Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Bayern će im tricu složiti...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
I ja se toga bojim. Jednostavno, kao vecina ovdje, ne razumjem nase reprezentativce, sa Wolfsburgom bi ove sezone mogli biti kraljevi, rasturati Bundesligu, biti legende ovog prosperitetnog kluba koji jos svoju istoriju pise, ali oni se bore da odu van, stete klubu i sebi. Nekad covjeku treba nesto novo, da primjeti sta je imao na onom starom.
Sjecam se jos kad je i Miske sebe reklamirao u Schalke dresu, a Schalke mi je drag kao i Hertha, antifudbaleri. Sta im jedino valja to je Sir Felix Magath.
[youtube][/youtube]
Sjecam se jos kad je i Miske sebe reklamirao u Schalke dresu, a Schalke mi je drag kao i Hertha, antifudbaleri. Sta im jedino valja to je Sir Felix Magath.
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- velez_mostar
- Kontakt:
Haha, Dzeko ga ceska malo po uhu, da nije pukla tikva izmedju njih pa hoce da se rastanu, mora da je Miske novog ljubavnika nasao
..

Sad Hoeness yebe i jednog i drugog.velez_mostar je napisao/la:Haha, Dzeko ga ceska malo po uhu, da nije pukla tikva izmedju njih pa hoce da se rastanu, mora da je Miske novog ljubavnika nasao..
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma bolla ptica na grani je znala da ni on ni Dzeko nece nigdje.....transfer afere 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
A Kicker ''kaje'' drugacije.Mada i oni prekontaju Ciceraga i Misaga.Principatus je napisao/la:Bild predvidja sljedecu postavu Wolfsburga protiv Bayerna:
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... ielen.html
Bez Misimovica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Miske na klupi. Dzeko i Mandzukic u napadu
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
dzeko je odavno presao igru volfsburga jer nekako djelovao mi je superioran u utakmicama euro lige vrati se na centar uzme loptu i onda krene sam prema protivnickom golu nazalost kad treba uciniti stepenicu vise i otici u veliki klub ne moze...
volfs je se pojacao ovu sezonu - mislim da je vrijeme da misimovic se okusa u nekom drugom klubu...
volfs je se pojacao ovu sezonu - mislim da je vrijeme da misimovic se okusa u nekom drugom klubu...
Cartman je napisao/la:Sad Hoeness yebe i jednog i drugog.velez_mostar je napisao/la:Haha, Dzeko ga ceska malo po uhu, da nije pukla tikva izmedju njih pa hoce da se rastanu, mora da je Miske novog ljubavnika nasao..

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Nije ni počeo utakmicu, to dovoljno govori u kakvoj je formi.
100% sportski i krajnje opušten potpis
RiNo je napisao/la:Nije ni počeo utakmicu, to dovoljno govori u kakvoj je formi.
necu da kazem da imamo bolje od njega ali sad trenutno prije bih stavio i stilica i medunjanina ako nista bar su u takmicarskoj formi ovom pocelo prvenstvo plus sto ima vec 5-6 evropskih utakmica isto tako i medunjanin standardan u timu i igra evropu do sada solidno...s druge strane hajd znaj koliko ga mogu zamjenit...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Bez Misimovica Wolfsburg je bezveze ekipa! vidi se veceras koliko Miske znaci ovoj ekipi...vidicemo hoce li ga ubaciti u drugom poluvremenu protiv Bayerna...mada mislim da je pitanje dana kada ce Miske otici u Salke ili Fiorentinu!
Dok to saznamo,mozemo se spremati za slijedece kvalifikacije.nick je napisao/la:RiNo je napisao/la:Nije ni počeo utakmicu, to dovoljno govori u kakvoj je formi.
necu da kazem da imamo bolje od njega ali sad trenutno prije bih stavio i stilica i medunjanina ako nista bar su u takmicarskoj formi ovom pocelo prvenstvo plus sto ima vec 5-6 evropskih utakmica isto tako i medunjanin standardan u timu i igra evropu do sada solidno...s druge strane hajd znaj koliko ga mogu zamjenit...

Ima pun djavo fildzan ligasa u odlicnoj takmicarskoj formi.Sad sto nema kvaliteta,manje vise.Nece biti ni prvi ni zadnji.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- majestic24
- Kontakt:
Evo ulazi Miske u igru. Sad cemo da gledamo Dzeku na djelu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
harishp je napisao/la:Dok to saznamo,mozemo se spremati za slijedece kvalifikacije.nick je napisao/la:RiNo je napisao/la:Nije ni počeo utakmicu, to dovoljno govori u kakvoj je formi.
necu da kazem da imamo bolje od njega ali sad trenutno prije bih stavio i stilica i medunjanina ako nista bar su u takmicarskoj formi ovom pocelo prvenstvo plus sto ima vec 5-6 evropskih utakmica isto tako i medunjanin standardan u timu i igra evropu do sada solidno...s druge strane hajd znaj koliko ga mogu zamjenit...![]()
Ima pun djavo fildzan ligasa u odlicnoj takmicarskoj formi.Sad sto nema kvaliteta,manje vise.Nece biti ni prvi ni zadnji.
pa sad imaju li kvaliteta to je diskutabilno,problem je sto smo se oslonili na misimovica, u prijateljskim utakmicama ostali su dobili priliku po par minuta nedo bog da se povrijedi ili ostane bez kluba tad ce bit kasno probat ove...kao sto rekoh ne kazem da su bolji,jaci,brzi nego cisto onako naglabamo

- Principatus
- Kontakt:
Miske asistencija, Dzeko gol. Tako to ide. Miske u jakoj formi, prehebani pasovi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Stvarno je ova MIske slab...mislim al fkt.
. COvjek ih iz mrtvih dize
..Miske moze tri covjeka izdriblat' u telefonskoj govornici ako treba 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jest ali lako je neke Bajernovce.Hajd nek proba sa Ruch Chorzovcima,ili mozda nekim Cenifovcima ovaj Haifovcima.Adinjo je napisao/la:Stvarno je ova MIske slab...mislim al fkt.. COvjek ih iz mrtvih dize
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovaj na svaku ima odgovor. Kako sve to postignes???harishp je napisao/la:Jest ali lako je neke Bajernovce.Hajd nek proba sa Ruch Chorzovcima,ili mozda nekim Cenifovcima ovaj Haifovcima.Adinjo je napisao/la:Stvarno je ova MIske slab...mislim al fkt.. COvjek ih iz mrtvih dize

Magath me trenira u slobodno vrijeme,pa vjerovatno u kondicijiGluposti je napisao/la:Ovaj na svaku ima odgovor. Kako sve to postignes???harishp je napisao/la:Jest ali lako je neke Bajernovce.Hajd nek proba sa Ruch Chorzovcima,ili mozda nekim Cenifovcima ovaj Haifovcima.Adinjo je napisao/la:Stvarno je ova MIske slab...mislim al fkt.. COvjek ih iz mrtvih dize
![]()
![]()
![]()

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 avg 2010, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.