NBA Finals 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Finals 2017
ahahahah kakva tehnicka majko mila
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ove sudije su pijane
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Jewu se sudije.pogubile majko.draga
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vecina ekipa nikako da shvati da NEMA niti ce ikada imati sutere kao GS.Kosarka nije matematika i ekipa mora biti sposobna igrati i zabijati i sa poludistance.Usput,GS je prijetnja sa svakog dijela terena,HOU to nije dok kod CLE samo Kyrie ponekad sutira sa poludistance.Ne moze se totalno ignorirati jedan element kosarkaske igre.alemsa je napisao/la:Tako vecina ekipa igra, ne igraju ni gsw nista drugacijeNEZALAGANJE je napisao/la:80 of the Cavs' 86 points have come from three, the paint and free throws.
Basically using the Rockets' game plan.
Vidi ovo @adriano.Bas licite na kvalitetnije Rocketse,a ni odbrana nije daleko kao i njihova.Zato je finale i izgubljeno.
Ma ne navlace, kakvi 

Odvratan, odvratniji, Drejmond Grin.
Kakav cirkus. 

A komedije u pm 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zasto kakva tehnicka??Pa odmahuje rukama prema sudiji.Svaki sudija koji sebe postuje ce to svirati,a njemu bas cesto cesto progledaju.Jbt skace na bukvalno svaki faul koji napravi,bio on ili ne.Toffie je napisao/la:ahahahah kakva tehnicka majko mila
Ne mora, poludistanca je najgori sut statisticki. Slabo Gsw uzima midrange, Livingston najvise jer ne moze dobacit s trice. Ti moras prihvatit cinjenicu da je post game zavrsila svoje. Ne igra niko vise inside-out, to je nekad bilo.NEZALAGANJE je napisao/la:Vecina ekipa nikako da shvati da NEMA niti ce ikada imati sutere kao GS.Kosarka nije matematika i ekipa mora biti sposobna igrati i zabijati i sa poludistance.Usput,GS je prijetnja sa svakog dijela terena,HOU to nije dok kod CLE samo Kyrie ponekad sutira sa poludistance.Ne moze se totalno ignorirati jedan element kosarkaske igre.alemsa je napisao/la:Tako vecina ekipa igra, ne igraju ni gsw nista drugacijeNEZALAGANJE je napisao/la:80 of the Cavs' 86 points have come from three, the paint and free throws.
Basically using the Rockets' game plan.
Vidi ovo @adriano.Bas licite na kvalitetnije Rocketse,a ni odbrana nije daleko kao i njihova.Zato je finale i izgubljeno.
previse za ono sto sam mislio da je druga
Ovo je sramota za finale. Nije moguće da su svi mislili da je Green dobio, i odjednom tehnička bila na Kerru
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
De pratite samo kako se Stepha brani bez lopte, pa 3 faula u svakom napadu na njemu tu budu 

Enjesindosadan i ti brate....samo kmecis
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kako se NBA liga bruka večeras.
promijeni nik u svaki kontakt na stephu je faulEpidaurus je napisao/la:De pratite samo kako se Stepha brani bez lopte, pa 3 faula u svakom napadu na njemu tu budu
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- adriano_leite
- Kontakt:
Dno dna, a sve zbog kompenzacije jer ono na Durantu nije trebala biti tehnicka Loveu. Poklonili su mu i slobodna sada, kada su svirali Tristanu faul, ali jok nama siljeBrokula je napisao/la:Ovo je sramota za finale. Nije moguće da su svi mislili da je Green dobio, i odjednom tehnička bila na Kerru

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Ma ne mogu da vjerujem,ja cak i 4 vidim,2 od odbrane Cavsa,2 od ilegalnih blokova koje i Currya zakace iz izlazne kretnje.Epidaurus je napisao/la:De pratite samo kako se Stepha brani bez lopte, pa 3 faula u svakom napadu na njemu tu budu
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakav je cirkusant Green, bitno je samo da se buni,nije bitno za sta
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pocni pratit nflDonnie Darko je napisao/la:Kako se NBA liga bruka večeras.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.