NBA Finals 2017

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Brokula
Kontakt:

Re: NBA Finals 2017

Post Postao/la Brokula » 10 jun 2017, 04:17

Bobadilla je napisao/la:
Brokula je napisao/la:
bombaysaphire je napisao/la:Balavci na aparatima... Sudiije krive za 20 razlike , jednostavno balavci i neznanje košarke...Kme kme kme...
Tipičan primjer komentara šta bi nas očekivalo da Cleveland ima bilo kako vođstvo u seriji.
ti si se naš'o za komentarisat o smislenim postovima
Jok, ti si
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

TupacShakur
Kontakt:

Post Postao/la TupacShakur » 10 jun 2017, 04:17

PaskalHens je napisao/la:
Bila su 2-3 u najmanju ruku sumnjiva faula kao i greške sudija u korist Krava. Naravno to ne umanjuje briljantnu prvu četvrtinu Klivlenda, nego onako čisto šega.
Koja 2-3 sumnjiva? Reci koje su to bile situacije.[/quote]

Iggy na Lebronu ona igra leđima, klay u reketu kad se postavio i ovo curryevo.. Meni je to onako sumnjivo, ništa više ništa manje.[/quote]

Iggy je desnom rukom zaključao ruku Jamesa i zbog prijašnjeg kontakta dok je James gradio poziciju dosudjen je faul. Klay je sve pismeno odradio ali je bio unutar polukruga i tu je normalno da se sudi faul u slučaju bilo kojeg kontakta. Curry je istina držao ruku na Shumpu i tu je trebao onaj stručnjak praviti grimase, a on je to tek uradio kad je shvatio da nije siguran hoće li stići loptu. Dakle faula je bilo, ali je i ovaj flopao i nadam se da još imaju kazne za flopping.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 10 jun 2017, 04:18

Bobadilla je napisao/la:
Brokula je napisao/la:
bombaysaphire je napisao/la:Balavci na aparatima... Sudiije krive za 20 razlike , jednostavno balavci i neznanje košarke...Kme kme kme...
Tipičan primjer komentara šta bi nas očekivalo da Cleveland ima bilo kako vođstvo u seriji.
ti si se naš'o za komentarisat o smislenim postovima
Upravo tako , bilo ko da se javi ali on :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 10 jun 2017, 04:18

Gledaj ti kako Klay drzi za ruku Kyriea na prodoru :lol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 jun 2017, 04:18

Kyrie na dobrom putu da im zabije 50+, a desi li se to, uzimamo titulu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 10 jun 2017, 04:18

Ako ovo uzmu game 5 ce biti strasna. Ako Cavsi uzmu G5, G7 je 99% sigurna.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 10 jun 2017, 04:19

Ljudi ih rasuli u prve dvije utakmice na domacem terenu i eto sada ih treba biti strah ako im nikog ne suspenduju za Game 5 pri vodjstvu od 3-1 :rol: :rol: ...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 10 jun 2017, 04:19

bombaysaphire je napisao/la:
I ja bih da za 20 razlike krivim sudije prestao isto ...
Ne krivim ja sudije za 20 razlike, Cavsi su ocito 10 puta jace i napaljenije usli utakmicu i prednost je apsolutno zasluzena. Cinjenica je samo da je u prvoj cetvrtini bilo apsolutno neujednaceno sudjenje u korist Cavsa sto im je poprilicno pomoglo u svakom slucaju.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 jun 2017, 04:20

Kerr brate stavi lockdown defanzivca Stepha na Irvinga, oplodi ti Irving Klaya.

Mes Que Un Club!

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 10 jun 2017, 04:20

Kaunas je napisao/la:Ako ovo uzmu game 5 ce biti strasna. Ako Cavsi uzmu G5, G7 je 99% sigurna.
Vidiš da obje ekipe u gostima igraju ko Žalgiris :urnebes: i ja bi volio da ode u 7 ali šanse za to su skoro pa nikakve :kafa:
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 jun 2017, 04:21

Romagnoli13 je napisao/la:Ako ovo Cavsi veceras nekim cudom ne izgube.Sta mislite da li psiholoska prednost prelazi kod njih i da li ce u podsvijest igraca GSW uci ono sto se desilo lani pri istom rezultatu?
Nije isti rezultat, mada tehinicki jeste nakon 4 tekme, ali je ogromna razlika dobit ekipu 3 puta zaredom vs 4 puta zaredom, zato se nikad niko nije vratio sa 3-0, sa 3-1 jeste. Dobijes game 3, ovi naprave adjustments, uzmu game 4, ti pravis adjustments uzmes game 5, onda sve das game 6 i game 7 sta bude, ovako 4 zaredom je za sad ne moguce nakon 3-0. Ta jedna tekma pravi veliku razliku

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 jun 2017, 04:23

alemsa je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:Ako ovo Cavsi veceras nekim cudom ne izgube.Sta mislite da li psiholoska prednost prelazi kod njih i da li ce u podsvijest igraca GSW uci ono sto se desilo lani pri istom rezultatu?
Nije isti rezultat, mada tehinicki jeste nakon 4 tekme, ali je ogromna razlika dobit ekipu 3 puta zaredom vs 4 puta zaredom, zato se nikad niko nije vratio sa 3-0, sa 3-1 jeste. Dobijes game 3, ovi naprave adjustments, uzmu game 4, ti pravis adjustments uzmes game 5, onda sve das game 6 i game 7 sta bude, ovako 4 zaredom je za sad ne moguce nakon 3-0. Ta jedna tekma pravi veliku razliku
Pa ko se jedini vratio sa 3-1 u finalu? Ako ovo bude jos ruznije do kraja, sve je moguce Aleme. Uako, sto se mene tice, nek izgubimo sljedecu, samo da mijenjamo kloca na klupi.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 10 jun 2017, 04:24, ukupno mijenjano 1 put.

Mes Que Un Club!

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 10 jun 2017, 04:23

alemsa je napisao/la:
I sa 3-1 se vratio samo Cleveland u finalima :D Klay treća lična. Da li će Cavsi srušiti rekord za najviše poena u poluvrmeneu u finalnim tekmama, dosadasnji rekord je 81
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 10 jun 2017, 04:24

alemsa je napisao/la:
Do prosle sezone niko nije smio zamisliti ni povratak sa 1:3. :mrgreen:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 10 jun 2017, 04:25

Epidaurus je napisao/la:
bombaysaphire je napisao/la:
I ja bih da za 20 razlike krivim sudije prestao isto ...
Ne krivim ja sudije za 20 razlike, Cavsi su ocito 10 puta jace i napaljenije usli utakmicu i prednost je apsolutno zasluzena. Cinjenica je samo da je u prvoj cetvrtini bilo apsolutno neujednaceno sudjenje u korist Cavsa sto im je poprilicno pomoglo u svakom slucaju.
To niko ne spori , ali po ovim komentarima sve do sudija....I sad ti koji se dobro razumiješ u košarku počnbeš isto potrencirati , e onda...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 10 jun 2017, 04:25

NEZALAGANJE je napisao/la:@Paskal Ziv bio,nauci pravila,molim te.Pa barem ti pratis NBA.Iguodala 2 ruke na ledjima u igri na postu Jamesa.To je po pravilu faul jer je dozvoljeno na ledjima imati samo nadlakticu,a cak i 2 ruke cesto tolerisu iako je protivno pravilima.Klay bio u polukrugu.Svaki put kad si u polukrugu i bude kontakt sa napadacem, a nisi skocio vertikalno, je faul,prijatelju.Curry pri kretanju Shumperta imao ruki na njegovom boku.Ono kasnije je bila gluma Shumpa.
Sve to stoji. Tako očigledna pravila znam, elem nejse.. Koliko sam vidio, nije ga držao s dvije ruke, možda nisam dobro vidio, al' je držao ruku u zraku sve vrijeme, dok je Lebron na pozicioniranju koristio ruke.
Da, polukrug nije faul u napadu, al' ne mora nužno biti ni faul odbrane. Klay je, opet kažem ako sam dobro vidio, bio pravilno postavljen. Nerijetko sudije ništa u tim situacijama ne sude. Još je i late call bio.
Curry jeste dohvatio kuk Shumpu al mnogo prije onog pokreta na čemu bi mu i Plušenko pozavidio. Još je mislim i lopta već u autu bila.

Elem, sve je to u sjeni maestralne igre Krava, al' eto nekako šega izgledalo.
Viva la France, as they say in Rome.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 10 jun 2017, 04:25

utakmica zivota cavsa posebno ofanzivno i jos uvijek samo 19 razlike

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 10 jun 2017, 04:26

:? :shock: :o :eh: :wtf:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 jun 2017, 04:26

:cry: Steph izgleda opet povrijedjen

Mes Que Un Club!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 10 jun 2017, 04:27

Oh my goodness what a first half!! :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.