Bazdarevic: Ne, to su novinarske price

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
I price sa portalcicaVucevich je napisao/la:Hadzifejzovic: Da li je do postave?
Bazdarevic: Ne, to su novinarske price
Slicne su im greske, malo se previse pljuje Safet jer je on napravio fantasticnu postavku gdje smo bili masina koja melje slabije reprezentacije samo je on umislio da smo mi sila koja ce na isti fazon pregaziti i Litvaniju i Slovacku ili Nigeriju i tu se zajebao. Ja ga vise pljujem jer je mutav i jer smo propustili priliku koju cemo tesko ikada imati a to je da smo kvalitetom bili ekipa bi trebala proci grupu SP.ASD je napisao/la:Sama cinjenica da smo imali od 8 do 10 pobjeda kakvi god da su protivnici je zadivljujuca, eno sinoc Francuska izgubi od hebene Svedske, da su ih dobili vjerovatno bi nas narod pricao lako je Svedsku dobiti nemaju neke igrace.
Dobar je Safet bio dok se drzao osnova, kad je umislio da je neki genije i poceo nesto izmisljati tu mu je bio kraj.
Mesa nema ni te osnove, igra nam se svodi na izbijanje lopte naprijed.
Covjece boziji Kolasinca nije bilo radi njegove procjene. Pa najveci dusmanin nam ne bi riskirao Kolasinca protiv amatera.pinoglavi je napisao/la:Argentina je jednostavno bolja, Spahica je otresao nigerijac jer nismo imali lijevog beka. Pogresno si shvatio ja ne pisem o greskama igraca na utakmici nego katastrofalnoj formi igraca od zavrsetka SP, to je i Safeta pratilo u pocetku kvalifikacija za EP. Protiv Izraela Visca je jedini igrac koji je bio standardan u svom klubu, a SP smo docekali da su svi zdravi, standardi i u odlicnoj formi. Generalno navijaci su umislili da smo mi izgradili ime nakon SP i sad to trebamo odrzati a niko ne gleda da li imamo igrace da to uradimo. Kad su svi tu - imamo, kad nam fali pola tima - nemamo.dubrovnik je napisao/la:Protiv Nigerije I Argentine nisu grijesili nasi igraci I sudac. Samo je Safet grijesio. Sva 3 gola koja smo dobili u tim utakmicama su direktne greske igraca.pinoglavi je napisao/la:Safeta nisu pratili ovakvi igraci. Pred SP su svi igraci bili u fantasticnoj formi i bez povreda smo docekali SP. Tako da igraci nisu krivi.
Sto se srece tice Mesa se bas ne moze zaliti.
To je i Mesi greska zato jer je on sebi zacrtao 4-4-2 od kako je dosao i to je fantasticno djelovalo kad imamo sve igrace na raspolaganju a ocajno izgleda kad nam fali 4-5 igraca. Kolasinac da imamo prodornost na lijevom beku, Hajrovic i Lulic na krilima, Besic u sredini i jos Spahic koji koliki god je kikser tehnicki je dobar i onda moze Ibisevic s Dzekom hladiti muda u liniji stopera jer ima ko da donese loptu. Kad igraju Zukanovic, Jajalo, Kodro na krilu i Visca onda nema. Da je trebalo izmisliti nesto - jeste, za to je i placen, da imamo neke kvalitetne igrace - nemamo.
Ali kolika razlika izmedju vezne linije i napadačaRichmanBiH je napisao/la:
Ljudi dragi ima li ovo smisla ikakvog?
dubrovnik je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Protiv Izraela Visca je jedini igrac koji je bio standardan u svom klubu, a SP smo docekali da su svi zdravi, standardi i u odlicnoj formi.
Nije on počeo izmišljati koliko su se počele dešavati loše stvari, povreda Mujdže, pa Zahirović bez kluba, Rahimić bez minutaže u CSKA, itd, itd... To su bili 'sporedni' igrači koji su bili najveća snaga te reprezentacije, igrači kakvih danas nemamo. Danas imamo Džeku i Pjanića pa deset praznih mjesta, a prije je bilo manje tih kvalitativnih 'praznih mjesta'.ASD je napisao/la:Dobar je Safet bio dok se drzao osnova, kad je umislio da je neki genije i poceo nesto izmisljati tu mu je bio kraj.
Uvijek sam postovao tvoje postove koji su realni za razliku od drugih forumasa. Sa Safetom smo imali nesto sto nas je krasilo, dok sa Mesom nemamo nista. Nikog nismo nadigrali i to je nesto sto mene najvise boli. Moze neko da voli Mesu ili ga mrzi, isto vazi i za Safeta, ali sa Safetom smo igrali puno bolje i bio sam siguran da cemo napadati. Mesu je lijepo slusati kada daje profesionalne izjave, ali je Safetovu ekipu bilo mnogo ljepse gledati. Spominje se Miske, pa Mesinu taktiku ne bi 2 Misketa izvukla, jer nema taktike.Virtu4l je napisao/la:Nije on počeo izmišljati koliko su se počele dešavati loše stvari, povreda Mujdže, pa Zahirović bez kluba, Rahimić bez minutaže u CSKA, itd, itd... To su bili 'sporedni' igrači koji su bili najveća snaga te reprezentacije, igrači kakvih danas nemamo. Danas imamo Džeku i Pjanića pa deset praznih mjesta, a prije je bilo manje tih kvalitativnih 'praznih mjesta'.ASD je napisao/la:Dobar je Safet bio dok se drzao osnova, kad je umislio da je neki genije i poceo nesto izmisljati tu mu je bio kraj.
Safet je igrao napadački fudbal kakav je malo ko u Evropi igrao i bilo je dobro dok je imao osigurače za to jurcanje. Dvojica od njih su uvijek trčali za Misimovića, imali smo Salihovića koji je potrošen na beku, ali je dosta doprinosio tom stilu fudbala, kasnije je bio primoran da mu igraju Vršajević i slični.
Ha,ha odlično prikazano....kako li se ova formacija zove....možda formacija slalom..nešto me sve vuče prema tome...ili zmija formacija...RichmanBiH je napisao/la:
Ljudi dragi ima li ovo smisla ikakvog?
Meša je sinoć dokazao da ne zna, ovo mu je 22-23 utakmica od kako je selektor i nema tu ništa za šta bi se čovjek mogao uhvatiti pa reći, e ovo je napredak. Svega par utakmica smo odigrali na zadovoljavajućem nivou, Vels, Izrael, Švajcarska, Grčka, i to je to. Disciplina igrača je na katastrofalnom nivou, prelako smo ostajali bez recimo Bešića ili Kolašinca i to ću adresirati na Baždarevića, previše eksperimentisanja, krenulo je dobro sa Đurićem i onda je mislio da će sve što uradi biti revolucionarno pa je tresnuo na zemlju.adriano_leite je napisao/la:Uvijek sam postovao tvoje postove koji su realni za razliku od drugih forumasa. Sa Safetom smo imali nesto sto nas je krasilo, dok sa Mesom nemamo nista. Nikog nismo nadigrali i to je nesto sto mene najvise boli. Moze neko da voli Mesu ili ga mrzi, isto vazi i za Safeta, ali sa Safetom smo igrali puno bolje i bio sam siguran da cemo napadati. Mesu je lijepo slusati kada daje profesionalne izjave, ali je Safetovu ekipu bilo mnogo ljepse gledati. Spominje se Miske, pa Mesinu taktiku ne bi 2 Misketa izvukla, jer nema taktike.
RichmanBiH je napisao/la:Amar Osim ili Husref Musemic bi bili drugi bez srkleta ikakvog.
Potpuno se slazem,nama bi neko poput Felix Magatha legao ko budali samar...kad je Svabo Grke napravio prvacima Evrope sto nas ne bi mogao odvest na prvenstvo nekoEffenberg je napisao/la:RichmanBiH je napisao/la:Amar Osim ili Husref Musemic bi bili drugi bez srkleta ikakvog.![]()
Nema nista s bosnjom vise osim ako nije Vaha! Nama treba stranac. Kakav Amar, uz sav duzni respekt al nije ovo saban liga! Doduse jeste i repka sabanijada u zadnje vrijeme ali valjda nam je ambicija neka da se rijesimo toga a s Amarom nece to moci.
Virtu4l je napisao/la:
Meša je sinoć dokazao da ne zna, ovo mu je 22-23 utakmica od kako je selektor i nema tu ništa za šta bi se čovjek mogao uhvatiti pa reći, e ovo je napredak. Svega par utakmica smo odigrali na zadovoljavajućem nivou, Vels, Izrael, Švajcarska, Grčka, i to je to. Disciplina igrača je na katastrofalnom nivou, prelako smo ostajali bez recimo Bešića ili Kolašinca i to ću adresirati na Baždarevića, previše eksperimentisanja, krenulo je dobro sa Đurićem i onda je mislio da će sve što uradi biti revolucionarno pa je tresnuo na zemlju.
Generalno nisam zadovoljan, slatkorječivost me ne može kupiti, samo 90 minuta na terenu. Sve mi se čini da ćemo prelako baciti još jedne kvalifikacije, i ponovo svojom greškom, a ne zato jer su drugi bili bolji od nas.