Stéphane Gilli
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Stéphane Gilli
Goni.
Koji je posao ovog lika uopšte? Sama činjenica da nije štosem Mešu razvalio poslije izmjena je dovoljna da ga se šutne nogom u guzicu.
Koji je posao ovog lika uopšte? Sama činjenica da nije štosem Mešu razvalio poslije izmjena je dovoljna da ga se šutne nogom u guzicu.
Donnie Darko je napisao/la:Goni.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
AferimDonnie Darko je napisao/la:Goni.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jel moguxe da mu je izbio zub, da nema ni kap krvi. Ili ja nisam dobro vidio. Iz iskustva kad god ssm se posaketao nije moglo bez krvi. :mrgrren:
Zato sto je on propiso krv jarane.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jel moguxe da mu je izbio zub, da nema ni kap krvi. Ili ja nisam dobro vidio. Iz iskustva kad god ssm se posaketao nije moglo bez krvi. :mrgrren:

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mora da mu je rekao nesto za mater.emir79 je napisao/la:Zato sto je on propiso krv jarane.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jel moguxe da mu je izbio zub, da nema ni kap krvi. Ili ja nisam dobro vidio. Iz iskustva kad god ssm se posaketao nije moglo bez krvi. :mrgrren:

Uručili mu preko telefona,nisu smjeli uživo da nebi desnicu potez'oemir79 je napisao/la:Odlukom Saveza nakon sinoćnje hitne sjednice pomoćni trener fudbalske reprezentacije Stephen Guilli dobio je otkaz!

The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Gilli=Chuck NorrisRZ88Adnan je napisao/la:Uručili mu preko telefona,nisu smjeli uživo da nebi desnicu potez'oemir79 je napisao/la:Odlukom Saveza nakon sinoćnje hitne sjednice pomoćni trener fudbalske reprezentacije Stephen Guilli dobio je otkaz!

"Ja sam 30 godina u fudbalu, kao igrač i kao trener. Volim teren i poštujem svakoga. Na kraju utakmice sam uočio puno napetosti između igrača i pokušao sam smiriti situaciju. Pregledao sam snimak više puta od jutra i ne mogu vjerovati da sam onako reagovao", poručio je Gilli
E jesi je smirio svaka ti čast
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Izjave igraca i strucnog staba od juce su za Ginisovu knjigu rekordaRZ88Adnan je napisao/la:"Ja sam 30 godina u fudbalu, kao igrač i kao trener. Volim teren i poštujem svakoga. Na kraju utakmice sam uočio puno napetosti između igrača i pokušao sam smiriti situaciju. Pregledao sam snimak više puta od jutra i ne mogu vjerovati da sam onako reagovao", poručio je Gilli

Spaha najjaci, kaze zao mi je sto ja nisam bio tu da smirim situacijusoccerfan je napisao/la: Izjave igraca i strucnog staba od juce su za Ginisovu knjigu rekordaSve sami biser do bisera

@Donnie

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Pravda za ludovic gillia !!! Je suis Stephan
Pilav ubleho odlazi, krimosu !

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Heroj, a ne zlocinac
- ASD
- Kontakt:
Trenirao sam boks, malo oprobao kikboks i mogu reci da je reakcija Gilla bila fantasticna, povlacio se unazad, nogom ga udario u stomak i sekundu poslije toga mu jednim preciznim udarcem izbi zube, jesu li ovi nasi provjerili kojim se ovaj lik sportom bavi kad su ga dovodili?
- Marsal
- Kontakt:
ASD je napisao/la:Trenirao sam boks, malo oprobao kikboks i mogu reci da je reakcija Gilla bila fantasticna, povlacio se unazad, nogom ga udario u stomak i sekundu poslije toga mu jednim preciznim udarcem izbi zube, jesu li ovi nasi provjerili kojim se ovaj lik sportom bavi kad su ga dovodili?

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Gilli o krezubom grku:
"Bio je najagresivniji. Pokušao sam ga smiriti, ali on se nastavio agresivno ponašati, pa se dogodilo to što se dogodilo."

"Bio je najagresivniji. Pokušao sam ga smiriti, ali on se nastavio agresivno ponašati, pa se dogodilo to što se dogodilo."

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ginisova knjiga rekorda kažem tiPivopija je napisao/la:Gilli o krezubom grku:
![]()
![]()

Streso ga ko sijalicu 

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Oj lika 

ako covjek bude kaznjen, bice kolateralna steta, jer u onoj marisani su svi ucesnici krivi. a vidi se na snimku fino, onaj grk je prvi krenuo na njega mahati ko vjetrenjaca i sta sad, francuz se dobro suta i streso ga. neka je. komotno se moze reci da je samoodbrana...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)