FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Valjda danas saznamo.gdje su sad oni insajderi kad ih trebas 
Meni Amar Rahmanovic rece da ima jos godinu i po ugovora, i to dobrog ugovora, tesko da ce sam raskinut, jedino neka posudba.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ovi nasi kazu kontaktirali ga, on kaze niko ga nije kontaktirao. Ko laze jbt?klasik je napisao/la:Meni Amar Rahmanovic rece da ima jos godinu i po ugovora, i to dobrog ugovora, tesko da ce sam raskinut, jedino neka posudba.
Ne vjerujem Him ni da igraju na Tusnju, dok ne odem i ne vidim svojim ocima.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Beduin
- Kontakt:
Kakav natpis ide na stopicama Istocne tribine? Ja bih je nazvao "tribina Mustafa Hukic" (ne mora biti taj natpis na stolicama, barem negdje na ulazima Istoka da budu manji natpisi u slicnom fazonu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja bih dao ime Sagrada Familia jer će se i ona graditi jedno 100 godina
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
wobly92 je napisao/la:Ja bih dao ime Sagrada Familia jer će se i ona graditi jedno 100 godina
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Tribina Sagrada Familia... nekako najlogicnije, zbog duzine izgradnjeBeduin je napisao/la:Kakav natpis ide na stopicama Istocne tribine? Ja bih je nazvao "tribina Mustafa Hukic" (ne mora biti taj natpis na stolicama, barem negdje na ulazima Istoka da budu manji natpisi u slicnom fazonu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije bas prisyojno da se sprdamo sa lijepom idejom o Hukinom imenu na tribini
#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako gledamo trend u svijetu to se nigdje ne radi, svako gleda da proda ime stadiona ili tribine i nesto zaradi. Prodati Telecomu, Telemachu nekom ime i uzeti pare te ih preusmjeriti Slobodi. Napraviti poslovne prostore u sjeveru i istoku i prebacivati novac Slobodi..
A istinskoj legendi Slobode napraviti kvalitetan turnir..
A istinskoj legendi Slobode napraviti kvalitetan turnir..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
stopera Jusica iz Celika treba dovesti ako postoji ikakva mogucnost.
Muminovic; Todorovic- Markic- Jusic- Burekovic; Stjepanovic- Rustemovic- Grahovac- Al. Bekic;- Stokic- Am.Bekic.
klupa: Eric-Skahic-Zilkic-Kalezic-Hairlahovic-Smajic-neko dijete talentovano sa TK.
ovo bi super ekipa bila, samo pitanje je koliko realne ugovore bi neki od njih trazili. Posto nasa djeca umjesto manje para traze vise da se vrate kuci.
Muminovic; Todorovic- Markic- Jusic- Burekovic; Stjepanovic- Rustemovic- Grahovac- Al. Bekic;- Stokic- Am.Bekic.
klupa: Eric-Skahic-Zilkic-Kalezic-Hairlahovic-Smajic-neko dijete talentovano sa TK.
ovo bi super ekipa bila, samo pitanje je koliko realne ugovore bi neki od njih trazili. Posto nasa djeca umjesto manje para traze vise da se vrate kuci.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sanse da Almir Bekic zaigra u Slobodi su u minusu 
Pa on je pobjegao iz Slobode kada je Sloboda bila puna ko brod.
Nije pobjego nego su mu u Sarajevu dali bar duplo bolji ugovor nego sto bi imo u Slobodi a i vjerovao je da ce iz Sarajeva lakse upast u reprezentaciju.tuzlak1987 je napisao/la:Sanse da Almir Bekic zaigra u Slobodi su u minusu
- tuzlak1987
- Kontakt:
I Husref i Azmir mu rekli da zele da ostane, on uopste nije zelio da razgovara o uvjetima samo im rekao da nece da ostane. Dao bi mu Azmir kao i u Sarajevu sto dobija da je izrazio zelju da ostane.klasik je napisao/la:Nije pobjego nego su mu u Sarajevu dali bar duplo bolji ugovor nego sto bi imo u Slobodi a i vjerovao je da ce iz Sarajeva lakse upast u reprezentaciju.tuzlak1987 je napisao/la:Sanse da Almir Bekic zaigra u Slobodi su u minusu
A fino dosao u Slobodu kada ga nije zelila bolja ekipa da se vrati u formu i uhvati formu pred ljeto
- tuzlak1987
- Kontakt:
A inace to proljece sto je odigrao nije centarsuta ubo, vadio ljudima zivce, bio kapiten, a svaku utakmicu jedan od losijih na terenu.
- RollingPaper
- Kontakt:
SLOBODA NA TUŠANJ VRAĆA SVOG SINA
Čelnici tuzlanske Slobode u potrazi su za pojačanjima za narednu sezonu, a kako saznaje portal “****”, jedno od interesantnih imena je i Muharem Ćivić.
Riječ je o veznjaku koji je prošao školu fudbala Slobode i koji je već ranije kao golobradi mladić nastupao za prvi tim Tuzlaka, a koji je u svojoj karijeri nastupao još za Taborsko iz Češke te Travnik.
Ćivić bi upravo nakon uspješne sezone u Travniku trebao stići na Tušanj, a kako nam je potvrđeno, ovaj veznjak pojavit će se na prozivci Slobode.
Ostaje da se vidi da li će čelnici Slobode sa ovim igračem postići sporazum o saradnji, ali treba reći kako postoji obostrana želja za povratak Muharema Ćivića na Tušanj.
Ćivić je u minuloj sezoni za Travnik postigao tri pogotka.
Čelnici tuzlanske Slobode u potrazi su za pojačanjima za narednu sezonu, a kako saznaje portal “****”, jedno od interesantnih imena je i Muharem Ćivić.
Riječ je o veznjaku koji je prošao školu fudbala Slobode i koji je već ranije kao golobradi mladić nastupao za prvi tim Tuzlaka, a koji je u svojoj karijeri nastupao još za Taborsko iz Češke te Travnik.
Ćivić bi upravo nakon uspješne sezone u Travniku trebao stići na Tušanj, a kako nam je potvrđeno, ovaj veznjak pojavit će se na prozivci Slobode.
Ostaje da se vidi da li će čelnici Slobode sa ovim igračem postići sporazum o saradnji, ali treba reći kako postoji obostrana želja za povratak Muharema Ćivića na Tušanj.
Ćivić je u minuloj sezoni za Travnik postigao tri pogotka.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hajde bas da vidimo hocel Rustemovic zavrsiti u Slobodi. I dalje mislim da su sanse da ova uprava dovede igrace tog kalibra jednake 0%. Iako ni on ne vazi za neki pretjeran kvalitet, ali je relativno provjeren igrac kojeg su Ordagic i Zeba silovali.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Bekic je u Slobodi imao dobar ugovor kod Azmira. Lijepo i korektno mu se nudilo. Eh sad nama treba takav profil igraca, na stranu njegove ljudske osobine. Mada kad bolje razmislim , mozda ste i upravu, sto dalje od Slobode.
mali Civic, za klupe bolje on nego neki sa strane.
Rustem je bolji igrac nego sto je pokazao u Sarajevu. Tesko je tamo igrati. A i Rustem ima tu drskost koju nema niko u nasoj ekipi. Kod nas u ekipi pi.cke nevidjene. Rustem i Adnan Kovacevic u paketu, ako postoji i promil sanse moraju doci.
mali Civic, za klupe bolje on nego neki sa strane.
Rustem je bolji igrac nego sto je pokazao u Sarajevu. Tesko je tamo igrati. A i Rustem ima tu drskost koju nema niko u nasoj ekipi. Kod nas u ekipi pi.cke nevidjene. Rustem i Adnan Kovacevic u paketu, ako postoji i promil sanse moraju doci.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo ovo ako ne bude nekih imena tesko je ocekivati da ljudi budu zagrijani za ove sezonske i druge stvari. Ok je kada ti slozis ekipu i sve to ali kada ljudi nisu zagrijani za sezonu onda nema ti druge nego slaba posjeta .. Previse ovih prosjecnih igraca nabacuju za koje je upitno jesul za PL, realno tu i najveci optimisti se ohlade za sezonu i sezonske.
Ti sada mozes srediti sajt, sezonske, shop ali uzalud kada ljudi nisu zagrijani za to jer na sportskom planu kaskas.
Ti sada mozes srediti sajt, sezonske, shop ali uzalud kada ljudi nisu zagrijani za to jer na sportskom planu kaskas.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma koga god da dovedemo ista ce reakcija biti, nece biti ljudi na stadionu u pocetku, dok ne krenu rezultati. Nece kupit sezonsku jer nema igraca, nema titule, nema ovog-onog, i onda ako krenu slucjano rezultati nece ic na utakmice jer nemaju sezonske a skupa im karta. Nasa prica u svakom slucaju.
a sto se tice pojacanja, tesko je odrediti koje je to ime. U nasoj ligi nema imena, ili ih ima jako malo koja nesto znace prosjecnom navijacu. Eto sad ti nabroj igrace koje zelis u Slobodi. Znaci izlistaj zelje svoje mimo Duljevica, Stevanovica, Zebe ,Lendrica i Bilbije. Svi ostali igraci iz lige dolaze u obzir. I garantujem ti koga god da navedes, 80% nasih navijaca nije culo za njih.
Ja nikad necu zaboraviti dolazak Zebe, i komenatare "ma eto nije on los, al da oni bogdom hoce vratit Redzepija, to bi bilo pojacanje".
Sad kad bi se Redzepi vratio, 50% prosjecnih navijaca Slobode bi se vise obradovalo njemu nego Goranu Brkicu recimo.
Opet i ta imena nista ne garantuju u nasoj ligi. Dzidic, Karic, Fatic su bili imena pa nula.
Za Stjepanovica, Veselinovica , Ivetica vecina nas nikad nije cula. Da ne pricam o Saricu i Mehmedagicu.
Jedina dva igraca koja su opravdala hype su Ordagic i Zeba, a poznavanje prosjecnog tuzlanskog navijaca o kvalitetima Zebe sam naveo gore iznad.
Tomislav Tomic nama da dodje, bilo bi je.o vas on, necu ja kupit sezonsku.
a sto se tice pojacanja, tesko je odrediti koje je to ime. U nasoj ligi nema imena, ili ih ima jako malo koja nesto znace prosjecnom navijacu. Eto sad ti nabroj igrace koje zelis u Slobodi. Znaci izlistaj zelje svoje mimo Duljevica, Stevanovica, Zebe ,Lendrica i Bilbije. Svi ostali igraci iz lige dolaze u obzir. I garantujem ti koga god da navedes, 80% nasih navijaca nije culo za njih.
Ja nikad necu zaboraviti dolazak Zebe, i komenatare "ma eto nije on los, al da oni bogdom hoce vratit Redzepija, to bi bilo pojacanje".
Sad kad bi se Redzepi vratio, 50% prosjecnih navijaca Slobode bi se vise obradovalo njemu nego Goranu Brkicu recimo.
Opet i ta imena nista ne garantuju u nasoj ligi. Dzidic, Karic, Fatic su bili imena pa nula.
Za Stjepanovica, Veselinovica , Ivetica vecina nas nikad nije cula. Da ne pricam o Saricu i Mehmedagicu.
Jedina dva igraca koja su opravdala hype su Ordagic i Zeba, a poznavanje prosjecnog tuzlanskog navijaca o kvalitetima Zebe sam naveo gore iznad.
Tomislav Tomic nama da dodje, bilo bi je.o vas on, necu ja kupit sezonsku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.