Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Prenos utakmica PREMIJER lige BiH na TV?
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 28 avg 2013, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam kako imate tako misljenje na ove utakmice.Naravno,svako ima svoje misljenje i cijenim to.Gledao sam i ja neke utakmice,nisam posebno odusevljen,ali sigurno da ce sve ici uzlaznom putanjom.Ove sezone ce biti toliko utakmica na TV.Boze moj,idemo dalje,sljedece sezone ce mozda biti i vise.Sve zavisi od toga koliko smo mi sami zainteresovani da gledamo nase utakmice.Nije ni prva hrvatske nesto bolja pa imaju vise gledaoca na stadionima sirom drzave.Ne mozemo ocekivati da je svaka utakmica na nivou.Klubovi su nam u jako teskoj situaciji i to jako boli,kad znas da je taj tvoj isti klub biljezio odlicne rezultate u svojoj historiji.Mali je broj navijaca koji svaku utakmicu bodre svoj klub bez obzira na rezultate.Lako je reci nema ovdje napretka,nece biti poboljsanja same lige.
Zato gledajte drugim ocima na ove prijenose,jer je vrijeme da se krene naprijed !
Zato gledajte drugim ocima na ove prijenose,jer je vrijeme da se krene naprijed !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Gledam utakmice 2. bundeslige, koja je sigurno jaca od nase PL, na stream-u gledam ponekad neku utakmicu turske, ruske itd., evo maloprije bugarske lige i sve su na papiru jace od nase lige. Opet nema tu gledajuci neke razlike izmedju nase i tih liga. Nije sve u gledanju Liga 5 i Eurolige, tu jeste kvalitet, a nasa liga nece nikad biti te kvalitete, ali je ipak nasa liga.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
mozda nema razlike u kvaliteti al ima u kvaliteti rezije i ostalih nemozes ti snimat utakmicu sa dvi kamere onaj osuta iznenada ode lopta nefata je kamera jer nije kamerman bio spreman......kaze cini mi se ofsajd a nema usporenog da vidis jel ili nije.....ja je negledam vise volim pogledat Cehe nego ovo valjanje.....ljudi prewiu naprave sve ti pokazuPasha je napisao/la:Gledam utakmice 2. bundeslige, koja je sigurno jaca od nase PL, na stream-u gledam ponekad neku utakmicu turske, ruske itd., evo maloprije bugarske lige i sve su na papiru jace od nase lige. Opet nema tu gledajuci neke razlike izmedju nase i tih liga. Nije sve u gledanju Liga 5 i Eurolige, tu jeste kvalitet, a nasa liga nece nikad biti te kvalitete, ali je ipak nasa liga.
tu bi trebali ovi sa bht-a poradit na tome
i jos nesto nema od ovih prenosa hajra cuj prenose se samo ovi koji su podpisali a ovi koji nisu mogu krast kako hoce....najveca glupost koju sam ikad cuo
21/22 je iduce kolo ...defnitivno jedini derbi ČElik - Sloboda.. onda dolazi 25 kup..pa tek 4.4 jedno a 8.4 sljedece kolo... znaci vikend-srijeda..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Boze moj, sta cemo sad rezija je takva kakva jest i prenosi se sa toliko kamera koliko se prenosi.daidza je napisao/la: mozda nema razlike u kvaliteti al ima u kvaliteti rezije i ostalih nemozes ti snimat utakmicu sa dvi kamere onaj osuta iznenada ode lopta nefata je kamera jer nije kamerman bio spreman......kaze cini mi se ofsajd a nema usporenog da vidis jel ili nije.....ja je negledam vise volim pogledat Cehe nego ovo valjanje.....ljudi prewiu naprave sve ti pokazu
tu bi trebali ovi sa bht-a poradit na tome
i jos nesto nema od ovih prenosa hajra cuj prenose se samo ovi koji su podpisali a ovi koji nisu mogu krast kako hoce....najveca glupost koju sam ikad cuo
A ovo je fakat glupost da prenose utakmice samo sa 10-tak stadiona, a da neki nisu potpisali i da ih nece prenositi u domacim utakmicama.
Neko je uporedio utakmicu almeria - barselona, kao to je nogomet itd. Naravno ali činjenica je da na toj utakmici jedna ekipa za 90 minuta nije prešla centar terena. Gledao sam ja i sve evropske utakmice, ali naravno želim gledati i našu ligu, a ko ne želi ima daljinski.
- bistrikboy
- Kontakt:
za one koji ne prate redovno PLBIH(ne idu na stadion),gledanje iste predstavlja sigurno mucenje nadam se da imate razumjevanja za to... 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
U 21. (8.4.) kolu se mora prenositi Zrinjski - Velež. Ova je utakmica bez konkurencije.
pa normalno da je mucenje...al na stadion odes gledas navijas.....istreses se i ides rahat kuci ili na pivu slavis a ovako pored svog programa ovo gledatbistrikboy je napisao/la:za one koji ne prate redovno PLBIH(ne idu na stadion),gledanje iste predstavlja sigurno mucenje nadam se da imate razumjevanja za to...

kako ce matereti prenosit veleza kad nije potpiso?????Marin je napisao/la:U 21. (8.4.) kolu se mora prenositi Zrinjski - Velež. Ova je utakmica bez konkurencije.
Velez nije potpisao za domace, a za gostujuce ga niko nista ne pita!daidza je napisao/la: kako ce matereti prenosit veleza kad nije potpiso?????
cuj to pa nebi ja to onda ni prenosio mars neces kod kuce nema ni u gostimaPasha je napisao/la:Velez nije potpisao za domace, a za gostujuce ga niko nista ne pita!daidza je napisao/la: kako ce matereti prenosit veleza kad nije potpiso?????
Kakvo mučenje pa imaš daljinski čovječe možeš gledati talijansku ligu subotom u tom terminu, valjda imaš više kanala na TV a ne samo BHT1. Pošto si ti veliki poznavalac fudbala ti to gledaj niko ti nebrani.
Zrinjski velež se može prenositi zato što zrinjski ima potpisan ugovor. A i bolje je da ove druge ne prenose dok ne poprave uslove na stadionu. To bi im trebao biti podsticaj da poprave infrastrukturu
- FK Sarajevo
- Kontakt:
zasto nisu odmah napravili spisak utakmica koje ce se prenositi da narod zna mene zanima kad ce prenositi sljedecu utakmicu sarajeva
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
ti il' si glup il' neces da citas kako treba sta sam napisao,al vidim ima ljudi koji su razumjeli...FCS je napisao/la:Kakvo mučenje pa imaš daljinski čovječe možeš gledati talijansku ligu subotom u tom terminu, valjda imaš više kanala na TV a ne samo BHT1. Pošto si ti veliki poznavalac fudbala ti to gledaj niko ti nebrani.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Ma pusti tu suplju da im ne valjaju reflektori,sve i da je to istina kao sto nije,do sada su mogli to popraviti.....imali su do sada dva derbija koja su se mogla prenositi,protiv Zelje i proslo kolo protiv Slavije.....izgleda da namjerno odgadjaju prijenose kada igraju protiv direktnih konkurenata za izlazak na europsku scenu,kao npr.sa Slavijom,i cekaju tekmu sa Zrinjskim koji vjerovatno nece imati veliki imperativ za bodovima kao Slavija,jer Zrinjski vec ima solidnu zalihu bodova,tako da na strani ako sta uzmu ako ne......roki... je napisao/la:a svako kolo zrinjski prenose,i ne vjerujem da ce sloboda 2 kola zaredom...jos tamo u tuzli ne valjaju reflektoriadn_sah je napisao/la:Pa nekako bi normalno bilo da prenose Sloboda- Zrinjski
pa vjerovatno je glup al sta mu mozes on uziva u tz nogometu premijer ligebistrikboy je napisao/la:ti il' si glup il' neces da citas kako treba sta sam napisao,al vidim ima ljudi koji su razumjeli...FCS je napisao/la:Kakvo mučenje pa imaš daljinski čovječe možeš gledati talijansku ligu subotom u tom terminu, valjda imaš više kanala na TV a ne samo BHT1. Pošto si ti veliki poznavalac fudbala ti to gledaj niko ti nebrani.

pa bola šta si moron...ako tebi ne valja ne valja...ima onima kojima valja i gotovoesso je napisao/la:pa vjerovatno je glup al sta mu mozes on uziva u tz nogometu premijer ligebistrikboy je napisao/la:ti il' si glup il' neces da citas kako treba sta sam napisao,al vidim ima ljudi koji su razumjeli...FCS je napisao/la:Kakvo mučenje pa imaš daljinski čovječe možeš gledati talijansku ligu subotom u tom terminu, valjda imaš više kanala na TV a ne samo BHT1. Pošto si ti veliki poznavalac fudbala ti to gledaj niko ti nebrani.![]()

ako ti se ne sviđa okani više s tim glupim komentarima
Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.