FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 11 jun 2017, 12:12

Znači ipak postoje šanse da se dogovore sa Kovom, bolje se s njim dogovoriti nego dovoditi novog stopera.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 11 jun 2017, 12:15

Joj što ne mogu priče na Nedimu se glumi autoritet i ta sranja. Isto bi bilo da se na Duljeviću glumio autoritet i da su ga poslali na tribine u septembru, bila bi priča "on je najbolji igrač, on mora igrati..." Niko ne smije biti veći od kluba! Pogriješilo se sa Duljevićem jednom i nadam se nikad više.

Ako su fkt malom Nedimu pare prioritet onda mu želim da završi karijeru ko Anid Travančić. I ti Primorac onda sa njim igraj picigena u mahali, samo njega braniš nikad post nisi napisao vezan za FKS.

Kovačeviću i Ameru dati realne cifre, da onda poslije neko ne bi rekao pa kako su oni mogli dobiti milione. Saida nabiti nogom u pravcu slanog sela.
Zadnja izmjena: fico, dana/u 11 jun 2017, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.
SARAJEVO

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 jun 2017, 12:15

BA1997 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Problem vecine maladi igraca su roditelji i menageri . s 15 -16 godina vec pocnu razmisljati o ciframa . roditeljima i menagerima je bitno lovu klepit a kako igra ,razvija se taj djecak to je nebitno samo lovu daj .
dati mu mizeran ugovor a tražiti ogromne cifre za transfer to nije ok, jesi skontali?
Opcenito mislim ne samo na ovu situaciju .

Vaha1946
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Vaha1946 » 11 jun 2017, 12:16

skoroalen je napisao/la:
Primorac je napisao/la:Komsija sam malom nedimu i dobar sa njegovim ocem s obzirom da znam temperament njegovog oca vjerovatno ce dati taj novi poboljsanji ugovor novinarima pa da svi vidi o cemu se radi
Ako njegov otac išta iznese novinarima može smatrat da mu sin neće ni do Orašja dobacit, tim stavom. Dosta je raji Husarića i petljanja novinara u klub. Te stvari se u 4 zida rješavaju i siguran sam da se može naći kompromis da svi budu zadovoljni. Samo treba hladne glave sjest i dogovorit se, tjeranjem inata s obje strane su svi na gubitku.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Ako tako bude ni prvi ni posljednji kojima roditelji unistili karijeru. Andrija Balic iz Hajduka stari mu pravio scene na jednoj euro utakmici kad ga je trener izvadio nakon pola sata, ubacivao mobitel u teren, trazio transfer, poletio za parama i eno sin mu za godinu i vise dana tek jednu utakmicu za Udinese odigrao. Dalje Danilo Pantic iz Partizana evo ti ugovor, nece, sjedio 6 mjeseci na tribinama, potpisao za Chelsea, oni ga vucarali po posudbama sad hoce nazad u Partizan, al nema nazad vise... I to sve logicno pod utjecajem roditelja kojima pare uniste racionalno razmisljanje.

Nedavno je isto jedan otac jednog Hajdukovog mladica uletio u kancelariju trenera, meni se cini dok je Pusnik bio, i prijetio sto mu sin ne igra i tako fakticki zavrsio karijeru u Hajduku koja nije ni pocela. Def roditelji nekad znaju biti preveliki teret djeci....

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 11 jun 2017, 12:18

Sarajlijica1946 je napisao/la:Kad krecu na Jahorinu, hoce li negdje biti spisak igraca koji su otputovali. :hmmmmm:
U 17:30 iz kampa.
Vjerovatno ce biti slike i spisak kad krenu.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 11 jun 2017, 12:18

Ova uprava mi se pravo sviđa kako radi svoj posao, bar do sad su bili korektni i otvoreni.
Kao što neko reče malo mi čudno za malog Mandića da se uvaljuje nama, dosta dobar i mlad igrač, mogao se on odmah poslije SP-a prodat negdje, sve u svemu sa njim bi sigurno bili na dobitku.
Što se tiče Gotala, ne znam, on je relativno mlad a promjeno je dosta klubova i važi za "zločestog" momka... mislim da je mali upgrade na Bekića.
Da se dotaknem malo i Hadžića... najpoštenije bi bilo 1000 km + premije bonusi i sva ostala sranja. Onda je samo od njega zavisi koliko će da uzima mjesečno..

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 jun 2017, 12:19

kinosvra je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Kad krecu na Jahorinu, hoce li negdje biti spisak igraca koji su otputovali. :hmmmmm:
U 17:30 iz kampa.
Vjerovatno ce biti slike i spisak kad krenu.
:bih: :kafa:

BA1997
Kontakt:

Post Postao/la BA1997 » 11 jun 2017, 12:19

bordobijeli je napisao/la:
BA1997 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Problem vecine maladi igraca su roditelji i menageri . s 15 -16 godina vec pocnu razmisljati o ciframa . roditeljima i menagerima je bitno lovu klepit a kako igra ,razvija se taj djecak to je nebitno samo lovu daj .
dati mu mizeran ugovor a tražiti ogromne cifre za transfer to nije ok, jesi skontali?
Opcenito mislim ne samo na ovu situaciju .
ja ti govorim za ovu situaciju jel za tebe normalno da mu dajes minimalan ugovor a on je velika nada i kasnije s tim minimalnim ugovor klub trazi 400-500.000 hiljada za njeg E to nije uredu :D

Chlan
Kontakt:

Post Postao/la Chlan » 11 jun 2017, 12:19

Primorac je napisao/la:Komsija sam malom nedimu i dobar sa njegovim ocem s obzirom da znam temperament njegovog oca vjerovatno ce dati taj novi poboljsanji ugovor novinarima pa da svi vidi o cemu se radi
Neka mu otac onda nadje i posao, ako ne potpise ugovor, da ne lezi godinu dana beze. Svaka čast upravi na ovome. Najveći problem ovoj djeci koja su talentirana, jesu roditelji koji imaju svoje lične bolesne ambicije.
Zadnja izmjena: Chlan, dana/u 11 jun 2017, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 11 jun 2017, 12:20

Primorac je napisao/la:bingo pogodio si za minute ali....
Ma idi u pm i ti i ali vise. Ne znam koji **** vise izvodis od sinoc, sve raspitaj se, da znas ne bi tako govorio itd itd. Ili napisi fino sto znas ili nemoj nista pisati.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 jun 2017, 12:25

Ocu od Nedima je FKS pogrešna adresa gdje će tražiti ogromne cifre. Umjesto da se koncentriše na svoj napredak, već misle na pare. Ako ovako nastavi, Nedim će završiti karijeru i prije nego što je počeo i to zbog svog oca i pohlepe. Ma gdje god bio, nijedan klub ne pristaje na neko ucjenjivanje.

BA1997
Kontakt:

Post Postao/la BA1997 » 11 jun 2017, 12:27

Stroj1946 je napisao/la:Ocu od Nedima je FKS pogrešna adresa gdje će tražiti ogromne cifre. Umjesto da se koncentriše na svoj napredak, već misle na pare. Ako ovako nastavi, Nedim će završiti karijeru i prije nego što je počeo i to zbog svog oca i pohlepe. Ma gdje god bio, nijedan klub ne pristaje na neko ucjenjivanje.
klub njega ucjenjuje ne on njih

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 jun 2017, 12:28

Bit ce talenata i dobrih igraca u buducnosti...
Al Hadzica ne smije izgubiti...

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 11 jun 2017, 12:29

BA1997 je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Ocu od Nedima je FKS pogrešna adresa gdje će tražiti ogromne cifre. Umjesto da se koncentriše na svoj napredak, već misle na pare. Ako ovako nastavi, Nedim će završiti karijeru i prije nego što je počeo i to zbog svog oca i pohlepe. Ma gdje god bio, nijedan klub ne pristaje na neko ucjenjivanje.
:lolno:
Pa sigurno daju vecu platu od svih ostalih juniora u drzavi, sta hoce vise?
Amer Dupovac!

Chlan
Kontakt:

Post Postao/la Chlan » 11 jun 2017, 12:30

BA1997 je napisao/la:
Zamjena teza, ne potpisivanjem ugovora on tjera klub da vrši pritisak na njega. Niko ga ne ucjenjuje. Ili hoćeš ili nećeš. Ko je Nedim Hadzic? Budi malo realan i sagledaj situaciju sa druge strane
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jun 2017, 12:31

BA1997 je napisao/la:
cime ga ucjenjuje klub?
Daje mu ugovor na duzi period, ima jos godinu ugovora.
Ako momak nece da produzi, klub je DUZAN da nekoga drugog umjesto njega forsira i zaradi na njemu jer se fudbal danas igra od novca i koliko zaradis, a forsirati nekoga ko nema vise ugovor je besmileno... dakle, momak ako hoce da produzi ok, ako nece, boze moj ima ko hoce a njemu sretno na tribinema

FK SARAJEVO IZNAD SVEGA
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 11 jun 2017, 12:32

Ordagic sutra potpisuje :kafa:

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 11 jun 2017, 12:32

https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/zb ... -tima/3921
Bravo!
Ovo je apsolutno i jedino ispravno, mada mislim da će skoro svi ostati kad vide da sa Ilievskim nema zajebancije. :bih:
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 11 jun 2017, 12:33

Hadžić se zaboraviti kad potpiše Murga

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 11 jun 2017, 12:34

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ordagic sutra potpisuje :kafa:
Za kog?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac, Vanja8 i 33 gosta.