Nakon što je potpisao za Bayern, Alexis je danas prešao u City

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Nemoj yebavat ,ocekujemo da sutra dogovori sve sa ChelseomKontraa je napisao/la:Igračina Golovin
Nakon što je potpisao za Bayern, Alexis je danas prešao u City
Marsal je napisao/la:Koliko je uzbudljiv transfer rok na Arsenal Maniji u temi Transferi pričaju o svojim iskustvima sa kokainom.
Kako su zaostali pa ovdje se o tome prije dvije godine pisalotopnik1 je napisao/la:Marsal je napisao/la:Koliko je uzbudljiv transfer rok na Arsenal Maniji u temi Transferi pričaju o svojim iskustvima sa kokainom.
Kad će taj moderator ?Ramsey16 je napisao/la: Kako su zaostali pa ovdje se o tome prije dvije godine pisalo
Odmah mi naumpalo kad smo izmrvili Paracetamol i ubjeđivali Rakosa da je kokain i nagovarali ga da povuče čizutopnik1 je napisao/la:
Bice bice polahkoanell je napisao/la:Kad će taj moderator ?Ramsey16 je napisao/la: Kako su zaostali pa ovdje se o tome prije dvije godine pisalo
Ti još živiš u 2003.Arnelv52 je napisao/la:Nedovoljno dobar za Arsenal. Za razliku od Bayerna Arsenal ima pare i treba dovoditi samo ili svjetske klase ili mlade igrače koji će postati svjetska klasa.
Marsal je napisao/la:Odmah mi naumpalo kad smo izmrvili Paracetamol i ubjeđivali Rakosa da je kokain i nagovarali ga da povuče čizutopnik1 je napisao/la:
Koji? Ovaj?Harika je napisao/la:Čuo sam da nam James dolazi
Rodrigez, reko mi drug što navija za Realtuzlak1987 je napisao/la:Koji? Ovaj?Harika je napisao/la:Čuo sam da nam James dolazi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.