Senijad Ibričić

Cartman
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la Cartman » 20 avg 2010, 17:35

Monolog je napisao/la:@Cartmanu niko ne valja. Eto valja mu Cocalić koji odigra 2 velike utakmice u sezoni(Panathinaikos i Olympiakos), te koji ostatak sezone igra protiv timova kao i Ibro. Valja Bunoza? Koji Bunoza? I on je sigurno igrač koji igra u ligi petice te koji je svakodnevno na meti velikih svjetskih klubova. Činjenica je da on u startu zacrta koga voli i koga ne voli i ne mijenja mišljenje. To ti je ono "naše" bosansko: "Kako ja kažem, tako je, vi ostali nemate pojma".
Kako da ne. S likom koji uporedjuje grcku i hrvatsku ligu, nemam sta pricat. Pa jedan Rukavina koji je glavni igrac Dinama i bio glavni igrac Hajduka, u Panathinaikosu nije mogo cistit kopacke. A nesto je sasvim drugo igrat odbrambenog u nasoj reprezentaciji, i u veznom ili u napadu. Pa da je Ibricic centar-half i da je medju boljim igracima u Hrvatskoj, sigurno bi igro. Ali kad ti je konkurencija Pjanic, Misimovic itd, onda je malo druga prica.

Uopste ga ne pljujem, ali vi ga dizete previse. Vise puta je pokazao da nije na nivou kad se igra brze i protiv jakih protivnika. A ti meni govoris da pljujem nase igrace, a onda ti u istoj recenici popljujes Bunozu i Cocalica. Koji lik.

Ja kazem da je Ibricic dobar za dzokera sa klupe. Ako je to neka velike uvreda, onda se izvinjavam. Eto ti mi reci koga to treba izbacit da bi Ibricic igro kad su svi zdravi? Pjanica? Salihovica? Misimovica? Ibisevica?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 avg 2010, 17:57

@Cartman(mrsko mi citirati)

Sigurno je i Poljska toliko jača od Hrvatske(Bunozu spomenuh, ako se ne varam). Tvoja logika je sljedeća:"Zvaćemo igrače koji igraju u jačim ligama, nije bitno kakvi su". Da li ja spomenuh da je Ibra naš najbolji igrač, pobogu? Naravno da to nigdje ne napisah. Ali, on je u ovom trenutku, htjeli mi to priznati ili ne, za reprezentaciju bolji od Misketa. Miske je indolentan u posljednje vrijeme(na stranu što je majstor, odličan tehničar...), za razliku od Ibre koji "grize" na terenu. Nadam se da čitaš ono što sam JA napisao, jbt. Ja napisah da tebi niko ne valja, nigdje ja ne napisah da si popljuvao ovoga, onoga, ili ne znam ti koga. Naveo sam Bunozu i Cocalića jer si ti najveći zagovornik njihovog poziva u reprezentaciju, zar ne? E, pošto si ti počeo sa paralelom protiv koga igra Ibričić(Hrvatska liga i "neka" Unirea), onda i ja nastavih u tom pravcu. Jesam li šta pogrešno rekao/napisao/?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Lishche
Kontakt:

Post Postao/la Lishche » 20 avg 2010, 18:04

Cartman je napisao/la:Uopste ga ne pljujem, ali vi ga dizete previse.
Ajde što ga dižu ovdje na forumu - ne zna raja šta je pravi igrač, ali što su i novinari po hrvatskoj počeli, pa to je da popizdiš! Odmah treba naložiti svima da prekinu sa time jer im ti - Cartman - nisi dao mjeru do koje smiju da ga hvale i uzdižu... :roll:

Ibričić je takav kakav jeste... Dečko ne sernja previše po medijima, ne filozofira kako je prerastao Hajduk ili HNL pa zbog toga igra lošije nego bi mogao - nego igra... Kako zna i umije, daje 100% od sebe, tebi je to eto premalo, u Splitu su očito zadovoljni... Ili ti misliš da jedan bosanac eto slučajno dolje uživa status kao Sveti Duje?
Poed toliko domaćih igrača na svakom **** portalu vijest je Ibro, kojeg hvale veće njuške nego što piskraju po ovom forumu... Pretjeruju dakako :mrgreen:

Eh da je bar igrač Sarajeva ili Želje :roll:
http://www.powerplaymanager.com/r219458

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 avg 2010, 18:08

Monolog je napisao/la:@Cartman(mrsko mi citirati)

Sigurno je i Poljska toliko jača od Hrvatske(Bunozu spomenuh, ako se ne varam). Tvoja logika je sljedeća:"Zvaćemo igrače koji igraju u jačim ligama, nije bitno kakvi su". Da li ja spomenuh da je Ibra naš najbolji igrač, pobogu? Naravno da to nigdje ne napisah. Ali, on je u ovom trenutku, htjeli mi to priznati ili ne, za reprezentaciju bolji od Misketa. Miske je indolentan u posljednje vrijeme(na stranu što je majstor, odličan tehničar...), za razliku od Ibre koji "grize" na terenu. Nadam se da čitaš ono što sam JA napisao, jbt. Ja napisah da tebi niko ne valja, nigdje ja ne napisah da si popljuvao ovoga, onoga, ili ne znam ti koga. Naveo sam Bunozu i Cocalića jer si ti najveći zagovornik njihovog poziva u reprezentaciju, zar ne? E, pošto si ti počeo sa paralelom protiv koga igra Ibričić(Hrvatska liga i "neka" Unirea), onda i ja nastavih u tom pravcu. Jesam li šta pogrešno rekao/napisao/?
Sto uporedjujes Bunozu i Cocalica sa Ibricicem? Njih dvojica igraju u odbrani. Mi u odbrani nemamo igraca, jos od Estonije smo u svakoj utakmici primili gol. Pa Katar nam je dao gol. Znaci Cocalicu i Bunozi su konkurenti Pandza i Mravac, dok su Ibricicu Misimovic, Pjanic, Salihovic i njima slicni. Ja ne govorim da Cocu i Gordana treba u prvu postavu, ali su zasluzili da budu na spisku. Bas kao i Ibricic. Ali on mora izac u jacu ligu da bi se moglo o njemu pricat kao igracu evropske klase.

A normalno da ce ga hrvati dizat zato sto razvaljuje u hrvatskoj ligi. Ali sta to znaci? Apsolutno nista. Ta liga je nula.

A stavit Ibricica ispred Misimovica je ludilo. Ako cemo igrat sa jednim poluspicem, onda to naravno mora bit Misimovic. Iako bi ja licno volio da ne igra nijedan ni drugi protiv Francuske. Treba bit oprezan. Ali Misimovic ima ogromno povjerenje kod Susica, to je ocito i vjerovatno ce igrat. Prije ce Ibisevic izletit, a Dzeko bit jedini napadac.

Sad ispada da meni Ibricic smeta, a uopste mi ne smeta. Ali smjesno je njega uporedjivat sa Misimovicem. Iako je Miske bio katastrofa u ovim prijateljskim. Ali takav je, to svi znamo. Nekad je katastrofa. Ali opet nam je najbolji kad treba slomit neku cvrstu odbranu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 avg 2010, 18:18

@Curtman,kako rece HNL liga nula.
Aha kako da ne.Iz te lige su i Modric i Corluka,Dudu,Kranjcar,Kalinic,Srna,Mandzukic otisli u klubove i lige koji su garant slabiji od fildzan lige,Poljske,Grcke itd.
Totenhamu,Arsenalu,Boltonu,Wolfsburgu itd valjaju ali ne i nasem ''dragom''@Curtmancicu.Razlog jer to ipak samo jedan Ibro koji ne rasprdzava po novinama,i koji je vise nego skroman po ponasanju.
idi plijevi luk mladi,zarastla ti basca. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 20 avg 2010, 18:20

Po meni trenutno Ibricic je bolji igrac od Misimovica i zasluzuje da bude u prvom sastavu Misimovic je nespreman i slabije se krece i sporije od Ibricica ako nista onda barem da Ibricic igra zadnjeg veznog sa Rahimicem umjesto Muratovica Misimovic je trenutno nespreman i trebamu mjesec dana da udje u formu nespreman je da bude u pocetnom sastavu u ove dvije utakmice protiv Katara je bio ko trudna zena Pjanic je jedino bio dobar protiv Katara i dosta trco

Lishche
Kontakt:

Post Postao/la Lishche » 20 avg 2010, 18:23

Cartman je napisao/la:Ali on mora izac u jacu ligu da bi se moglo o njemu pricat kao igracu evropske klase.

A normalno da ce ga hrvati dizat zato sto razvaljuje u hrvatskoj ligi. Ali sta to znaci? Apsolutno nista. Ta liga je nula.
Ajde neka neko bude ljubazan i objasni 100% bosancu u čemu je fora? :oops: Što su ljudi na ovom forumu opsjednuti transferima... Jel' neki naš igrač odigrao solidnu utakmicu, odmah je krenulo seljakanje, novi timovi, fol neko dokazivanje... O čem vi drvite? Pa neće niko postati bolji igrač ako promijeni ligu...

Baš sam jutros komentirao sa kolegom iz cro koji je navijač Hajduka, kako taj Ibro nigdje nije dao naslutiti da bi otišao iz Hajduka, da je nezadovoljan nečim ili slično... Gušta ko prasac dolje :mrgreen: Čovjek je svjestan svojih kvaliteta i svojih nedostataka, a to je mnogo nezgodna kombinacija, jer je to realan čovjek kojem ne šušti folija u glavi... Eto treba otić u neku pripizdinu, bogu iza nogu da bi nešto dokazao nekome... :roll:

To da je hrvatska liga nula, i da razvaljivanje u HNL-u nema nikakvu težinu, te kako ga samo zbog toga onoliko hvale pokazuje koliko ti poznaš stvari pa bolje da to ne komentiram...
http://www.powerplaymanager.com/r219458

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 20 avg 2010, 18:25

Cartman je napisao/la:Sad ispada da meni Ibricic smeta, a uopste mi ne smeta. Ali smjesno je njega uporedjivat sa Misimovicem. Iako je Miske bio katastrofa u ovim prijateljskim. Ali takav je, to svi znamo. Nekad je katastrofa. Ali opet nam je najbolji kad treba slomit neku cvrstu odbranu.
pogledaj sta si napisao na temi misimovic o misimovicu :!: :!: :!: :!: :!: pa onda sjedi i dobro razmisli sta ces sljedece napisati,jer ti u roku od deset minuta napises toliko kontradiktornosti i gluposti da se sam ne mozes snaci i sjetiti sta pises :!: :!: :!: :!:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 avg 2010, 18:52

neznalica je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Sad ispada da meni Ibricic smeta, a uopste mi ne smeta. Ali smjesno je njega uporedjivat sa Misimovicem. Iako je Miske bio katastrofa u ovim prijateljskim. Ali takav je, to svi znamo. Nekad je katastrofa. Ali opet nam je najbolji kad treba slomit neku cvrstu odbranu.
pogledaj sta si napisao na temi misimovic o misimovicu :!: :!: :!: :!: :!: pa onda sjedi i dobro razmisli sta ces sljedece napisati,jer ti u roku od deset minuta napises toliko kontradiktornosti i gluposti da se sam ne mozes snaci i sjetiti sta pises :!: :!: :!: :!:
Sta sam napiso? Misimovic je spor i ne krece se dovoljno. To svi znamo. Ali kad je u formi, to mu ne smeta previse, jer ima sjajan pregled igre, kreativan je i uvjek nadje malo prostora. Ali kad je u formi, kad nije i kad nije motivisan, uvjek je najgori. Ali veceras pocinje sezona, i sigurno da ce bit bolji nego protiv Katara. Ne moze se ta utakmica gledat. Trebao bi bit i 4-5 kila laksi do Luksemburga. Ali protiv Francuske ja licno ne bi volio da Misimovic igra od pocetka. Trebaju nam tu trkaci. Ali 100% ce igrat ako bude zdrav, jer Susic je vise puta reko da je medju vaznijim igracima.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 20 avg 2010, 19:43

ibricic ne moze doci do izrazaja u repki jer i ne igra poluspicu koja mu odgovara zato sto smo tu jaki al on je odradjivo za vrijeme cire onaj neprimjetni posao citavu desnu stranu je drzao u formaciji 3 5 2..zahvalan igrac koji bori se za svaku loptu,a i ima smisla za fudbal...
misimovic igra spor fudbal i one tzv lopte sa ocima salje medjutim to nije prolazilo protiv spanije turske portugala po meni radije u vezi vidim ibricica pjanica rahimica medunjanina i lulica... 2 gola u unirei ko na sokeru svaka casta ibrakadabra

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 20 avg 2010, 20:41

Ibro da igra ovako u Dinamu sutra bi letio na popis ugovora u Englesku.. min. 15mil. eura.
...što je više lome to je volim jače...

Kralj_Tvrtko
Kontakt:

Post Postao/la Kralj_Tvrtko » 20 avg 2010, 20:59

Na listi koeficijenata Hrvatska liga je 23. u europi, dok je Poljska 26.

Poljacima je ove sezone ostao još jedan klub u europi (Lech Poznan), a Hrvatskoj još 2.

Iz hrvatske lige su u zadnje 3-4 godine igrači odlazili u sljedeće klubove: Chelsea, Tottenham, Arsenal, Blackburn, Manchester City, Lyon, Wolfsburg, Bayer Leverkusen, Monaco i u mnoge druge

volio bi vidjet koliko je dugačka lista klubova gdje su se skrasili igrači iz Poljske, čisto sumnjam da se mogu takvim proizvodima pohvalit

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 20 avg 2010, 21:03

Kralj_Tvrtko je napisao/la:Na listi koeficijenata Hrvatska liga je 23. u europi, dok je Poljska 26.

Poljacima je ove sezone ostao još jedan klub u europi (Lech Poznan), a Hrvatskoj još 2.

Iz hrvatske lige su u zadnje 3-4 godine igrači odlazili u sljedeće klubove: Chelsea, Tottenham, Arsenal, Blackburn, Manchester City, Lyon, Wolfsburg, Bayer Leverkusen, Monaco i u mnoge druge

volio bi vidjet koliko je dugačka lista klubova gdje su se skrasili igrači iz Poljske, čisto sumnjam da se mogu takvim proizvodima pohvalit
zaboravio si kranjcar u portsmouth ;)
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 20 avg 2010, 21:32

Svaka cast Ibricicu,igra kao preporodjen...cudi me kako ne igra u nekoj od liga petice..ovaj igrac mora igrati u prvih 11 u reprezentaciji BIH,nije Ciro lud sto je za njega Ibro bio nezamjenjiv!..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 avg 2010, 23:06

Je li jos Ibricic bolji od Misimovica? Mislim jedan razvali neke rumune, drugi Bayern. Tu je to negdje...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 avg 2010, 23:14

Cartman je napisao/la:Je li jos Ibricic bolji od Misimovica? Mislim jedan razvali neke rumune, drugi Bayern. Tu je to negdje...
U našoj reprezentaciji se niko ne može porediti sa Misketom , svi govore Džeko ovo ono ja kažem Miske pa svi ostali .
Za mene je Miske igrač bez kojeg se ne može zamisliti igra Džeka ,BIH a ni Wolfsburga.A uvijek se znalo koji su igrači najbolji oni koji igraju u veznom redu i poneki napadač.

PS: Džeko ne može bez Misketa zato ga niko i neće da kupi kad mora i Misketa uz njega to se večeras pokazalo ,Džeko u prvom poluvremenu i Džeko kad je u igru ušao Miske.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 20 avg 2010, 23:15

bosnas_ je napisao/la:Svaka cast Ibricicu,igra kao preporodjen...cudi me kako ne igra u nekoj od liga petice..ovaj igrac mora igrati u prvih 11 u reprezentaciji BIH,nije Ciro lud sto je za njega Ibro bio nezamjenjiv!..
Ma jok, Kartman, Kruezi i jos poneki znaju bolje...pa jos kad se pravi duhoviti i uz smajli pomenu Muratovica i Supica, momke koji su podebelo zasluzni za dobar plasman, dodje ti da prvratis. Ne bih se slozio u potpunosti sa izrazom preporodjen posto taj izraz asocira na to da je ko prije bio slab, a sad eto preporodjen. Ibro igra u ovom tempu vec par godina i razlika je sto su neki malo progledali, odnosno popustila ih je bolest zvana "cirofobija". Ja sam ovako pisao i dan prije ove igre kao i za vrijeme proslih kvalifikacije, a nadam se, bolje receno vjerujem da cu ovako pisati jos dugo godina. Orilo gorilo, Ibro mi te volimo.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 20 avg 2010, 23:22

legenda reala je napisao/la:
PS: Džeko ne može bez Misketa zato ga niko i neće da kupi kad mora i Misketa uz njega to se večeras pokazalo ,Džeko u prvom poluvremenu i Džeko kad je u igru ušao Miske.
nemoj zaje*avati ba...pa svi klubovi koji su se raspitivali za njega imaju vrhunske vezne igrače, i sigurno bi dobijao lopte i zabijao golove...
a to što je tako igrao u prvom pol. je posljedica toga što je igrač koji je igrao misketovu poziciju obični kloc ;)
FORZA MARŠAL !!!

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 20 avg 2010, 23:24

orilo gorilo IBRO mi te volimo

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 20 avg 2010, 23:25

Cartman je napisao/la:Je li jos Ibricic bolji od Misimovica? Mislim jedan razvali neke rumune, drugi Bayern. Tu je to negdje...
Zar je to bitno? Pa mnogo puta su dokazali da mogu biti zajedno na terenu i nebitno je ko je od njih bolji, bitno je da su obojica što bolji jer je to direktna korist za reprezentaciju.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.