SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Moje mišljenje je, da mi komotno možemo bataliti ove kvalifikacije. Šanse da se kvalifikujemo i kroz baraž su minimalne, tako da dati priliku mlađima i početi Road to Euro 2020.
"We need to suffer. And we need to fight."
Šanse i za baraž su minimalne.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tako se pricalo i pred meč u Briselu, "oducit ce ih belgijanci od fudbala, utrpat ce im cenera u po somuna, 10x su kvalitetniji" itd, a zapravo belgijanci u sred Brisela ganjali bar jedan bod u zadnjim minuta....pustite tu šupljupinoglavi je napisao/la:Ma oducit ce Belgija Grcku od fudbala u Atini i zato nisam ni zabrinut za drugo mjesto. Imaju i motiv vise jer su im uzeli bod kod kuce a i idu da ovjere prvo mjesto sto prije a i kvalitetniji su 10x

Mi moramo pobjediti do kraja sve, ukljucujuci i Belgiju, a prije toga moliti Boga za neki remi u Atini.
Ama boli nas qrac kako ce oni igrati, nama je bitno da dobijemo sve cetiri utakmice do kraja, i 1000% smo u barazu ili prvi. Dodatno ce nam olaksati neki kiks Belgije ili Grcke. A jesmo li mi mocni da uradimi tako nesto neam pojma 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Brate jel razumijes da ako dobijemo sve do kraja opet cekamo kiks Grckeesprit24 je napisao/la:Ama boli nas qrac kako ce oni igrati, nama je bitno da dobijemo sve cetiri utakmice do kraja, i 1000% smo u barazu ili prvi. Dodatno ce nam olaksati neki kiks Belgije ili Grcke. A jesmo li mi mocni da uradimi tako nesto neam pojma
Nad tobom sunce najljepše sja
Ja ne sumnjam u pobjedu Belgije u Atini, ali zivo me zanima kako vi zamisljate da mi uzimamo bilo kakve bodove protiv Belgije. Sve se teorije vrte oko toga kako dolaze rastereceni i bez motiva. Ja eto bas ce skinuti gace u Zenici i pustiti nas do lagane pobjede... Njihova rezervna ekipa nas moze dobiti kuci. Vidite, ne zelim omalozavati nase igrace. Mi imamo zaista dobrih igraca ali jako limitiranog selektora. Odbrana nam je slaba i spora, igru uopste nemamo. Jednom je Djuric zabio gol kad je ja mislim Pjanic poslao dugu loptu i od tad je nas identitet; igraj dugu loptu od pocetka pa ako koja dodje do napadaca dobro je. Tanki smo ba ljudi pod vodstvom Mese. Nema nikakve trke, nikakve ideje i sve dok smo takvi necemo uzimati bodove protiv jakih protivnika.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne čekamo, u tom slučaju Belgija će biti treća a Grčka prva. Nama nebitna utakmica Grčka i Belgija, mi sve dobijemo i idemo u baraž.pinoglavi je napisao/la:Brate jel razumijes da ako dobijemo sve do kraja opet cekamo kiks Grckeesprit24 je napisao/la:Ama boli nas qrac kako ce oni igrati, nama je bitno da dobijemo sve cetiri utakmice do kraja, i 1000% smo u barazu ili prvi. Dodatno ce nam olaksati neki kiks Belgije ili Grcke. A jesmo li mi mocni da uradimi tako nesto neam pojma

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
@Pinoglavi eto uno je sve objasnio, samo je pitanje mozemo li mi dobiti sve
- Donnie Darko
- Kontakt:
Neki stvarno pišu o slučajevima u kojima Belgija završava treća 

Najjači su ovi što vraćaju Safeta na klupu, a prvi su ga tjerali

"We need to suffer. And we need to fight."
- Goalgetter
- Kontakt:
To je kao da jos krojis neke scenarie da Kipar zavrsi drugi.Donnie Darko je napisao/la:Neki stvarno pišu o slučajevima u kojima Belgija završava treća

Nije gotovo dok nije gotovo!!!
Grcka igra na svom terenu sa Estonijom i GIbraltarom, dok mi idemo u goste i Estoniji i Gibraltaru. Dakle, zbog gostujuceg terena su nam otezavajuce okolnosti. Osim ove dvije utakmice imamo dvije identicne i mi i Grci. Kuci sa Belgijom i u gostima sa Kiprom. Nama je jedina sansa ako Belgija dobije Grcku (jer igra s njima prije nego s nama), tada bi Belgiji bio s nama i bod dovoljan da i teoretski obezbjedi prvo mjesto.
Grcka igra na svom terenu sa Estonijom i GIbraltarom, dok mi idemo u goste i Estoniji i Gibraltaru. Dakle, zbog gostujuceg terena su nam otezavajuce okolnosti. Osim ove dvije utakmice imamo dvije identicne i mi i Grci. Kuci sa Belgijom i u gostima sa Kiprom. Nama je jedina sansa ako Belgija dobije Grcku (jer igra s njima prije nego s nama), tada bi Belgiji bio s nama i bod dovoljan da i teoretski obezbjedi prvo mjesto.
A i nama bod odgovara u tom slucaju , ali kakvu su retardiranu sliku mediji napravili od sinocnjeg nerjesenog rezultata nama ce i najlaksa iduca utakmica biti psiholoski izuzetno teska.FliX je napisao/la:Nije gotovo dok nije gotovo!!!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Moj post se sveo na to da mi zavisimo sami od sebe i da nam ne treba kiks jednih ili drugih, druga je stvar sto nam je sf u ovom trenutku dobiti djavole, al opet najbitnije je da je sve u nasim nogama.
Dosad:
25.03.17 WC Belgija Grčka 1 : 1
29.02.12 FI Grčka Belgija 1 : 1
17.08.05 FI Belgija Grčka 2 : 0
27.03.02 FI Grčka Belgija 3 : 2
27.03.85 WC Belgija Grčka 2 : 0
19.12.84 WC Grčka Belgija 0 : 0
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nisam bas upoznat kako ide,da li se gleda medjusobni omjer ili nesto drugo...
Ukoliko pobjedimo Belgiju,kao i sve do kraja,nama bilo koji rezultat izmedju Belgije i Grcke odgovara za baraz...
Ako mi pobjedimo Belgiju,i Grcka pobjedi Belgiju,onda bi,valjda pretekli Belgiju....
A svaki drugi rezultat izjednacio bi nas sa Grcima na tabeli,a bolji smo medjusobno zbog gola u Grckoj......valjda....
Bez obzira ako mislimo i sanjati baraz,moramo sve pobjediti do kraja.
Ukoliko pobjedimo Belgiju,kao i sve do kraja,nama bilo koji rezultat izmedju Belgije i Grcke odgovara za baraz...
Ako mi pobjedimo Belgiju,i Grcka pobjedi Belgiju,onda bi,valjda pretekli Belgiju....
A svaki drugi rezultat izjednacio bi nas sa Grcima na tabeli,a bolji smo medjusobno zbog gola u Grckoj......valjda....

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
To ti je ono kao kad prvu utakmicu izgubis kod kuće 0:1, onda odeš u revanš moraš zabiti minimalno dva, primio ga ili ne primio, za prolazak. Nema veze s temom, ali nek ima.
Jeli prvo igramo sa Belgijom kuci pa u goste Kipru? U tom slucaju Kira me je vise strah od Belgije jer ukoliko ako Big da dobijemo Belgiju kao da vidim da cemo pidcjeniti Kipar i eto belaja. Mislim da ce to biti najtezi ispit zbog ovog prvog faktora i zbog pritiska i izgaranjem u zelji da ih dobijemo a svi znamo da je to ista bagra kao i grci. Oprezno ici iz tekme u tekmu.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Cepi1981 je napisao/la:Jeli prvo igramo sa Belgijom kuci pa u goste Kipru? U tom slucaju Kira me je vise strah od Belgije jer ukoliko ako Big da dobijemo Belgiju kao da vidim da cemo pidcjeniti Kipar i eto belaja. Mislim da ce to biti najtezi ispit zbog ovog prvog faktora i zbog pritiska i izgaranjem u zelji da ih dobijemo a svi znamo da je to ista bagra kao i grci. Oprezno ici iz tekme u tekmu.
31.08.2017 Kipar-BiH
03.09.2017 Gibraltar-BiH
07.10.2017 BiH-Belgija
10.10.2017 Estonija-BiH
Jednom smo izborili baraz tj.osigurali u Estoniji nadam se da ce se to i ovaj put ponoviti.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Nama i s ovom gol razlikom remi protiv Belgije odgovara za baraz ako dobijemo sve ostale utakmice(a hocemo AKB) pod uslovom da Grcka ne izvuce bar jedan bod protiv njih,a ne bi trebalisolinas je napisao/la:Nisam bas upoznat kako ide,da li se gleda medjusobni omjer ili nesto drugo...
A svaki drugi rezultat izjednacio bi nas sa Grcima na tabeli,a bolji smo medjusobno zbog gola u Grckoj......valjda....![]()
![]()

Sva sreca pa ne igramo odmah protiv njih,ocekuju nas Kipar i Gibraltar a mozda i koja prijateljska da popravimo malo formu,nadam se dotad da ce Hajrovic ponovo zauzet mjesto Visce...Besic u Evertonu eksplodirat iduce sezone jer vezni red mora odigrat utakmicu zivota ako hoce trkom da nadmudre Belgiju,Pjanic standardno...i nadam se iskreno da ce Cimirot umjesto Jajala u veznom redu uskocit i dokazat zasto je uz Besica nas najbolji CDM

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.