NBA Finals 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: NBA Finals 2017
Opet se pravi razlika kad je James na klupi. Mora ući i održavati ovu prednost
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- BijelaCokolada
- Kontakt:
meni je lue najaci lik.Uvijek ima facu kao da mu nikad nista nije jasno.a mozda je i ustvari tako.
Cavsi bez Jamesa u igri duplo lošiju odbranu igraju
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Ova petorka sa Deronom i Kyriem nema sta da trazi protiv GSWa ni u jednom obliku.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Irving je savršen iso igrač, ali nije sposoban iskreirat za momčad. Nemoj forsirat šuteve, polako, vrti akciju yebo ga iso igra
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
To je zato sto mu nikad nije jasno pa ima onaj teleci pogled... Ali da je prejak, jesteBijelaCokolada je napisao/la:meni je lue najaci lik.Uvijek ima facu kao da mu nikad nista nije jasno.a mozda je i ustvari tako.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- branimir85
- Kontakt:
BijelaCokolada je napisao/la:meni je lue najaci lik.Uvijek ima facu kao da mu nikad nista nije jasno.a mozda je i ustvari tako.

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Jadna majko šta li će bit sa ove franšize kad ne bude Jamesa. 1 minutu ne znaju bez njega odigrat, al doslovno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ova petorka je nikakva i sa Deronom Irving je SG i treba da suta. Lue je zaista kreten.Lillard je napisao/la:Irving je savršen iso igrač, ali nije sposoban iskreirat za momčad. Nemoj forsirat šuteve, polako, vrti akciju yebo ga iso igra
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jel SAS ono rekao da je praktično rich mans Jamal Crawford? Savršeno poređenje.Lillard je napisao/la:Irving je savršen iso igrač, ali nije sposoban iskreirat za momčad. Nemoj forsirat šuteve, polako, vrti akciju yebo ga iso igra
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Koliko vidim Callahan,Davis i debil Goble.Jedini ovaj prvi zna,ova druga dvojica se cesto pogube.Donnie Darko je napisao/la:Ko su ovi večeras, fakat ne pratim sudije nit me zanimaju? Ovo večeras je najgore odsuđena NBA utakmica ove decenije, brukaju se ljudi bez prestanka i ne planiraju stati izgleda.NEZALAGANJE je napisao/la:Ja vec 2 sezone ponavljam da su i sudije u tranziciji.Dosta kvaliteta se izgubilo,a i prave se lose odluke.Evo recimk za finale uopste na listi nema tako donrih sudija kakve su Bill Kennedy i Ron Garretson,ali zato sude David,Zarba,Malloy i Tony Brothers.
.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa ovi bi bez Jamesa jedva do playoffa dogurali.Nevjerovatno je kakav efekat covjek ima ne ekipu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
ubi kyrie nogama, ne moze ni klay vcrs nista
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Ja sam sve blizi misljenju da on nema mozga jednostavno da bude ista vise od brutalnog iso igraca. U odbrani se citavo finale na rotacijama gubi ko rookie kakav, a u ovom periodu bez Jamesa na parketu pokazuje koliko je "sposoban" razigravati ekipu i kako ti napadi izgledaju. Svakako da ta brutalnost u iso situacijama nije mala stvar al za biti prvi igrac ekipe treba puno puno vise.Lillard je napisao/la:Irving je savršen iso igrač, ali nije sposoban iskreirat za momčad. Nemoj forsirat šuteve, polako, vrti akciju yebo ga iso igra
-
- Kontakt:
harden je napisao/la:To je zato sto mu nikad nije jasno pa ima onaj teleci pogled... Ali da je prejak, jesteBijelaCokolada je napisao/la:meni je lue najaci lik.Uvijek ima facu kao da mu nikad nista nije jasno.a mozda je i ustvari tako.
Nemojte tako , večeras je zovnuo čak 2 time-outea kad je GSW napravio mini seriju

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mozda zato sto covjek slaze ekipu prema sebi....Izvadi svom.tijelu mozak,pa da vidis koliko dugo ces zivjeti...CLE nema sistema,James je sistem.Romagnoli13 je napisao/la:Pa ovi bi bez Jamesa jedva do playoffa dogurali.Nevjerovatno je kakav efekat covjek ima ne ekipu.
Znam, ali u 2 napada niko nije dirnuo loptu uopće osim njega. I oba puta je fulao. Ne treba žurit, pogotovo kad imaš ovakvo vodstvo.adriano_leite je napisao/la:Ova petorka je nikakva i sa Deronom Irving je SG i treba da suta. Lue je zaista kreten.Lillard je napisao/la:Irving je savršen iso igrač, ali nije sposoban iskreirat za momčad. Nemoj forsirat šuteve, polako, vrti akciju yebo ga iso igra
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa normalno da bi, jer je roster napravljen za Jamesa, a ne za neki sistem. James je sistem. Da nema Jamesa i ekipa bi drugacija bila.Romagnoli13 je napisao/la:Pa ovi bi bez Jamesa jedva do playoffa dogurali.Nevjerovatno je kakav efekat covjek ima ne ekipu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ne tjera Jamesa Irvinga sa klupe da igra iso ama baš svaki Božiji put.
Kerr je precijenjen trener
Kerr je precijenjen trener
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Donnie Darko
- Kontakt:
I onda skontaš da postoje ljudi koji će kriviti Jamesa za eventualno izgubljeno finale. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.