iskreno nadam se da necePortillo je napisao/la:I hocel opet kolega Hadzic prenosit tekmu?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
iskreno nadam se da necePortillo je napisao/la:I hocel opet kolega Hadzic prenosit tekmu?
A de ti meni iskreno reci, gdje cu ja moci gledati tu tekmu.juznjak> je napisao/la:iskreno nadam se da necePortillo je napisao/la:I hocel opet kolega Hadzic prenosit tekmu?![]()
mislis super kup evrope Inter - Atletico ce biti u snimci i to na rtrs-u....Otkud njima to pravo, prosle godine nije niko to prenosio. da nece biti na bht-u ili ftv dok je snimak na rtrs-uDevil je napisao/la:Jeste Arena,nego imate snimak od 23:15 na RTRS-u u petak,malo mi je to cudno ali eto oni daju snimak.To sam video nekidan kada sam gledao sta prenose od rukometa.
Da,evo ti njihov program za petak 28.vuvu_zzz je napisao/la:mislis super kup evrope Inter - Atletico ce biti u snimci i to na rtrs-u....Otkud njima to pravo, prosle godine nije niko to prenosio. da nece biti na bht-u ili ftv dok je snimak na rtrs-uDevil je napisao/la:Jeste Arena,nego imate snimak od 23:15 na RTRS-u u petak,malo mi je to cudno ali eto oni daju snimak.To sam video nekidan kada sam gledao sta prenose od rukometa.![]()
Malopre mi rodjak sa posla doneo Dnevni Avaz i onaj dodatak sto izlazi u njemu petkom.Adnel je napisao/la:Gdje to nadje cuj na BHT ja gledo maloprije nema nista :S .
Kako lijepa vijestDevil je napisao/la:Ima prenos na BHT-u od 20:35.
haha jesil procitao onu najavu, kaze: "na teren ce istrcati sve same klase poput Snejidera, Forlana, Milita, Aguera, Ujfalusija" heh gdje li Ujfalusija ubodeDevil je napisao/la:Malopre mi rodjak sa posla doneo Dnevni Avaz i onaj dodatak sto izlazi u njemu petkom.Adnel je napisao/la:Gdje to nadje cuj na BHT ja gledo maloprije nema nista :S .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.