FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Potrebno nam je jedno krilo kao Murga!
Vidim, može igrati i napadača, ovi svestrani nam trebaju!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Posto Rustem ide, ne sumnjam da cemo dovesti barem jednog vezistu. Da je Rustem ostao e tad bi bila frka sto se tice dovodjenja veziste 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- escobarpablo
- Kontakt:
Da hoćemo veznog dovesti, prosralo bi me!
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
-
- Kontakt:
Murgu potpisati i vratiti Kramara, lijeva strana strašna ko' u Reala, i ne treba nam niko više.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
e jbg sadOrangina85 je napisao/la:
Ovaj je dosao na pregovore s njima ali se prvo javio nasima u Klub i rekao da bi radije za nas igrao

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Cisto sumnjam da bi Janjos volio imati nedisciplinovanog igraca.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- robertkosar
- Kontakt:
Da nije taj Murga sin ili rodjak nekadasnjeg centarfora Sarajeva Avde Murge
Igrao taj oko 1974 god . prije ce da bude unuk Avdin

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ne znam da li mi više idu na **** oni koji samo kukaju ili oni koji samo čekaju da ovi prvi zakukaju pa da im neku kontru udaraju
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
- ThrillerHz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Meni je veci apsurd od dovodjenja Murge na probu to da uposlenici kluba pisu na forumu. No, na stranu to, valjda tako treba... Radnik iz Bijeljine dovodi na probu golmana iz Kantonalne lige ZE DO kantona, kako to komentarisete?! Nemojte samo price, Radnik nije mjerilo, MI smo Sarajevo...iz sportskog segmenta Radnika itekako imamo toga za nauciti. Ljudi svog najboljeg igraca (Obradovica) ne daju vec 2 sezone ispod cijene. Kod nas Duljevic hladno ode free...
I mala digresija, dovesti igraca na probu i potpisati ugovor sa igracem nije isto.
I mala digresija, dovesti igraca na probu i potpisati ugovor sa igracem nije isto.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hajde ba beli dobro znamo sta to znaci kad kod nas dolaze igraci na probe i ljekarske preglede 

-
- Kontakt:
Nazalost ljekarske propuste, primjer Said. NIje da nekog branim, ali mi bezze ova hajka oko momka koji je na probi.
Kazem, veci mi apsurd sto ljudi koji rade u klubu pisu na forumu. Ozbiljni smo dramaaa
Kazem, veci mi apsurd sto ljudi koji rade u klubu pisu na forumu. Ozbiljni smo dramaaa
Ko pise, sta pise?belosevic28 je napisao/la:Nazalost ljekarske propuste, primjer Said. NIje da nekog branim, ali mi bezze ova hajka oko momka koji je na probi.
- ThrillerHz
- Kontakt:
A beli brate, sve je to uredu ali nacin razmisljanja uprave, to me brine. Vec 2 godine nemas uopste veznog reda, a ovi samo krila dovode, pa kao da smo Red Bull a ne fudbalski klub. Onda samo u Bosni je covjek od 23 godine i dalje talenat i mlad. Nemam ja nista protiv tih proba, cak sam i za, uvijek sam i govorio da boljih pojacanja ima u nizim nasim ligama od ovih polovnjaka s istoka, al ako vec frajer ima 22-23 godine nek makar bude vezni a ne krilo, da mu je 18 i da je krilo, to ne bi bio problem, jer bi on bio igrac za buducnost a ovako znaci da treba konkurisat u prvih 11 iako ni u Bosni Semi to nije bio...belosevic28 je napisao/la:Meni je veci apsurd od dovodjenja Murge na probu to da uposlenici kluba pisu na forumu. No, na stranu to, valjda tako treba... Radnik iz Bijeljine dovodi na probu golmana iz Kantonalne lige ZE DO kantona, kako to komentarisete?! Nemojte samo price, Radnik nije mjerilo, MI smo Sarajevo...iz sportskog segmenta Radnika itekako imamo toga za nauciti. Ljudi svog najboljeg igraca (Obradovica) ne daju vec 2 sezone ispod cijene. Kod nas Duljevic hladno ode free...
1946~
-
- Kontakt:
Pise sta mu je cejf. A platu prima od kluba. Prepoznat ce se, tu je on.zlo87 je napisao/la:Ko pise, sta pise?belosevic28 je napisao/la:Nazalost ljekarske propuste, primjer Said. NIje da nekog branim, ali mi bezze ova hajka oko momka koji je na probi.
Triler , razumijem ja to ali mi o dalje bezze ovolika hajka

Kakav je ovo Husara obračun imao sa Sabrinom pa švrlja po FBu?
Gdje?FoSte95 je napisao/la:Kakav je ovo Husara obračun imao sa Sabrinom pa švrlja po FBu?
belosevic28 je napisao/la:Meni je veci apsurd od dovodjenja Murge na probu to da uposlenici kluba pisu na forumu. No, na stranu to, valjda tako treba... Radnik iz Bijeljine dovodi na probu golmana iz Kantonalne lige ZE DO kantona, kako to komentarisete?! Nemojte samo price, Radnik nije mjerilo, MI smo Sarajevo...iz sportskog segmenta Radnika itekako imamo toga za nauciti. Ljudi svog najboljeg igraca (Obradovica) ne daju vec 2 sezone ispod cijene. Kod nas Duljevic hladno ode free...

SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
de i nama neupucenim recite sta se desavakoalem je napisao/la:Husara popušićeš qrac sabrini. smiri hormone

Trenutno korisnika/ca: Babuka31, Hajdeee, Kaunas, rimljanin90 i 31 gost.