Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Neki Morata, jos nedokazan na najvisem nivou ili Dembele, Lacazzete,Mbape skuplji od jednog Alexisa. Otislo sve u Honduras
Kontraa je napisao/la:Iskreno, ja Moratu ne bi kad bi ga džaba davali![]()
A i nema puno solucija. Lukaku će u Čelzi, Mbappe neće niđe ovo ljeto.....
Ostaju taj Dembele i Lakazet. Nešto mislim da Lakazet čeka Atletico a da će Dembele u Milan,
al ajd, dovest ćemo Seria
misliš na dembelea iz celtica,a Marsal pak na onog iz dortmunda

Pa kolko ima tih Dembelea. majku im poljubim? 
Ma ya, na tog iz Celtica mislim. Za našu igru bolji od svih nabrojanih
Morata bi u Arsenalu bio k'o Kinez u Mostaru dok za Lakazeta nemam pojma....rizičan transfer.
Na kraju ćemo dovest Mahreza pa će Alexis u napad a Mahrez na njegovo mjesto. Pod uslovom da Alexis ne digne sidro

Ma ya, na tog iz Celtica mislim. Za našu igru bolji od svih nabrojanih
Morata bi u Arsenalu bio k'o Kinez u Mostaru dok za Lakazeta nemam pojma....rizičan transfer.
Na kraju ćemo dovest Mahreza pa će Alexis u napad a Mahrez na njegovo mjesto. Pod uslovom da Alexis ne digne sidro
Sta se ovo samo ja i kvaterbek prijavili na kviz onaj ccc
Djeste vi ostali da ih poharamo
Kakav kviz ?Ramsey16 je napisao/la:Sta se ovo samo ja i kvaterbek prijavili na kviz onaj ccc
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
QuizUp u pdf diskusija je tema nadjianell je napisao/la:Kakav kviz ?Ramsey16 je napisao/la:Sta se ovo samo ja i kvaterbek prijavili na kviz onaj ccc
Ovim putem želim da nabijem na qrac Mehmeda Baždarevića, poyy
- Marsal
- Kontakt:
Ima ovako rijetkih trenutaka kad mi bude olaksanje sto nam je Wenger trener. Ovo je jedan od njih...Kontraa je napisao/la:Ovim putem želim da nabijem na qrac Mehmeda Baždarevića, poyy
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Zar se jos uvijek nervirate oko repke, ja sam to davno batalio 

Wenger makar koristi 3 izmjene za 3 igraca s klupeMarsal je napisao/la:Ima ovako rijetkih trenutaka kad mi bude olaksanje sto nam je Wenger trener. Ovo je jedan od njih...Kontraa je napisao/la:Ovim putem želim da nabijem na qrac Mehmeda Baždarevića, poyy
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jel ovo Wojo i zvanicno novi golman Juventusa spominje se cifra 14 miliona eura?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa ko će onda biti rezervni golman u Arsenalu? Martinez?
Što se tiče Woje, to je objavio SkySportsItalia prije sepet dana, ali još nema nigdje ničeg što bi bila iole službena naznaka da će se to desiti. Mislim, Arsene voli ulizice više od ičeg, a Wojo se odrekao yebenog rođenog oca (!!!) zbog Arsenea.
Čech i Martinez su sigurni za iduću sezonu, a mislim da će i Wojo biti tu kao No. 2 iza Kacige.
Koristim priliku da nataknem na penis Baždarevića. Pa njega je nadigrao večeras yebeni Skibbe, najgori njemački trener u historiji fudbala.
Čech i Martinez su sigurni za iduću sezonu, a mislim da će i Wojo biti tu kao No. 2 iza Kacige.
Koristim priliku da nataknem na penis Baždarevića. Pa njega je nadigrao večeras yebeni Skibbe, najgori njemački trener u historiji fudbala.

Nemoj, brate, dabogda da je nikad ni otvarali nismo.anell je napisao/la:Da otvorim temu Mehmed Baždarević ?
Artetitis je napisao/la:Nemoj, brate, dabogda da je nikad ni otvarali nismo.anell je napisao/la:Da otvorim temu Mehmed Baždarević ?

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Haj otvori ako smiješanell je napisao/la:Da otvorim temu Mehmed Baždarević ?
Ne smije.Kontraa je napisao/la:Haj otvori ako smiješanell je napisao/la:Da otvorim temu Mehmed Baždarević ?

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Marsal
- Kontakt:
Dovodimo Alexander Golovina koji igra na pozicija srednjeg veznog iz CSKA Moskve za 10 miliona funti.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.