
Ako je to istina onda ga treba **** pa po godine po godine.
Smrad jedan
A ii ove sto dozvoljavaku takve stvari.jebli ih vise ovakvi ugovori
Smrad jedan
A ii ove sto dozvoljavaku takve stvari.jebli ih vise ovakvi ugovori
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 11 jun 2017, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ugovor mu je amaterski ako se ne varam, tako da će izgleda biti patnje i sa njim. Ali neka, ako se bude kofrčio zakovati ga za tribine pa nek se puši.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne mozes ti kada su igraci qovna biti profesionalan, prosle godine je Azmir sa onim Tomicem iz Par Sela dogovorio sve bio i ovaj rekao potpisujem idem sutra na pripreme. I to je bio lijevi bek koji nam je trebao za Evrope da Kole ne igra beka. Jutro kada su krenuli na pripreme Tomic zove dobio ponudu iz inostranstva i izlevati ljude koji su usli u bus. Kasnije Kostica stave na bek, a on zakuha zbog toga sa Husrefom..
Sada Veselinovic naebo sto nije zelio potpisati, a ovaj Zec igrao igre i lagao te dobio minute da se pokaze.
Sto se tice ove sezone mislim da ne smijemo uci u sezonu samo sa Tandirom i Stokicem jer nemaju u nogama vise od 7-8 golova, a treba nam neko ko ce zabijati. Rahmanovic ili Bekic trebaju biti glavni imperativ u ovom prelaznom roku, ako imaju novac za nekog kapitalca neka jednom od njih istresu jer oni u ovakvoj ligi mogu zabiti 15 golova.
Sada Veselinovic naebo sto nije zelio potpisati, a ovaj Zec igrao igre i lagao te dobio minute da se pokaze.
Sto se tice ove sezone mislim da ne smijemo uci u sezonu samo sa Tandirom i Stokicem jer nemaju u nogama vise od 7-8 golova, a treba nam neko ko ce zabijati. Rahmanovic ili Bekic trebaju biti glavni imperativ u ovom prelaznom roku, ako imaju novac za nekog kapitalca neka jednom od njih istresu jer oni u ovakvoj ligi mogu zabiti 15 golova.
Dio dugovanja prema Kostiću i Fatiću je izmiren. Koliko sam dobio info idu tužbe protiv Karica i Djidica. Tražit će se od njih da vrate pare. Volio bih vidjet ovog Fazlica, ako se uspije nametnut. To dijete će ginut na terenu. Godiste 96. ima sve, šut, dribling, samo malo lud u glavi. U juniorima bio odličan. Bolji je od Zilkića sto posto. Također nam je Jusić na radaru...
Niko, niko, samo Sloboda
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma to nam i treba kad ih dizemo u nebesa. Bas me zanima bil ovo smio uraditi u Sarajevu, tj koliko vremena bi trebalo da mu pokucaju na vrata ko Crnkicu i Rustemovicu "zbog penala".
Treba da ne smije doc u Tuzlu utakmicu odigrat vise, ko sto Alen mesanovic nije smio u neka mjesta. Ili Kostic da nam se sepuri u gradu, a uzeo od Slobode vise nego u cijeloj karijeri do sad.
Znate li vi koliko je Sarajevo duzno Husrefu Musemicu? Niste ni svjesni, pa opet "moje Sarajevo ovo -ono". Sto ne tuzi? ne smije. Ili Zeljo Kenanu Hasagicu?
Ovaj Rustemovic ce papire dobiti tek kad potpise da nema dugovanja prema njemu, a garant nema haha.
nas bi nasi zaklali , ne bi ligu mogli igrat da smo im duzni ko sto je Sarajevo Husrefu. Jos su ga ko kera otjerali, al stisni jarane pa tuzi.
Samo su kod nas svi iznad i ispred kluba, kad smo i ko sredina i ko navijaci nikakvi.
Treba da ne smije doc u Tuzlu utakmicu odigrat vise, ko sto Alen mesanovic nije smio u neka mjesta. Ili Kostic da nam se sepuri u gradu, a uzeo od Slobode vise nego u cijeloj karijeri do sad.
Znate li vi koliko je Sarajevo duzno Husrefu Musemicu? Niste ni svjesni, pa opet "moje Sarajevo ovo -ono". Sto ne tuzi? ne smije. Ili Zeljo Kenanu Hasagicu?
Ovaj Rustemovic ce papire dobiti tek kad potpise da nema dugovanja prema njemu, a garant nema haha.
nas bi nasi zaklali , ne bi ligu mogli igrat da smo im duzni ko sto je Sarajevo Husrefu. Jos su ga ko kera otjerali, al stisni jarane pa tuzi.
Samo su kod nas svi iznad i ispred kluba, kad smo i ko sredina i ko navijaci nikakvi.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa eto kod nas ljudi ne znaju sta da misle, jedna osoba X npr kaze igrac Y je nase dijete. Sutra nas to dijete prevesla, a osoba X ostane u dobrim odnosima opet sa tim igrcem i hvali ga. Jbg ljudi kod nas vole da se uvlace igracima i da budu sa njima dobri. Zato igraci i hodaju gradom ko manekeni kroz par mjeseci im se sve zaboravi.
Kad smo kod naše djece, i Đukić izgleda ode u Krupu. Besplatno naravno.
U Tuzli igraci igraju bez pritiska i jos su dobro placeni. Niko im ne **** majku, vec im se tepa.
Realno kada bi doveli ove igrace sto se spominju, uz kostur koji ostane, imali bi top ekipu. Ove sezone bi Hairlahovic mogao proigrat, ja se iskredno nadam,
Realno kada bi doveli ove igrace sto se spominju, uz kostur koji ostane, imali bi top ekipu. Ove sezone bi Hairlahovic mogao proigrat, ja se iskredno nadam,
Niko, niko, samo Sloboda
Mogo mu se ranije ugovor dat. To je samo do Vlade i uprave.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 0 gostiju.