Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la dubrovnik » 10 jun 2017, 19:57

emir79 je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la: Poceo je po igracima, kao I prethodnik.
Sada ce udariti po Pjani jer ga je ovaj prozvao.
Dubrovnice, prethodniku se desilo nakon 4 godine njegovog vodjenja, jer je doslo do zasicenja, ovaj tek nakon 20 utakmica zglajzao. Razlika je to velika.
Emire, znam ja da si ti pristrasan kad je Susic u pitanju jer smo tokom njegovog mandata pocesto bili sa druge strane barikade. Doduse, uvijek kulturno I posteno. Ja se ne bih mjesao u tu razliku jer je Susic bio teski sablonas. Dok je sablona radila sve je bilo dobro a kad je poceo pametovati sve se raspalo kao kula od karata. Uz to je bio veliki neradnik.
Bazdarevic nije bolji I moram priznati da me zavarala njegova angaziranost van terena pocetkom mandata. Od prve utakmice sam sumnjicav sto se njegovog trenerskog znanja tice I na zalost sve vise se cini da sam imao pravo.
Cinjenica je da smo pod Susicem jedno vrijeme bili svjetski hit a onda propali do dna. Cinjenica je da sa Bazdarevicem nikad nismo igrali dobar nogomet ali je on ipak prosirio izbor igraca(koje doduse I ne koristi). I ja bi se zapitao na mjestu Milicevica ima li smisla dolaziti u ekipu a covjek ti nikad minute ne da. Pa nije on Milosevic da tek pocinje sa karijerom.
Sve u svemu ovdje uopce nije pitanje tko je bolji jer su cini mi se obojica uzasno losi treneri a boga mi I nepristojni ljudi.
To obicno I ide jedno sa drugim.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 10 jun 2017, 20:14

Lol joz uvijek ima likova kojima je ciro dobar trener hahahaha. Majko draga, balijska.
UPRAVA NAPOLJE!

High

Post Postao/la High » 10 jun 2017, 20:18

RichmanBiH je napisao/la:Lol joz uvijek ima likova kojima je ciro dobar trener hahahaha. Majko draga, balijska.
Hljeba i igara i cirkusanata na klupi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 10 jun 2017, 20:54

RichmanBiH je napisao/la:Lol joz uvijek ima likova kojima je ciro dobar trener hahahaha. Majko draga, balijska.
A, ko je kao dobar? Safet? :roll:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 jun 2017, 21:01

Ćiro, sa svim svojim nedostacima, a lista je podugačka, će i u urni biti veći stručnjak nego kada bi ova dvojica odradili fusion dance i pretvorili se u jednog, mega giga pseudo-trenera.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 10 jun 2017, 21:04

Ja sam sumnjao u Bazdarevica od one utakmice protiv Andore (ne znam ako mu je prva bila) gdje nismo nista stvorili u drugom poluvremenu.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 10 jun 2017, 21:04

Donnie Darko je napisao/la:Ćiro, sa svim svojim nedostacima, a lista je podugačka, će i u urni biti veći stručnjak nego kada bi ova dvojica odradili fusion dance i pretvorili se u jednog, mega giga pseudo-trenera.
Dovoljno je vidjeti s kakvim je igračima Ćiro raspolagao a s kakvim ova dvojica, a pogotovo Safet.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 10 jun 2017, 21:06

HankMoody je napisao/la:Koji od debila je postio pred ovako bitnu utakmicu?
Koliko nauka ukazuje post nije skodan zdravlju. Drugo je da se snaga organizma automatski smanjuje.

Treba se upitati, sto selektor takvog igraca stavlja u prvu postavu. Mesa rece manjak treninga. Pa ko je kriv sto nije se nista uigralo mamlaze bezmudni?

High

Post Postao/la High » 10 jun 2017, 21:17

Ako je iko postio, to je Meša - i to je postio od pameti!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 10 jun 2017, 21:24

Čovjek hladno stavio 4 špica u igru i kaže nije postavka toliko bitna... E moj Mehmede...
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 10 jun 2017, 21:41

Ajmo, gospodine :salut: Nema druge...

slika

High

Post Postao/la High » 10 jun 2017, 21:46

SlevinKelevra je napisao/la:Ajmo, gospodine :salut: Nema druge...

slika
Nevjerovatno je kako liče. :)

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 10 jun 2017, 21:58

JonSnow je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Ćiro, sa svim svojim nedostacima, a lista je podugačka, će i u urni biti veći stručnjak nego kada bi ova dvojica odradili fusion dance i pretvorili se u jednog, mega giga pseudo-trenera.
Dovoljno je vidjeti s kakvim je igračima Ćiro raspolagao a s kakvim ova dvojica, a pogotovo Safet.
To su cinjenice koje niko ne moze pobiti...
Licno bih volio Kodru da se vrati na klupu repke pa da bar imamo igru...
Ovako ni igre ni rezultata.

424

High

Post Postao/la High » 10 jun 2017, 21:59

Inače, naš selektor se ne može pohvaliti rezultatima iz bitnih utakmica. Počevši od poraza od Belgije u kvalifikacijama za EP sa 3:1, preko dvomeča sa Irskom u baražu za smotru najboljih selekcija Starog kontinenta, do bolnog poraza od Belgije u tekućim kvalifikacijama za SP rezultatom 4:0. Izgubili su Zmajevi pod Baždarevićevim patronatom i prijateljsku utakmicu protiv Španije sa 3:1. Pretendujemo da budemo u evropskom vrhu, a ako to želimo, moramo početi pobjeđivati one najbolje. Zasad nam baš i ne ide.

Skor od 12 pobjeda, četiri neriješena rezultata i četiri poraza, Baždarević ima priliku popraviti u nastavku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Bosna i Hercegovina će odigrati još četiri utakmice.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 10 jun 2017, 22:05

Kaze Senad kako precizno udara Gil, a Mesa kaze ja sam jos precizniji :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 10 jun 2017, 22:06

esprit24 je napisao/la:Kaze Senad kako precizno udara Gil, a Mesa kaze ja sam jos precizniji :urnebes: :urnebes: :urnebes:
A daj ba :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 10 jun 2017, 22:08

esprit24 je napisao/la:Kaze Senad kako precizno udara Gil, a Mesa kaze ja sam jos precizniji :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Lazes! :?

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 10 jun 2017, 22:14

High je napisao/la:
Inače, naš selektor se ne može pohvaliti rezultatima iz bitnih utakmica. Počevši od poraza od Belgije u kvalifikacijama za EP sa 3:1, preko dvomeča sa Irskom u baražu za smotru najboljih selekcija Starog kontinenta, do bolnog poraza od Belgije u tekućim kvalifikacijama za SP rezultatom 4:0. Izgubili su Zmajevi pod Baždarevićevim patronatom i prijateljsku utakmicu protiv Španije sa 3:1. Pretendujemo da budemo u evropskom vrhu, a ako to želimo, moramo početi pobjeđivati one najbolje. Zasad nam baš i ne ide.

Skor od 12 pobjeda, četiri neriješena rezultata i četiri poraza, Baždarević ima priliku popraviti u nastavku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Bosna i Hercegovina će odigrati još četiri utakmice.
:thumbup:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 jun 2017, 22:15

Jesul pitali Gilla ko pljuje preciznije?

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 10 jun 2017, 22:19

#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Chony533, Goalgetter, Majestic-12 [Bot], Rimes87, sagitarius, Sport90 i 49 gostiju.