Marseille
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Marseille
Jeste li ikad bili u Marseille?
Meni je super grad, slican Split.
Velodrome i Poljud isto slicno.
Meni je super grad, slican Split.
Velodrome i Poljud isto slicno.
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa je li isto ili je slično? Ne moRe oboje, pobogu.
Nego, da odgovorim. Nisam bio u Marseilleu, tako da ne mogu porediti sa Splitom.
Nego, da odgovorim. Nisam bio u Marseilleu, tako da ne mogu porediti sa Splitom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
SlicanMonolog je napisao/la:Pa je li isto ili je slično? Ne moRe oboje, pobogu.

DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
http://www.om.net/fr/Saison/101002/Actu ... _pour_Remy
Evo ga novi Henry
. Bar su ga tako prozvali u nekim medijima. Loic Remy, napadac iz Nice koji moze igrati i krilo je napokon dosao u Marseille. Danas se ocekuje da potpise ugovor i bude predstavljen medijima. Ben Arfa ide vjerovatno u Werder, a nama dolazi Gignac. Ocekuje se da i to bude danas-sutra zvanicno. Znaci kad se sve sabere, otisao Niang, Ben Arfa a dosli Remy i Azpilicueta, vratio se Ayew i ocekuje se dolazak Gignaca. Znaci moze se reci da imamo podjednako jak tim kao prosle sezone. Samo treba to malo uklopiti, nadam se sto prije jer sezona odmice polako
Evo ga novi Henry

Zadnja izmjena: Raul7, dana/u 19 avg 2010, 14:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
FenerbahceCarlo je napisao/la:Gdje je otišao Niang?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ovi Turci imaju para, svako malo nekoga dovode -.-Devil je napisao/la:FenerbahceCarlo je napisao/la:Gdje je otišao Niang?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Hvala za sve NIANG, jedan je od igrača koji srcem igra za klub, srcano i hrabro, ponosno je nosio dres Marseille-a, svaka mu čast, nek mu je sa srećom.
NIANG <3
NIANG <3
Veliki borac i veliki kapiten. Mnogo ce nedostajati Marseilleu. Sretno mu u Feneru i hvala mu na svemuSofrudony je napisao/la:Hvala za sve NIANG, jedan je od igrača koji srcem igra za klub, srcano i hrabro, ponosno je nosio dres Marseille-a, svaka mu čast, nek mu je sa srećom.
NIANG <3
Niang je bio odličan ali i Remy će biti isto tako dobar jer od kako je otišao iz Lyona razvio se u pravog igrača čak je bio kao na pragu Arsenala.On i Brandao sasvim solidan tandem za Francusku ligu 

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- marseille_unique
- Kontakt:
ne znam kako ce mo bez nianga mislio sam da nece ici bio je igrac za primjer pravi borac ovaj remy je slab ne znam kako ce mo bez nianga tesk6 bogami
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
a sta je razlog prodaje??marseille_unique je napisao/la:ne znam kako ce mo bez nianga mislio sam da nece ici bio je igrac za primjer pravi borac ovaj remy je slab ne znam kako ce mo bez nianga tesk6 bogami
Marsej htio zaradit para ili Niang hoce jos vishe da zaradjuje?
nema potpisa
nezz ja nisam pratio redovno francusku ligu ali kad sam gledao nizzu igrao je odlično a i nadavao se golova, čak bi trebao biti jedan od prvih napadača u repki (makar sa klupe).marseille_unique je napisao/la:ne znam kako ce mo bez nianga mislio sam da nece ici bio je igrac za primjer pravi borac ovaj remy je slab ne znam kako ce mo bez nianga tesk6 bogami
Razlog je kako je predsjednik Marseillea naveo taj sto je klub zelio zaraditi novac za neka druga pojacanja a i sam Niang je rekao kako bi volio okusati se u Turskoj ligi.
Sto se tice novih pojacanja Gignac je zvanicno stigao kao i Remy.
http://www.goal.com/en/news/90/france/2 ... marseille-
E sad sto se tice Remyja. Danas je obavio medicinski pregled i ustanovljen mu je problem sa srcem medjutim predsjednik kaze da nije tako ozbiljno i sreca je sto se to na vrijeme otkrilo. Nece igrati ovaj vikend a sljedece sedmice ga ocekuju detaljne pretrage. Ako je vjerovati po natpisima, ne treba previse brinuti jer je problem na vrijeme otkriven i Remy cevjerovatno igrati sljedece sedmice. Remy i Gignac u napadu prejako zaista
Sto se tice novih pojacanja Gignac je zvanicno stigao kao i Remy.
http://www.goal.com/en/news/90/france/2 ... marseille-
E sad sto se tice Remyja. Danas je obavio medicinski pregled i ustanovljen mu je problem sa srcem medjutim predsjednik kaze da nije tako ozbiljno i sreca je sto se to na vrijeme otkrilo. Nece igrati ovaj vikend a sljedece sedmice ga ocekuju detaljne pretrage. Ako je vjerovati po natpisima, ne treba previse brinuti jer je problem na vrijeme otkriven i Remy cevjerovatno igrati sljedece sedmice. Remy i Gignac u napadu prejako zaista

- marseille_unique
- Kontakt:
nadam se jos nekom pojacanju mislim da sa ova dva napadaca ne mozemo puno da je tu niang bila bi to druga prica
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Niang zaista jeste bio nas najjaci igrac ali sumnjam da ce jos koga dovoditi. To bi bilo to sto se ovog ljeta tice. Mora se igrat isa onim sto se ima a Gignac i Remy nisu losa pojacanja.marseille_unique je napisao/la:nadam se jos nekom pojacanju mislim da sa ova dva napadaca ne mozemo puno da je tu niang bila bi to druga prica
Evo ga prvi bodovi u sezoni. 2:0 protiv lorienta, heinze i taiwo strijelci. Nisam gledao tekmu ali drago mi je sto su pobijedili jer sad kad se prikljuce ova 2 pojacanja bicemo mnogo opasniji
Nakon dodatnih medicinskih pregleda Remy je napokon potpisao za Marseille i uzeo je broj 11. Ocito problem sa srcem nije bio veliki mada ce morati dogodine opet na pregled ici. Deschamp je rekao da je Remy vec u kombinaciji za Bordeaux kao i Gignac koji je uzeo broj 10. Nadam se dobroj utakmici i pobjedi naravno
Šta se dešava sa Ben Arfom ?? Kako sam pročitao u novinama blizu je potpisa sa Werderom 

Ne zna se jos tacno u koji ce klub otici, mada vjerovatno nece u Werder. Sve su prilike da ce zavrsiti u Newcastleu ali sacekajmo jos malo pa cemo vidjetibrazzo je napisao/la:Šta se dešava sa Ben Arfom ?? Kako sam pročitao u novinama blizu je potpisa sa Werderom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.