Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sto brate, ne uprati ?SlevinKelevra je napisao/la:Muhamed BesicNajveca seljacina u repci, svaka cast
Besic u ovoj formi i Cimirot nam nista ne daju naprijed, kao ni Jajalo. Besic kad je u formi onda vec uredu mada i to nije nista specijalno. I od igraca da urade nesto ofanzivno ko ti ostaje, Visca i Lulic da Dzeki stvaraju prilike? A Pjanic nije Misimovic da ga tako koristimo. To sa Besicem i Cimirotom bi bilo dobro ali protiv Belgije i to u gostima.Raonffa je napisao/la:
Ma da je 4-4-2 dobra i aktuelna formacija, koristio bi je čitav dunjaluk. Svi igraju sa jednim napadačem, jedino mi sa dva plus nam taj drugi opšte ne igra napadača, nego nekakvu 'desetku' ili šta već...
Kad su svi zdravi. mi itekako imamo veznjake koji bi mogli igrati umjesto napadača. Možda nemamo tu adekvatnu desetku, al' danas rijetko ko igra sa desetkom, obično su to tri veznjaka u liniji. A takve igrače itekako imamo, Bešić, Pjanić i Cimirot, vrlo vrlo solidna trojka. Plus još na klupi Jajalo, Milićević, Krunić, Prcić, Medunjanin, Vrančić od kojih bar dvojica mogu aktivno zamjeniti ovu navedenu trojku.
A Vedo je dobar, i meni drag, igrač al' džaba je, Džeko je bolji od njega i on mora na klupu. Kad u Španiji jedan Costa/Morata moraju na klupu, u Argentini Higuain/Icardi, u Engleskoj Vardy/Kane/Rooney, Francuskoj Giroud/Gameiro, onda može i Vedo kod nas.
Pa, nakon poznate zvake, i toga sto nas je vlastorucno hendikepirao u barazu prosle godine, sad se on kao nesto zalice i unosi se u facu Manolasu, kao Dzeki treba pomoc il nestoBadrHari je napisao/la:Sto brate, ne uprati ?SlevinKelevra je napisao/la:Muhamed BesicNajveca seljacina u repci, svaka cast
Ma Meša je krivac za ovo večeras, tu nema dileme. Al' mene zabrinjava što mu je ovo već druga, treća utakmica (ne računajući poraze u Belgiji) gdje je nadmudren od kolege na drugoj strani, koji nema ništa bolje igrače od njega.bodi123 je napisao/la:Ugledao se ćuran na Simeonea. Jedino on i ćuran igraju 4-4-2 na citavom dunjaluku. S tim sto je Simeone doktorirao tu formaciju, a ovaj je igra zato sto kasni 50 godina za civilizacijom.Raonffa je napisao/la: Ma da je 4-4-2 dobra i aktuelna formacija, koristio bi je čitav dunjaluk. Svi igraju sa jednim napadačem, jedino mi sa dva plus nam taj drugi opšte ne igra napadača, nego nekakvu 'desetku' ili šta već...
Nisam primjetio da neko veceras nije zaluzio da bude tu gdje jesu. Rezultat je takav kakav jeste, ali zelje nije nedostajalo... Glupo je reprezentativce dijeliti na zvijezde i ostale. Boljih nemamo.Raonffa je napisao/la:
@Vucevich
Djeluje tako, al' opet treba ispratiti do kraja i dok ima šanse, ako ništa zbog igrača tipa Džeko, Pjanić ili Kolašinac zbog kojih vrijedi gledati našu reprezentaciju.
Ne govorim o zalaganju, nego o kvalitetu općenito. Ipak su ovi nabrojani igrači dosta veći kvalitet od ostalih reprezentativaca. Boljih nemamo, naravno, al' nije mi to bila poenta posta fakatSlevinKelevra je napisao/la:Nisam primjetio da neko veceras nije zaluzio da bude tu gdje jesu. Rezultat je takav kakav jeste, ali zelje nije nedostajalo... Glupo je reprezentativce dijeliti na zvijezde i ostale. Boljih nemamo.Raonffa je napisao/la:
@Vucevich
Djeluje tako, al' opet treba ispratiti do kraja i dok ima šanse, ako ništa zbog igrača tipa Džeko, Pjanić ili Kolašinac zbog kojih vrijedi gledati našu reprezentaciju.
Vjerujem da nije, ali glupo je to jedni ovamo, a drugi su levati. Svi smo u istim gownimaRaonffa je napisao/la:
Ne govorim o zalaganju, nego o kvalitetu općenito. Ipak su ovi nabrojani igrači dosta veći kvalitet od ostalih reprezentativaca. Boljih nemamo, naravno, al' nije mi to bila poenta posta fakat
Kakav prekrsaj, ovo je care krvicna, msm da moze ici "nanosenje teske tjelesne ozlijede" a grk bi mogo fasovat neki prekrsaj. A i posle toga Grk moze privatno tuziti Francuza..samoposmatram je napisao/la:Kazna od 1.500 maraka za prekrsaj zakona o prekrsaju javnog reda i mira clan 8, (5), a. obadvojici i to je to.Marsal je napisao/la:Ako bude imo dobrog advokata moze ovo proc' ko nuzna odbrana. Ili u najgorem slucaju prekoracenje nuzne odbrane...samoposmatram je napisao/la:Ma hajd nije kraj svijeta. Ebo posao, zivot ide dalje. Najvaznije da ce izbjeci zatvorsku kaznu, jer je i grk bio aktivan u tuci.
Priznajem 3 puta procitao, pa mi opet nista nije bilo jasnocalcio je napisao/la:"Spahic smirivao strasti" Priznajte da ste ovaj naslov morali procitati nekoliko puta da bi se uvjerili da stvarno to pise.
Ma kakvi, dosao da vidi moze li nekoga udariti.BoixosNois1899 je napisao/la:
Prvi predznak Sudnjeg dana je taj kada Emir Spahić krene smirivati strasti
Trenutno korisnika/ca: antibot, CAGarfia, Coolpanda24, Google Adsense [Bot], JackW, Lekqqq1921, NebeskaSila96 i 43 gosta.