Odgovor vrlo jednostavan - visina i skok igra. Haj prestani pisat majke ti odjavi i ovaj profil ko i onaj drugi što si imao ( "Ajax").dubrovnik je napisao/la:Muda ti trebaju ako imas izbora u suprotnom ti treba pamet da shvatis da ti je to jedina sansa.pinoglavi je napisao/la:----------------Jajalo
Visca-Pjanic-Hadziahmetovic-Lulic/Duljevic
Ovako smo mogli izaci ali trebaju muda za ovo a Mehmed se usro prije nego je pocela utakmica
Mislim da su Hodzic, Milosevic I Bajic takodjer poziciju Vedada mogli odigrati bolje od njega iako mu ni rijeci loseg ne bih napisao da je mali Hadziahmetovic odigrao na Vedadovom mjestu.
Dapace dobio bi cestitku od srca sa moje strane.
Ali da on tako rezonira mi bi jucer imali I Kolasinca na raspolaganju a ne bi nam u momcadi igrali makar jos 2 igraca iz prvih 11.
Sta je jucer kvalificiralo Sunjica da to Besic nije imao? Totalno nebitno kako je odigrao I sto se meni ne svidja kao igrac naravno.
Da mu je prethodnik ucinio slicnu stvar vec bi bilo stotine natpisa o Germaniji I spasavanju karijere doticnog stopera.
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Glory Glory Man United
Pa zar donedavno nisi pisao da igraci moraju igrati na svojim prirodnim pozicijama.pinoglavi je napisao/la:Bajic bi mozda i bolje igrao od Vede ali ova dvojica nisu uopste dobri. Hodzic je katastrofa bio protiv Gibraltara a nije kvalitetan igrac ako puni Cibaliju, Milosevic je za sitne pare iz Belgije zavrsio u Turskoj i u 47 utakmica ima 3 gola i 4 asistencije, u Turskoj gdje Visca i Vrsajevic dominiraju a igra of. veznog. Parmaci su to kao i vecina ostalih, jedino da je Hadziahmetovic igraodubrovnik je napisao/la:Muda ti trebaju ako imas izbora u suprotnom ti treba pamet da shvatis da ti je to jedina sansa.pinoglavi je napisao/la:----------------Jajalo
Visca-Pjanic-Hadziahmetovic-Lulic/Duljevic
Ovako smo mogli izaci ali trebaju muda za ovo a Mehmed se usro prije nego je pocela utakmica
Mislim da su Hodzic, Milosevic I Bajic takodjer poziciju Vedada mogli odigrati bolje od njega iako mu ni rijeci loseg ne bih napisao da je mali Hadziahmetovic odigrao na Vedadovom mjestu.
Dapace dobio bi cestitku od srca sa moje strane.
Ali da on tako rezonira mi bi jucer imali I Kolasinca na raspolaganju a ne bi nam u momcadi igrali makar jos 2 igraca iz prvih 11.
Sta je jucer kvalificiralo Sunjica da to Besic nije imao? Totalno nebitno kako je odigrao I sto se meni ne svidja kao igrac naravno.
Da mu je prethodnik ucinio slicnu stvar vec bi bilo stotine natpisa o Germaniji I spasavanju karijere doticnog stopera.
Milosevic, kakav got bio je bolji AM od Vedada Ibisevica. A Bajic I Hodzic su kompatibilniji Dzeku a usudio bi se reci da trenutno nisu ni losiji igraci.
Hodzic kazes katastrofa protiv Gibraltara. Prisjeti me zadnje dobre Vedove utakmice u reprezentaciji, ako se sjecas.
Tko je po tebi zasluzan za poziciju na kojoj se trenutno nalazimo(ili kriv).
Los igracki kadar. Vjerujem da ces ovo napisati.
- ASD
- Kontakt:
Grcka naravno ima dobrih igraca, recimo golman Karnezis je solidan golman za Serije A, stoperski par je odlican, Torosidis je solidan bek, Fortounis isto solidan vezni, Mitroglou solidan napadac (losiji i od Vede, a pogotovo od Dzeke), Zeca soloidan vezni, nesto slabiji od Medunjanina npr. ali Donis, Mantalos, Bakasetas ili Tziolis su igraci kvalitete Bajica ili Hodzica npr.
Cak i da su kvaliteta kao mi, a nisu, sramota je sto ih nismo dobili na svom terenu, a ni to nije sramota selektora koliko je sramota da se necemo plasirati na dva takmicenja uzastopno, a morali smo.
Cak i da su kvaliteta kao mi, a nisu, sramota je sto ih nismo dobili na svom terenu, a ni to nije sramota selektora koliko je sramota da se necemo plasirati na dva takmicenja uzastopno, a morali smo.
- MocMahale444
Ovo je jedino istina, jednostavno ga je morao odalamitiTheMesa je napisao/la:Na pitanje kako se trenutno osjeća njegov pomoćnik Stephane Gilli nakon incidenta i tuče sa grčkim reprezentativcem Giannisom Giannotasom, Baždarević je rekao:
– A kako će se osjećati. Krivo mu je što se sve ovo desilo. Krenuo je da smiri situaciju i onda bude napadnut od strane grčkih igrača. Sve je bilo u samoodbrani – kaže Meša.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Gilli i Meša na FACE TV uzivo za par minuta.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kad je Pape počeo da gubi konce igrači su počeli da daju ovakve izjave, i krenuo je silovit pad i prizemljenje. Od toga se još uvijek oporavljamo, a evo igrači već u ranoj fazi Mešinog mandata već daju slične izjave, što znači da se situacija sigurno neće popraviti na bolje s njim.
Ako ima imalo obraza otići će sam. Ali da ga ima. Bruka i sramota ono što je priredio navijačima.
Ako ima imalo obraza otići će sam. Ali da ga ima. Bruka i sramota ono što je priredio navijačima.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Dubrovnice, prethodniku se desilo nakon 4 godine njegovog vodjenja, jer je doslo do zasicenja, ovaj tek nakon 20 utakmica zglajzao. Razlika je to velika.dubrovnik je napisao/la: Poceo je po igracima, kao I prethodnik.
Sada ce udariti po Pjani jer ga je ovaj prozvao.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kakvi će izgovori biti baš me zanima.StevieG8 je napisao/la:Gilli i Meša na FACE TV uzivo za par minuta.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kad počinje?StevieG8 je napisao/la:Gilli i Meša na FACE TV uzivo za par minuta.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- ElCartel11
- Kontakt:
Odbrana bi trebala biti: Vranjes-Memisevic-Zukanovic-Kolasinac, ali kao da gledam umjesto Memisevica ce biti ili Đumic ili Sunjic.
Vezni red: Pjanic i Besic zagarantovani onda u zavisnosti od formacije i taktike tu bi bili Cimirot, Krunic, Milosevic (koji mora dobiti poziv iz Konye), Milicevic.
Napad: Dzeko zagarantovan, onda pored Kodro, Bajic, ali nikako nesmije biti sa njim Ibisevic jer je to identican igrac kao Dzeko, a nama treba drugaciji profil igraca pored Dzeke.
Dzaba ovo curanu crtati kad on ima svoju viziju sa nekih 12,13 igraca i to je to. Opet cemo gledati Jajala, Sunjica, Viscu...
Vezni red: Pjanic i Besic zagarantovani onda u zavisnosti od formacije i taktike tu bi bili Cimirot, Krunic, Milosevic (koji mora dobiti poziv iz Konye), Milicevic.
Napad: Dzeko zagarantovan, onda pored Kodro, Bajic, ali nikako nesmije biti sa njim Ibisevic jer je to identican igrac kao Dzeko, a nama treba drugaciji profil igraca pored Dzeke.
Dzaba ovo curanu crtati kad on ima svoju viziju sa nekih 12,13 igraca i to je to. Opet cemo gledati Jajala, Sunjica, Viscu...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pa evo ceka se svake minute da pocne, da dodju na red.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jos nije dao ostavku?
Pokaži više obraza od Papketa i sam idi 

-
- Kontakt:
Koji od debila je postio pred ovako bitnu utakmicu?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Brano iz Dubioze u studiju
Kaže Meša postavka je samo šifra na terenu...

Kaže Meša postavka je samo šifra na terenu...
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Pazi ovog sarlatana.jasko_juve je napisao/la:
Zadnja recenica kljucna, ja preciznije udaram od Gillia blago nama imamo najjaceg selektora i pomocnika kakav Tyson i Alli.
- MocMahale444
Meša, Meša, Meša to nije dio filozofije. Sama opravdanja.
Njemu je teško, Senad ih trolaaa u 16.
Udara precizno ali Meša je još precizniji, vintajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.
Njemu je teško, Senad ih trolaaa u 16.
Udara precizno ali Meša je još precizniji, vintajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Onaj dobro reče preko telefona: ko' da su se prvi put vidjeli pa im rekli "Eno, igrate protiv onih bijelih".
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, xinxee i 39 gostiju.