Kvalifikacije za Eurobasket 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

guber90
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2011

Post Postao/la guber90 » 20 avg 2010, 19:48

Ocu i ja da igram za reprezentaciju, znam i ja ovako izadjem, bacam loptu, ako udje dobro je, ako ne udje nema veze rece selektor dobro je to, nama su igraci povrijedjeni.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 20 avg 2010, 19:50

strašno šta nam se dešava pa od pojedinaca se više bori Hery Domercant :!: čovjek koji i nema puno veze sa BiH ali čini mi se da je njemu više stalo (taj njegov žar za pobjedom je veći od ljubavi i ponosa koji osjećaju ovi naši ''Bosanci i Hercegovci''. Nije problem u tome što smo imali još nekih kandidata za repku mislim na naše igrače iz NCAA lige ali i ovi što su igrali su skoro ne prepoznatljivi. Dal' je to do saveza i toga što im ne omućavaju bolje pripreme i uslove ili do čega je ja nezz ali sumnjam u tu priču.Za kraj, kvalitetom smo sigurno oslabili u poređenju sa prijašnjim generacijama međutim veći problem od toga što nemamo u seniorskoj konkurenciji pretjeranog kvaliteta je taj što smo u mlađim kategorijama još gori tako da teško možemo očekivati išta dobroga ali nadam se da će se popraviti stanje.Kad se hoće sve se može ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 20 avg 2010, 19:50

Treba se fino Vardi,Jazvinu,kvazikapitenu Bajramoviću zajedno sa kvazistrucnjakom na klupi zahvalit i poslat i u 3pm.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 20 avg 2010, 19:52

LOSE Sabit je nekad bio trener sta je ovo sad, jos kad vidim Trbica kao pomocnika zalosno pa zar smo spali na tako nisko.Igraci ko da nijedan mozga nema.

huseinkapetan
Kontakt:

Post Postao/la huseinkapetan » 20 avg 2010, 19:54

vozi MIŠKO!!!

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 20 avg 2010, 19:56

dema je napisao/la:LOSE Sabit je nekad bio trener sta je ovo sad, jos kad vidim Trbica kao pomocnika zalosno pa zar smo spali na tako nisko.Igraci ko da nijedan mozga nema.
A tebi ovo do Sabita? Pa nije Sabit kriv sto najbolji igraci nece da se odazovu,kao recimo kreten Teletovic,zaboravio ko mu pomoze da hljeb zaradjuje u ino-ligi,neko ko nas 3 puta odveo na Evropsko prvenstvo mora imati kvalitet kao trener,ovo je do igraca. Ovim igracima se ipak treba zahvaliti,jer su se svi odazvali,nisu nista glumili,nikakve povrede,odmore nisu koristili,nit sa porodicama bili da bi igrali za BIH,njima svaka cast,a oni glumci nek se gone u 3PM
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 20 avg 2010, 19:57

a kao očekivali smo nešto od ekipe kojoj je Dino Konaković direktor.
:D :D :D

scenarij već viđen i davno prožvakan.

Dino idi vodi Igokeu kod jarana, pojačaj malo Bosnu.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 20 avg 2010, 19:57

Traktorista je napisao/la:Kad mislim da ne može gore .... razuvjere me
:cry:
FORZA MARŠAL !!!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 20 avg 2010, 20:01

kad gledam djedovica kako igra imam osjecaj da iza sebe ima 15 g NBA karijere,bezbroj utakmica za repku....pa kako sebi onako dopusta,ono nije igra za BiH ono je i dalje njegovo dokazivanje...pa dokad :evil:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Tuzla-BiH
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla-BiH » 20 avg 2010, 20:04

Ne mogu da vjerujem da se Domercant vise bori od nasih kloceva

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 20 avg 2010, 20:06

mađarska tuče makedoniju 14 razlike :shock: :shock: :shock: :shock:
FORZA MARŠAL !!!

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 20 avg 2010, 20:07

Pasodzigera je napisao/la:
dema je napisao/la:LOSE Sabit je nekad bio trener sta je ovo sad, jos kad vidim Trbica kao pomocnika zalosno pa zar smo spali na tako nisko.Igraci ko da nijedan mozga nema.
A tebi ovo do Sabita? Pa nije Sabit kriv sto najbolji igraci nece da se odazovu,kao recimo kreten Teletovic,zaboravio ko mu pomoze da hljeb zaradjuje u ino-ligi,neko ko nas 3 puta odveo na Evropsko prvenstvo mora imati kvalitet kao trener,ovo je do igraca. Ovim igracima se ipak treba zahvaliti,jer su se svi odazvali,nisu nista glumili,nikakve povrede,odmore nisu koristili,nit sa porodicama bili da bi igrali za BIH,njima svaka cast,a oni glumci nek se gone u 3PM
A ko je to pomogao Mirzi da zaradjuje hljeb u inostranstvu........mislis repka....ne budi smiijesan.....zasto onda Keno ne igra u nekoj jacoj ekipi a uvijek je bio u prvom planu bio u repki i naravno ispred Mirze.......buraz ne prosipaj se beze.......Mirzu je njegov trud i kvalitet odveo tamo gdje mu je i mjesto.......A kad je god igrao za repku **** su ga u zdrav mozak "budi zamjena "velikom" Keni".........

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 20 avg 2010, 20:14

Raikkonen je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:
A ko je to pomogao Mirzi da zaradjuje hljeb u inostranstvu........mislis repka....ne budi smiijesan.....zasto onda Keno ne igra u nekoj jacoj ekipi a uvijek je bio u prvom planu bio u repki i naravno ispred Mirze.......buraz ne prosipaj se beze.......Mirzu je njegov trud i kvalitet odveo tamo gdje mu je i mjesto.......A kad je god igrao za repku **** su ga u zdrav mozak "budi zamjena "velikom" Keni".........
Ne prosipaj se ti ,pa nebi kod Sabita sjedio na klupi,to je bio kod Bajramovica ,dok je bio selektor,da prodala ga repka,jer je kao mlad igrac mogao da se tako proda,a ne preko nasih klubova kojih nigdje u Evropi nema,gdje bi ga neko mogo i zapaziti,nadji mi argument da nije tako,a ne tipa ne prosipaj se...
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 20 avg 2010, 20:16

E super još da ispadnemo u B deviziju pa da čestitamo direktoru Konakoviću na odlično obavljenom poslo

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 20 avg 2010, 20:20

Pasodzigera je napisao/la:Ne prosipaj se ti ,pa nebi kod Sabita sjedio na klupi,to je bio kod Bajramovica ,dok je bio selektor,da prodala ga repka,jer je kao mlad igrac mogao da se tako proda,a ne preko nasih klubova kojih nigdje u Evropi nema,gdje bi ga neko mogo i zapaziti,nadji mi argument da nije tako,a ne tipa ne prosipaj se...
Zanimljivo razmišljanje :)
Samo isto tako,jako zanimljvo je što se ovi ostali što stalno igraju ne prodaju u tako dobar klub. Možeš li mi dati nekakvo logičko objašnjenje.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 20 avg 2010, 20:25

aziz je napisao/la:E super još da ispadnemo u B deviziju pa da čestitamo direktoru Konakoviću na odlično obavljenom poslo
Nema vise B divizije (barem mislim)
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 20 avg 2010, 20:27

neko_iz_mase je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:Ne prosipaj se ti ,pa nebi kod Sabita sjedio na klupi,to je bio kod Bajramovica ,dok je bio selektor,da prodala ga repka,jer je kao mlad igrac mogao da se tako proda,a ne preko nasih klubova kojih nigdje u Evropi nema,gdje bi ga neko mogo i zapaziti,nadji mi argument da nije tako,a ne tipa ne prosipaj se...
Zanimljivo razmišljanje :)
Samo isto tako,jako zanimljvo je što se ovi ostali što stalno igraju ne prodaju u tako dobar klub. Možeš li mi dati nekakvo logičko objašnjenje.
POTPISUJEM!!!!!!!!!

Linus Torvalds

Post Postao/la Linus Torvalds » 20 avg 2010, 20:30

Nista Sabit nije kriv. Jednostavno nemamo igraca dobrih! Jadno i tuzna ali tako nam je! Radujem me sto ima evo malaca kao velikih nada pa mozda bude bolje u buducnosti, i nadam se da ce valjda i mladi hrvati i srbi iz BiH poceti da igraju za nas!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 avg 2010, 20:42

Slazem se s nekima da je selektor najmanje kriv sa ovim klocevima ni Phil Jackson nista nebi uradio :roll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 20 avg 2010, 20:47

MILOSEVIC, NESOVIC, smijurije od igraca, zabranio bi im dozivotno igranje u bh klubovima a kamoli u reprezentaciji.

Tuga, čemer, jad ...
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.