Paša moj, veceras je Vedo odigrao sigurno 3x slabije od tog istog Višće

Litvanija je bila prije više od tri godine

Doduše, ni Jajalo nije bio puno bolji od Vede veceras

Sjajna taktika dakako

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Slažem se sa tobom, da se ne mogu porediti statusi Vede i Višće. To je valjda jasno svima.Zastone je napisao/la:@let3 Jeste ,davno je bila Litvanija. A za Viscu nece nikad biti, evo cekamo ga i previse za priblizno tako nesto.. ali podvala ostaje podvala.Ne branim ja ni Ibisevica naravno, za **** je odigrao kao i 90 posto tima, medjutim on je bar jedan od nasih ponajboljih igraca htjeli mi to priznati ili ne.. Visca ko i Avdija trci pa sta Bog da, da nije zalosno bilo bi smjesno realno. I jos uz to dodas da imamo neznalicu od selektora i aferim.
Tamam tako, premalo igrača u sredini terena, Grci nas tu pojeli. Nismo mogli sastaviti tri pasa na sredini terena, i prosto je nemoguće zaprijetiti protivničkom golu kada nemaš kontinuirani posjed lopte na sredini terena.hurem je napisao/la:Tvorac 4 2 4 formacije - Mehmed Bazdarevic.
I Mourinho mu pozavidio...o Safetu lijevom beku da ne pricam.
Trofejniji ti je od kluba.joker90 je napisao/la:Dajte Amara i možete ključ u bravu komotno..
Njegovi trofeji naše lige imaju veliku težinu kad se gleda pozicija selektora. Siguran sam da bi Džeki, Pjaniću i ostalim mogao prosipati svoje seljačke fore i mangupluk koji prolazi kod igrača ove lige. Nije nam repka dovoljno u qrcu sa Mešom, nego je treba gurnuti u tabut sa Amarom. Ne žeim od ove teme praviti PL prep, samo budale mogu Amara prizivati da vodi reprezentaciju BiH.Eisenbahner1921 je napisao/la:Trofejniji ti je od kluba.joker90 je napisao/la:Dajte Amara i možete ključ u bravu komotno..
A trofej iz Japana?joker90 je napisao/la:Njegovi trofeji naše lige imaju veliku težinu kad se gleda pozicija selektora. Siguran sam da bi Džeki, Pjaniću i ostalim mogao prosipati svoje seljačke fore i mangupluk koji prolazi kod igrača ove lige. Nije nam repka dovoljno u qrcu sa Mešom, nego je treba gurnuti u tabut sa Amarom. Ne žeim od ove teme praviti PL prep, samo budale mogu Amara prizivati da vodi reprezentaciju BiH.Eisenbahner1921 je napisao/la:Trofejniji ti je od kluba.joker90 je napisao/la:Dajte Amara i možete ključ u bravu komotno..
Amar bi mangupluk prosipao i Dzeki, jednostavno, takav je.joker90 je napisao/la:Njegovi trofeji naše lige imaju veliku težinu kad se gleda pozicija selektora. Siguran sam da bi Džeki, Pjaniću i ostalim mogao prosipati svoje seljačke fore i mangupluk koji prolazi kod igrača ove lige. Nije nam repka dovoljno u qrcu sa Mešom, nego je treba gurnuti u tabut sa Amarom. Ne žeim od ove teme praviti PL prep, samo budale mogu Amara prizivati da vodi reprezentaciju BiH.Eisenbahner1921 je napisao/la:Trofejniji ti je od kluba.joker90 je napisao/la:Dajte Amara i možete ključ u bravu komotno..
To sam zaboravio, moja greška. Ipak može voditi reprezentaciju.calcio je napisao/la: A trofej iz Japana?
Amar je daleko iznad i Safeta i Mese. Ponavljam, poslijednji kojeg bih volio vidjeti na klupi reprezentacije.joker90 je napisao/la:To sam zaboravio, moja greška. Ipak može voditi reprezentaciju.calcio je napisao/la: A trofej iz Japana?![]()
@Ajzea, dobar trener za ovu ho-ruk ligu, to mu niko osporiti ne može. Ima taj krkanluk i autoritet koji ovdje prolazi. S druge strane, da vodi repku i kroji taktiku protiv ekipa koje imaju Hazarda, Lukakua, De Bruynea i slične, tome je dorastao kao i ja box meču protiv čovjeka na mom avataru. Još da nakon Safeta i Ćurana pošaljemo Amara na presice, pa pitali bi evropljani imamo li mi ikakvog trenera u ovoj državi s normalnom glavom jbt!! Dosta!
Da bi imao objasnjenje za nesto, moras imati elokvenciju. Da bi imao elokvenciju moras imati mozak. Poznati su dometi kokosijih mozgova!Vucevich je napisao/la:"Nedostajala nam je mirnoća, zadnji pas. Objašnjenja za to nemam. Sve smo učinili, igrači su dali sve od sebe, borili su se. Vidjet ćemo možemo li u četiri preostale utakmice ostvariti plasman na Svjetsko prvenstvo", izjavio je Baždarević.![]()
izdrzi, legendo!
navijači su počeli bacati svakakve stvari u teren i on kako bi to zaustavioanonymousHD je napisao/la:Života mi, kad je Višća onu loptu izbacivao pred kraj tekme. Višća je nabi izvan terena, lopta se odbi od onaj zidić i vrati u teren, haha. Dok je to trajalo, valjda Meša mislio da navijači ubacuju loptu ili šta već, priđe zapadu i **** mater navijačima. Zato je bio onakav haos na zapadu, svi mu **** mater i gađali ga. Trener, A reprezentacije se tako ponaša, to nema nigdje.BoixosNois1899 je napisao/la:Zar se je desilo to??anonymousHD je napisao/la:Za ovo što je uradio pred kraj utakmice, kada je došao do tribine i psovao navijačama treba mu otkaz odmah dat.
Maloumni debil. Gori je od Papeta. Nisam mislio da ću ovo reći, ali čovjek nema muda. Idi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.