Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa dobro u finalu, ali se desavalo da se timovi vrate sa 3-1 u serijama, sa 3-0 nije nikad niko. Za sve postoji prvi put, mozda ce se nekad i desit, ali ovdje cisto sumnjam prosto ne vjerujemadriano_leite je napisao/la:Pa ko se jedini vratio sa 3-1 u finalu? Ako ovo bude jos ruznije do kraja, sve je moguce Aleme. Uako, sto se mene tice, nek izgubimo sljedecu, samo da mijenjamo kloca na klupi.alemsa je napisao/la:Nije isti rezultat, mada tehinicki jeste nakon 4 tekme, ali je ogromna razlika dobit ekipu 3 puta zaredom vs 4 puta zaredom, zato se nikad niko nije vratio sa 3-0, sa 3-1 jeste. Dobijes game 3, ovi naprave adjustments, uzmu game 4, ti pravis adjustments uzmes game 5, onda sve das game 6 i game 7 sta bude, ovako 4 zaredom je za sad ne moguce nakon 3-0. Ta jedna tekma pravi veliku razlikuRomagnoli13 je napisao/la:Ako ovo Cavsi veceras nekim cudom ne izgube.Sta mislite da li psiholoska prednost prelazi kod njih i da li ce u podsvijest igraca GSW uci ono sto se desilo lani pri istom rezultatu?
Nemoj adriana on ne provocira nikadEpidaurus je napisao/la:Cuj ovog spominje Stepha nesto a covjek mu ljubimca u prve 3 tekme nadigrao ko malo koga u karijeri, skoro TD prosjek ima i jos igra jedno 20 puta bolju odbranu od Kyriea (koji se citavo finale u odbrani gubi ko nevinost btw). Koji klaun![]()
![]()
Sreca da se ne pitas tialemsa je napisao/la:
Pa dobro u finalu, ali se desavalo da se timovi vrate sa 3-1 u serijama, sa 3-0 nije nikad niko. Za sve postoji prvi put, mozda ce se nekad i desit, ali ovdje cisto sumnjam prosto ne vjerujem
Bila je pri samom kraju i druga ruka Iguodale plus je drzao Jamesa.Kod Klaya je ono faul unazad 5-6 godina jer sada kao defanzivac uopste ne smijes imati kontakt sa napadacem u polukrugu,ako nisi skocio i bio u cilindru.Za glumu Shumpa se slazem,jer ono nije bio faul,ali u polasku jeste pa su vjerovatno kompenzirali.Doduse,sve ovo i nebitno ali zaista nije bilo razloga za nekonpreveliko prozivanje sudija.PaskalHens je napisao/la:Sve to stoji. Tako očigledna pravila znam, elem nejse.. Koliko sam vidio, nije ga držao s dvije ruke, možda nisam dobro vidio, al' je držao ruku u zraku sve vrijeme, dok je Lebron na pozicioniranju koristio ruke.NEZALAGANJE je napisao/la:@Paskal Ziv bio,nauci pravila,molim te.Pa barem ti pratis NBA.Iguodala 2 ruke na ledjima u igri na postu Jamesa.To je po pravilu faul jer je dozvoljeno na ledjima imati samo nadlakticu,a cak i 2 ruke cesto tolerisu iako je protivno pravilima.Klay bio u polukrugu.Svaki put kad si u polukrugu i bude kontakt sa napadacem, a nisi skocio vertikalno, je faul,prijatelju.Curry pri kretanju Shumperta imao ruki na njegovom boku.Ono kasnije je bila gluma Shumpa.
Da, polukrug nije faul u napadu, al' ne mora nužno biti ni faul odbrane. Klay je, opet kažem ako sam dobro vidio, bio pravilno postavljen. Nerijetko sudije ništa u tim situacijama ne sude. Još je i late call bio.
Curry jeste dohvatio kuk Shumpu al mnogo prije onog pokreta na čemu bi mu i Plušenko pozavidio. Još je mislim i lopta već u autu bila.
Elem, sve je to u sjeni maestralne igre Krava, al' eto nekako šega izgledalo.
i meni tek sad je jasno kakav je osjecaj kad te neko masakrira sutom kao sto ovi rade 3 godine zaredomBiscione je napisao/la:Kao navijaču Goldena mi je užasno iritirajuće kako im sve ulazi, čak i JR ubacuje kao Steph iz najboljih dana. Tek sad mi je jasno zašto mnogi ne simpatišu Goldene jer obično su oni tako raspoloženi
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.