SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Grci nam pokazali kako se odradi kontra kad je Mantalos bio sam pred Begovicem i promasio. Mi smo mogli imati takvih barem 5-6 kontri kad smo jim presjekli lopte ali dzaba kad ne znamo, sve je to sporo i tromo, a tu zasluge opet idu Mesi. Ako ces igrati tiki-taku onda je igraj, ako ces igru bazirati na jakoj odbrani i kontranapadima onda igraj, samo se odluci brate dragi koji ces stil preferirati, a ne ovako svaka utakmica drugi stil, pa Messi i Ronaldo bi se syebali u takvom sistemu.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 10 jun 2017, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Goalgetter
- Kontakt:
Jel prvo Belgijanci idu Grckoj, ili nama?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Prvo Belgija gostuje Grčkoj.Goalgetter je napisao/la:Jel prvo Belgijanci idu Grckoj, ili nama?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Grckoj.Goalgetter je napisao/la:Jel prvo Belgijanci idu Grckoj, ili nama?
Ako pobjede tamo onda dolaze u Zenicu sa vec osiguranim prvom mjestom.
- Goalgetter
- Kontakt:
Dobro je, mozda neka blaga prednost, ali jos je to sve cupavo.Vucevich je napisao/la:Grckoj.Goalgetter je napisao/la:Jel prvo Belgijanci idu Grckoj, ili nama?
Ako pobjede tamo onda dolaze u Zenicu sa vec osiguranim prvom mjestom.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Stroj1946 je napisao/la:Ovoj reprezentaciji trebaju promjene već odavno. Od igračkog kadra do sš. Meša je limitiran trener, nekad bio dobar igrač što ne znači da je dobar trener. Ja ga ne mogu očima smislit, zato što je štrumf, iskren sam, al realno on je ovdje najmanje kriv. On je samo pijun postavljen. Takva je situacija bila i Papetom. Njih dvojica su tu par deka.
Imamo dosta mladih igrača od odbrane, veze pa do napada koji čekaju svoju priliku, al ovakve utakmice uništavaju im volju i motivaciju igranja za reprezentaciju. Cimirota, Bajića, Hodžića, Memiševića, Kodru, Duljevića, Đumića, Krunića, Gojaka, Hadžiahmetovića itd., upariti sa Džekom, Pjanićem, Begovićem, Bešićem i Kolašincom. Pružiti mladima priliku, u nastavku kvalifikacija, da imamo za slijedeće kvalif. kolko tolko spremu ekipu. Medunjanin, Vedo, Zukanović, Jajalo, Cocalić, itd., zahvaliti se. Ne igraju ti igrači više na nekom nivou koji nam je potreban. Svježa krv nam je potrebna.
Mi smo jedina repka u okruženju koji igraju po 15 godina sa istim igračima, i naravno dođe do zasićenja.
aferim

Tzavellas ponovo provocira sa onom slikom iz aviona. Nikako da se smire.
Neko je dobra prepravio tu sliku iz aviona gdje im svima fali prednji zub.
Neko je dobra prepravio tu sliku iz aviona gdje im svima fali prednji zub.

Ljudi jesam se ja nešto zeznuo ili je činjenica, da ako sve pobijedimo do kraja, sigurno idemo u baraž ? Dakle još uvijek sve zavisi od nas, teško ćemo, skoro nemoguće da dobijemo Belgiju, ali eto birali smo teži put.
I jel se gleda gol razlika ili međusobni prije ?
You'll never walk alone.
Kako sve zavisi od nas ako Grcka ima jedan bod vise nego mi?Believe je napisao/la:Ljudi jesam se ja nešto zeznuo ili je činjenica, da ako sve pobijedimo do kraja, sigurno idemo u baraž ? Dakle još uvijek sve zavisi od nas, teško ćemo, skoro nemoguće da dobijemo Belgiju, ali eto birali smo teži put.

- LegendKiller
- Kontakt:
Kakva gol razlika grci imaju bod više, mi sve do kraja da dobijemo i grci da kiksaju jednu e onda bi išli u baraz .Believe je napisao/la:Ljudi jesam se ja nešto zeznuo ili je činjenica, da ako sve pobijedimo do kraja, sigurno idemo u baraž ? Dakle još uvijek sve zavisi od nas, teško ćemo, skoro nemoguće da dobijemo Belgiju, ali eto birali smo teži put.
Da, ali mislim da se nisam zeznuo jer recimo da i Grčka pobijedi Belgiju i da oni budu ispred nas, to su 3 boda manje za Belgiju i to znači da mi pobjedom protiv Belgije idemo ispred nje za jedan bod. Dakle ako sve dobijemo, sigurno smo u baražu?
A za gol-razliku pitam u slučaju remija našeg protiv Belgije i pobjede Belgije u Grčkoj. Jel se gleda gol-razlika ili međusobni?
A za gol-razliku pitam u slučaju remija našeg protiv Belgije i pobjede Belgije u Grčkoj. Jel se gleda gol-razlika ili međusobni?
You'll never walk alone.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ova ista Grcka je prosle kvalifikacije za EURO zavrsila zadnja u grupi. Valjda imaju koji kiks u sebi i ne samo protiv Belgije.

Zadnja izmjena: DzemoVoliMarmeladu, dana/u 10 jun 2017, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sami krivi za sve, trebali smo jih ubiti u pojam na bilinom polju i da na kraju utakmice pisa cijeli stadion po njima, mi smo jim pustili da nam uzmi 2 najvaznija boda i da se sprdaju sa nama u sred bosne... Dzeko je trebo otresti manolasa u tunelu fini dze niko nebi vidio nista, i nebi bilo problema, malo manolas treba da spusti glavu kad se obraca dzeki...
- LegendKiller
- Kontakt:
Svi ovi neuspjesi će nam se ponavljati dok kao i sve ozbiljne repke ne uvedemo osnovno pravilo a to je da igraju oni koji su u formi i oni koji su spremni. U svim ozbiljnim reprezentacijama igraju oni koji su u formi samo kod nas se igra po starim zaslugama. Konkretno sinoć je Bajić trebao igrati umjesto ibisevica, Cimirot umjesto Jajala a Hadziahmetovic je trebao uci umjesto Besica. Ovi momci igraju odlično u svojim ekipama, igraju u jacim ligama, i samo glup trener ih moze ostaviti na klupi.
Pa Džeko je vazda tukao saigrače, ne vidim šta je ovdje sad toliko senzacionalno ...

- Nerminovic
- Kontakt:
@Namibija
je l mu isp'o zubic
je l mu isp'o zubic

Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 10 jun 2017, 15:27, ukupno mijenjano 3 puta.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ova slika je presmiješna.Namibija je napisao/la:Pa Džeko je vazda tukao saigrače, ne vidim šta je ovdje sad toliko senzacionalno ...

Upravu si, uz sve naše pobjede do kraja, i uz uslov da Grci i Belgijanci ne odigraju neriješeno u međusobnom duelu, mi sigurno idemo u baražBelieve je napisao/la:Da, ali mislim da se nisam zeznuo jer recimo da i Grčka pobijedi Belgiju i da oni budu ispred nas, to su 3 boda manje za Belgiju i to znači da mi pobjedom protiv Belgije idemo ispred nje za jedan bod. Dakle ako sve dobijemo, sigurno smo u baražu?

Gol razlika se gleda u slučaju istog broja bodova.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sve bi to bilo ok da mi nismo Medu prizeljkivali u Dublinu i mislili da je do formacije u prvoj utakmici s Irskom. U drugoj utakmici dobili i Medu i tu formaciju s dodatnim veznim i nista nismo uradili a Medunjanin je izgledao kao totalni amater. Nije on trcao ni kad je bio na vrhuncu karijere a ne sad. Mislim mozda bi i odigrali bolje ali hvatamo se za slamku odnosno greska je sto nam igrac MLS-a nije startao? Da je startao Medunjanin i da smo remizirali pisali bi da je Mesa kreten jer je Medunjanin u prvoj jer bi bili isfrustrirani zato jer je igrac manje i jer eto svi to vidimo osim njega. Da smo igrali sa Cimirotom umjesto Ibisevica bila bi prica da je retard sto je izveo 2 zadnja vezna kad moramo pobjediti. Losi smo mi, prijatelji, losi.MiiisssskeeBh je napisao/la:Raonffa je napisao/la:
Sve zavisi od okolnosti, recimo sinoć su se Grci branili i nama je trebao taj treći igrač u sredini da ovladamo terenom, i za to nije bilo boljeg izbora od Medunjanina.
A u Irskoj, isto smo trebali tri igrača u sredini, ali ne kako bi imali posjed i kontrolisali igru, jer pod onakvim okolnostima to nije bilo moguće, nego nam je trebao taj treći veznjak kako bi brže i lakše iznijeli loptu i pokušali odigrati neki kontranapad. Smiješno je bilo očekivati da će ti Cocalić ili Medunjanin iznijeti loptu i započeti kontru, tu je tada trebao igrati Salihović i Bešić, čak i onakav rovit.
Sad je to sve gotovo, na kraju je postalo i nevažno, kao i utakmica od sinoć, koja nam više ništa ne znači i o kojoj ne vrijedi puno trošiti riječi. Okrenuti se dalje prema kvalifikacijama, a augustu/septembru moramo dobiti Kipar i Gibraltar, i pretpostavljam da ćemo poslije ta dva meča biti na mjestu koje vodi u baraž za Rusiju.slazem se za Medu,to sam cak prije utakmice i pisao da on trba igrati
Nad tobom sunce najljepše sja