SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

tuzlak1987
Kontakt:

Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 jun 2017, 17:13

Isto tako ako Besic igra u Evertonu to ne znaci da je on trenutno bolji igrac od Cimirota. Besic 2 godine nije odigrao utakmice fudbalske, igra u rezervnim ekipama sa djecom i vraca se u zivot. On uopste nije trebao dobiti poziv u nekoj normalnoj reprezentaciji dok ne odigra za prvi tim Evertona 20ak utakmica i trenutno je Cimirot za njega Emerson.

Znaci ako Cimirot igra negdje u slabijoj ekipi ne znaci da je ovaj bolji jer TRENUTNO nije.

housestarkfff
Kontakt:

Post Postao/la housestarkfff » 10 jun 2017, 17:22

tuzlak1987 je napisao/la:Samo kod nas igraci koji zadnje 2 godine nesto i igraju kao sto su Krunic koji igra bolje zadnje 2 godine od svih nasih krila i ofanzivnih veznjaka sjedi na klupi ili ne igra, Memisevic koji igra bolje od vecine odbrane koja nam bude na terenu ne igra, Hadziahmetovica nema koji igra bolje od vecine veznjaka koji zive na staroj slavi. Ibisevic ima mjesto ispred Bajica u startnoj i td.

Reprezentacija gdje prva postava nije odraz kvaliteta vec odraz starih zasluga.

Prva postava treba biti: Begovic-Kolasinac-Memisevic-Vranjes-Vrsajevic-Lulic-Cimirot-Pjanic-Krunic-Bajic-Dzeko.

Izmjene: Hadziahmetovic, Kodro i Gojak.

Ko ne misli ovako vjerovatno je zaglavio u 2013. godini kada su Medunjanin, Ibisevic, Zukanovic, Bicakcic i Besic odigrali na nivou sezone.
Problem je sto vecina navijaca i zna samo za te igrace, niko nema pojma kakve su sezone imali Memisevic, Cimirot, Bajic, Krunic i ti mladji. Ne znaju ni ko su ti likovi i kako se zovu.
Besic je jos uvijek bolji nego Cimirot. Al slazem se s ostalima.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 jun 2017, 17:30

Ma kako god treba dovesti konacno covjeka koji nije *izdurina da odmah prvi dan napravi rez i kaze 5-6-7 vas nece dobiti vise poziva. Odmah zakaze 2-3 prijateljske i ubaci ovih 5-6 igraca u prvu. Da kasnije ne dodje u situaciju kao Susic i Bazdarevic da ih ne smije ubaciti u natjecateljskim utakmicama u igru. Sami sebe zavuku i izgube bodove pa onda pokusavaju kasnije da se vade ali nemaju sa kim jer nisu odmah imali u startu hrabrosti da uigraju momke pa onda dodju na to da koriste 4-5 mrtvaca (Ibisevic, Medunjanin, Bicakcic, Zukanovic).

Ali bitno je da je on vodio u Japan Bekica, Kosorica i ostale levate iz PL koji nikada nece vise zaigrati u rep.

Isto ne znam jel on uopste ove sezone pogledao neku utakmicu Serie A. Krunic vecinu utakmica u ekipi ponajbolji igrac i najagilniji, a Jajalo jedan od najvecih mrtvaca u prvoj postavi losije ekipe od Empolija. Jajalo u reprezentaciji starta, a ovog nema i kada je zdrav.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 jun 2017, 17:35

tuzlak1987 je napisao/la:Ma kako god treba dovesti konacno covjeka koji nije *izdurina da odmah prvi dan napravi rez i kaze 5-6-7 vas nece dobiti vise poziva. Odmah zakaze 2-3 prijateljske i ubaci ovih 5-6 igraca u prvu. Da kasnije ne dodje u situaciju kao Susic i Bazdarevic da ih ne smije ubaciti u natjecateljskim utakmicama u igru. Sami sebe zavuku i izgube bodove pa onda pokusavaju kasnije da se vade ali nemaju sa kim jer nisu odmah imali u startu hrabrosti da uigraju momke pa onda dodju na to da koriste 4-5 mrtvaca (Ibisevic, Medunjanin, Bicakcic, Zukanovic).

Ali bitno je da je on vodio u Japan Bekica, Kosorica i ostale levate iz PL koji nikada nece vise zaigrati u rep.

Isto ne znam jel on uopste ove sezone pogledao neku utakmicu Serie A. Krunic vecinu utakmica u ekipi ponajbolji igrac i najagilniji, a Jajalo jedan od najvecih mrtvaca u prvoj postavi losije ekipe od Empolija. Jajalo u reprezentaciji starta, a ovog nema i kada je zdrav.
Da, kada smo neki od nas to spominjali na forumu prije piva kupa u Japanu nekolicina na je napadala iz svih oruzja.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 jun 2017, 17:37

dubrovnik je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ma kako god treba dovesti konacno covjeka koji nije *izdurina da odmah prvi dan napravi rez i kaze 5-6-7 vas nece dobiti vise poziva. Odmah zakaze 2-3 prijateljske i ubaci ovih 5-6 igraca u prvu. Da kasnije ne dodje u situaciju kao Susic i Bazdarevic da ih ne smije ubaciti u natjecateljskim utakmicama u igru. Sami sebe zavuku i izgube bodove pa onda pokusavaju kasnije da se vade ali nemaju sa kim jer nisu odmah imali u startu hrabrosti da uigraju momke pa onda dodju na to da koriste 4-5 mrtvaca (Ibisevic, Medunjanin, Bicakcic, Zukanovic).

Da, kada smo neki od nas to spominjali na forumu prije piva kupa u Japanu nekolicina na je napadala iz svih oruzja.
Zato sto su kriminalci, manageri platili da ih pozove i da odigraju koju kako bi te nastupe mogli da iskoriste u pregovorima sa ekipam iz znj liga kakve su Izraelska ili Svedska i td :urnebes:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 jun 2017, 17:42

Naredni cilj repke da Spahic odigra 100 utakmica u dresu, nema veze sto pola godine ne igra. Tamo Memisevic moze preci u klub petice vrhunski djaba mu.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 10 jun 2017, 17:48

Godina 2050, poraz BiH u kvalifikacijama, navijaci Bosne:
Da je bio Misimovic...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 jun 2017, 18:05

Bez obzira sto smo ko qarinu odigrali treba spomenuti da smo pokradeni
Nad tobom sunce najljepše sja

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 jun 2017, 18:09

pinoglavi je napisao/la:Bez obzira sto smo ko qarinu odigrali treba spomenuti da smo pokradeni
Ja ne znam kako ova zadnja situacija, gdje je Sokratis igrao rukom, nije penal. Pa čovječe dragi lik diže ruke u zrak kako bi mahao sudiji da nije penal nad Džekom, pogodi ga lopta u ruku dok mu je ruka visoko u zraku u totalno neprirodnom položaju. Penal k'o suza :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 10 jun 2017, 18:10

pinoglavi je napisao/la:Bez obzira sto smo ko qarinu odigrali treba spomenuti da smo pokradeni
Kako je ocijenjen ovaj debil??

'ebem li ti najrodjenije zabarsko.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 jun 2017, 18:15

Raonffa je napisao/la:
Ja ne znam kako ova zadnja situacija, gdje je Sokratis igrao rukom, nije penal. Pa čovječe dragi lik diže ruke u zrak kako bi mahao sudiji da nije penal nad Džekom, pogodi ga lopta u ruku dok mu je ruka visoko u zraku u totalno neprirodnom položaju. Penal k'o suza :)
Tesko ce ti ovo bilo ko svirati kao penal!
Prvo sto lopta ide u suprotnom smijeru od gola, drugo sto Sokratis nije imao namjeru da igra rukom, trece sto je loptu nabio odbrambeni igrac...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 10 jun 2017, 18:18

Kako ces igrati kad rizoli reze igru, uz to onaj se golman valja kao da prelazi preko piste 90 i neke. Lulica polomise ostali se prepali.
Rizo je kriv ali ne vise od Mese becera.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 10 jun 2017, 18:25

marconato je napisao/la: Tesko ce ti ovo bilo ko svirati kao penal!
Prvo sto lopta ide u suprotnom smijeru od gola, drugo sto Sokratis nije imao namjeru da igra rukom, trece sto je loptu nabio odbrambeni igrac...
Ti si objektivan. De mi reci kako je sve ovo na kraju izgledalo tebi?

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 jun 2017, 18:26

marconato je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Tesko ce ti ovo bilo ko svirati kao penal!
Ruka je ruka, i istom je zabranjeno igrati u kaznenom prostoru, bilo da te napuca tvoj ili protivnički igrač. Ovdje da ga je smio svirati, svirao bi ga, jer je više bio nego što nije, pogotovo kad uzmeš još prijašne tri, četiri situacije u kaznenom gdje nije ni pomislio da sudi penal.

Ne znam šta se trebalo desiti da sinoć svira penal za BiH, da Manolas ili Sokratis možda štocem puknu Džeku u kaznenom, ne znam fakat...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 10 jun 2017, 18:33

Raonffa je napisao/la: Ruka je ruka, i istom je zabranjeno igrati u kaznenom prostoru, bilo da te napuca tvoj ili protivnički igrač. Ovdje da ga je smio svirati, svirao bi ga, jer je više bio nego što nije, pogotovo kad uzmeš još prijašne tri, četiri situacije u kaznenom gdje nije ni pomislio da sudi penal.

Ne znam šta se trebalo desiti da sinoć svira penal za BiH, da Manolas ili Sokratis možda štocem puknu Džeku u kaznenom, ne znam fakat...
Suti dobro smo i prosli. Da smo uzeli utakmicu onakvim penalom, svi bi ograisali. :D

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 10 jun 2017, 18:37

:lol: :lol: :lol: :lol: :urnebes: :urnebes: ovo treba ici na najsmijesnije postove
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 jun 2017, 18:38

samoposmatram je napisao/la:
Raonffa je napisao/la: Ruka je ruka, i istom je zabranjeno igrati u kaznenom prostoru, bilo da te napuca tvoj ili protivnički igrač. Ovdje da ga je smio svirati, svirao bi ga, jer je više bio nego što nije, pogotovo kad uzmeš još prijašne tri, četiri situacije u kaznenom gdje nije ni pomislio da sudi penal.

Suti dobro smo i prosli. Da smo uzeli utakmicu onakvim penalom, svi bi ograisali. :D
Zaista, gdje bi mi mogli postići gol za pobjedu u 90. minuti iz penala u veoma veoma važnom duelu, prosto takva situacija nije realna :D

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 jun 2017, 18:43

Daduli je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Reinkarnacija Safeta Susica na klupi BiH u 6-oj brzini.
Nikad ova reprezentacija nece imati na klupi covjeka koji joj bar malo ne cini stete.
Momci sa srecom I dajte sve od sebe. Nadam se da nas ovi Palermovi dizelasi nece kostati bodova.
Dzeksone I Pjana, spasite nas jos ovaj put
Trebamo igrat 4-5-1 Miličevića na desetku, Šunjić ni pod razno i da nas vodi Robert Prosinečki. :rol:
Da upravo tako kako si napisao. Smijes li se jos?

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 jun 2017, 18:46

samoposmatram je napisao/la: Ti si objektivan. De mi reci kako je sve ovo na kraju izgledalo tebi?
Mislis na utakmicu uopsteno?!

Ja sam iskreno razocaran istom. Vise predstavom BiH, jer od Grka se onakva partija i ocekivala! Cvrsto i disciplinovano pozadi i bez mnogo ambicija prema naprijed, a odgovor na takvu igru je jednostavno na prvom mjestu visoki presing, kojeg sinoc nije bilo od momaka u plavim dresovima!
Dalje, previse se preskakala igra, nabij na Džeku, pa sta bude...Po meni je Meša pogrijesio sto nije pojacao sredinu i rasteretio Pjanića i dao mu vise slobode. Recimo da je umjesto Ibiševića stavio Cimirota i igrao 4-3-3. Pjanića malo vise pomjerio prema protivnickom golu, a ne da se trosi i na defanzivu bzvz...
Takodje, bekovi ofanzivno ne postoje, a to je jedan od kljucnih segmenata protiv ekipa kao sto su Grci!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 jun 2017, 18:50

sagitarius je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :urnebes: :urnebes: ovo treba ici na najsmijesnije postove
Prvo nauci fudbalska pravila, pa onda komentarisi! Da je tako kao sto mislis, na svakoj utakmici bi bilo po 5 penala...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], rishovski i 25 gostiju.