SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Stroj1946
Kontakt:

Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post Postao/la Stroj1946 » 10 jun 2017, 10:55

Ovoj reprezentaciji trebaju promjene već odavno. Od igračkog kadra do sš. Meša je limitiran trener, nekad bio dobar igrač što ne znači da je dobar trener. Ja ga ne mogu očima smislit, zato što je štrumf, iskren sam, al realno on je ovdje najmanje kriv. On je samo pijun postavljen. Takva je situacija bila i Papetom. Njih dvojica su tu par deka.
Imamo dosta mladih igrača od odbrane, veze pa do napada koji čekaju svoju priliku, al ovakve utakmice uništavaju im volju i motivaciju igranja za reprezentaciju. Cimirota, Bajića, Hodžića, Memiševića, Kodru, Duljevića, Đumića, Krunića, Gojaka, Hadžiahmetovića itd., upariti sa Džekom, Pjanićem, Begovićem, Bešićem i Kolašincom. Pružiti mladima priliku, u nastavku kvalifikacija, da imamo za slijedeće kvalif. kolko tolko spremu ekipu. Medunjanin, Vedo, Zukanović, Jajalo, Cocalić, itd., zahvaliti se. Ne igraju ti igrači više na nekom nivou koji nam je potreban. Svježa krv nam je potrebna.
Mi smo jedina repka u okruženju koji igraju po 15 godina sa istim igračima, i naravno dođe do zasićenja.

Martinez8
Kontakt:

Post Postao/la Martinez8 » 10 jun 2017, 11:04

Mi i nas mentalitet i lahko nas zapaliti. Pa Grci dosli po bod, dosli da nas iznerviraju i savez ce popusiti najvecu kaznu u historiji. Uspjelo im je u svemu. Najmanje mi je zao ovog boda. Bod ko kuca, i na kraju ce nam zlata vrijediti.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 10 jun 2017, 11:17

Nadam se da ce suspendovati Bilino bar za tri ciklusa kvalifikacija. Mozda se malo procisti ona sabanijada na tribinama, pa vidimo i malo podrske reprezentaciji a ne da citamo ublehe i mitove o grotlu "Zmajevog gnijezda" kako ga prozvase mnogi.
Necu ni da zamisljam kakva korida na ulicama Zenice bude na dan utakmice.
Životni saputnik! 1921

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 10 jun 2017, 11:23

Kad neko u barazu Grcku nakanta neki ce vidjeti kakvi smo zbog Mese, mi i ove "slabije" ekipe od nas dobijamo vise na neki preveliki respekt nego na nas kvalitet

yebo skauting ako ti igraju isti igraci kao i prije 3 g
i onaj francuski levat dobio svojih 5 min i sad ga ceka kazna zasluzena ko ga yebe kad je glup
Zadnja izmjena: Bordomen, dana/u 10 jun 2017, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 10 jun 2017, 11:23

Eisenbahner1921 je napisao/la:Nadam se da ce suspendovati Bilino bar za tri ciklusa kvalifikacija. Mozda se malo procisti ona sabanijada na tribinama, pa vidimo i malo podrske reprezentaciji a ne da citamo ublehe i mitove o grotlu "Zmajevog gnijezda" kako ga prozvase mnogi.
Suspendovali Bilino ili ne, i dalje ce se karte prodavat po Sarajevu

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 10 jun 2017, 11:24

Eisenbahner1921 je napisao/la:Nadam se da ce suspendovati Bilino bar za tri ciklusa kvalifikacija. Mozda se malo procisti ona sabanijada na tribinama, pa vidimo i malo podrske reprezentaciji a ne da citamo ublehe i mitove o grotlu "Zmajevog gnijezda" kako ga prozvase mnogi.
Đe neće druze kad dođe seljacina iz svih krajeva glavom jos u 92.-oj, dijaspore nafurane, pokusaja nekih reprezentativnih ultrasa ( tuga ) i bruka babinih sinova i kćerki na budzetu sto dobiju kartu besplatno. 5 % normalne raje bude.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 10 jun 2017, 11:24

BadrHari je napisao/la:
Đe neće druze kad dođe seljacina iz svih krajeva glavom jos u 92.-oj, dijaspore nafurane, pokusaja nekih reprezentativnih ultrasa ( tuga ) i bruka babinih sinova i kćerki na budzetu sto dobiju kartu besplatno. 5 % normalne raje bude.
Upravo to i govorim.
Ne saljite ih u Sarajevo.
Životni saputnik! 1921

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 10 jun 2017, 11:31

probudio se glava puca
jeb.emti i fudbal i ave oko njega. ono sinoć je bila zadnja ciganija sa obje strane, tj sa svih strana.

možda je i bolje da i mi i grci ispadnemo, barem neću opet doći u iskušenje da se izvalim bruku para i idem u tu jeb.enu rusiju ako se plasiramo i onda se tamo opet nasekiram. mahnit. ma nije bolje, znam da nije, ali pun mi je kur.ac ovoga ciganluka, ovo sinoć je bilo dno

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 10 jun 2017, 11:44

Dva boda protiv konkurenta za drugo mjesto jednostavno nije dovoljno.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 10 jun 2017, 11:48

Vucevich je napisao/la:Dva boda protiv konkurenta za drugo mjesto jednostavno nije dovoljno.
apropo konkurenta za drugo mjesto, je li tebi jasno da ako mi uzmemo bod belgiji a oni ih dobiju oni uzimaju grupu. nije previše vjerovatno ali nije ni nemoguće

te grke svako potcijenjuje a oni su bili na 90% velikih takmičenja u zadnjih 20 godina, uzeli jedno od njih a i u brazilu su bili na jedan penal od četvrtfinala

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 10 jun 2017, 11:52

jestamaji je napisao/la:probudio se glava puca
jeb.emti i fudbal i ave oko njega. ono sinoć je bila zadnja ciganija sa obje strane, tj sa svih strana.

možda je i bolje da i mi i grci ispadnemo, barem neću opet doći u iskušenje da se izvalim bruku para i idem u tu jeb.enu rusiju ako se plasiramo i onda se tamo opet nasekiram. mahnit. ma nije bolje, znam da nije, ali pun mi je kur.ac ovoga ciganluka, ovo sinoć je bilo dno
Kakva ba rusija druze moj, s ovom neznalicom na klupi Irskoj neces osutat u barazu.
Liku gosti u studiju vide gdje grijesi, on ne vidi. Igra visoke lopte na grke, pjanke poslije tekme izjavljuje trebali smo po zemlji igrat. Vedo mu 10ka i cudi se sto mu je falio zadnji pas...
Bezopasni i iz igre i iz prekida i govori da nismo imali sreće. Bruka se ponasanjem, psuje publici. Ponizava kodru. Otjerat ga jos sad i probat spasit kvale dok je Dzeko jos u prajmu
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 10 jun 2017, 11:53

Kako bi fino bilo da odu Mesa i Ibisevic u paketu.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 jun 2017, 11:59

Raonffa je napisao/la: @pinoglavi

Naravno, i govorim o situaciji gdje su nam igrači zdravi i u formi, jedino tako smo konkurentni timovima koji su kvalitetniji od nas i bolji od timova koji su tu negdje sa nama.

Činjenica jeste da večeras nismo imali igrača, i onda se neko čudi kad se kaže da smo mi instant lošija reprezntacija kada nam fali jedan igrač, a pogotovo kada ti fale Kolašinac, Hajrović, Bešić i Lulić (ova druga dvojica odigrali po desetak minuta, praktično nisu ni igrali) plus ti još čitava odbrana van forme. Praktično 80% prve postave večeras su bili rezervne opcije i igrači koji su na svojim neprirodnim pozicijama ili u lošoj formi. Kad još na to dodaš Mešine taktičke inferiornosti, dobiješ ovo večeras.
Ma losi smo i to je to, igraci sinoc su katastrofa bili. Ja se uopste nisam razocarao jer sam i ocekivao ovo. Nadao sam se da cemo kakavu frljoku uvaliti ali nismo. I Mesa je los jer se pogubi dok vodi utakmicu i jer nije skontao da cemo biti losi i nije napravio pitu od govana. S onim igracima ja ne vidim nijednu postavu ili formaciju gdje bi mi nesto bolji bili. Ne ide ni 5 u veznom redu kad bi od tih 5 samo Pjanic bio igrac od kojeg nesto ocekujes. Bila je slicna prica poslije Irske u Zenici, ''ne mozemo 4-4-2'', ''mora se neko dodati Pjanicu u vezni red'', i tako smo i izasli u Dublinu i opet ocajni bili zato jer koga god dodas Pjanicu bit ce ocajan.

Ne znam, jedino da je Hadziahmetovica pozvao i dao mu priliku u prvih 11 ili makar s klupe. Njega ili Gojaka vidim kao jedine igrace s kojim bi mozda mogli nesto uraditi. Da je Mesa nas najveci problem bilo bi lagano. Problem je sto poslije SP mi imamo ocajan igracki kadar sto zbog povreda sto zbog losih odabira klubova
Nad tobom sunce najljepše sja

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 10 jun 2017, 12:16

BadrHari je napisao/la:
jestamaji je napisao/la:probudio se glava puca

Kakva ba rusija druze moj, s ovom neznalicom na klupi Irskoj neces osutat u barazu.
Liku gosti u studiju vide gdje grijesi, on ne vidi. Igra visoke lopte na grke, pjanke poslije tekme izjavljuje trebali smo po zemlji igrat. Vedo mu 10ka i cudi se sto mu je falio zadnji pas...
Bezopasni i iz igre i iz prekida i govori da nismo imali sreće. Bruka se ponasanjem, psuje publici. Ponizava kodru. Otjerat ga jos sad i probat spasit kvale dok je Dzeko jos u prajmu
ma znam, ne bi mi u baražu ni azerbejdžan dobili, ali kako god imamo samo bod manje od njih, uvijek ima neka nada pa makar bila sad skroz nerealna

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 10 jun 2017, 12:26

Dobro si onda mozemo igrati u Zagrebu ili Skoplju,jer ova dva sarajevska kurceva stadiona nisu ni za koride.
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 10 jun 2017, 12:28

Sreća pa nije utakmica završila u 20:30, džaba bi ljudi postili, em džaba sendviče pravili.

Flaša Pepsija 10KM, pa jbt jeftinije se kod nas za poplavu kila brašna prodavala.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 jun 2017, 12:42

Sramota od igre i ponašanja navijača na zviždanje himnoj i to nije samo slučaj protiv Grčke nego svakom ko dođe igrati u Zenici zviždi se na himnu seljakluk kakav se teško može vidjeti.

Sramotno ponašanje selektora i igrača nakon utakmice tuča, naguravanje ova slika je sinoć obišla svijet.Opet će na nas upirati prstom kao na neka plemena iz Afrike jer smo još u kamenom dobu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 10 jun 2017, 12:43

BelminM23 je napisao/la:
Flaša Pepsija 10KM, pa jbt jeftinije se kod nas za poplavu kila brašna prodavala.
Nije valjda?
"We need to suffer. And we need to fight."

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 10 jun 2017, 12:47

Captain4 je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:
Nije valjda?

Prvo ili drugo, prvo je tačno(uzimali ljudi da ne čekaju tri čaše za 6KM pa lakše cijelu flašu), a drugo nije, iako su u prvim danima poplave "dušmani" zvali radio i tako to, da kažu kako neke prodavnice prodaju skuplje.
Jbg deset dana samo radio slušao za vrijeme poplave. :mrgreen:

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 10 jun 2017, 12:47

Živim za ovu formaciju i postavu. A što je najgore igrali smo mi u ovoj postavi i sa ovim igraćima u više navrata (Albanija, Švicarska) ali većinom u prijateljskim tekmama.

Čim dođu kvalifikacije meni se ogadi i reprezentacija i Meša i država čitava kad vidim Džeku i Ibiševića u napadau.

slika

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 26 gostiju.